pyt mamin dhe babin tim pse nuk nejtem ne shqiperi??!!dhe shume mire kan ber qe kan hikur se kur e shikoj rinin ne shqiperi(jo te gjith)them shyqyr qe nuk jetoj ketu!!!!shumica atje akoma po studjojn nuk punojn po gjithjeten shkolle!!!!
une shkoj vit per vit dhe i shikoj njerzit atje(jo te gjith)por vetem rrin han pin nuk e vrasin shume mendjen shumica e rinis jan neper kafe per qef etj etj. ai qe do te punoj gjen pune njof shume veta prandaj mos kujto ti se nuk dim ne vetem se jetojm jashteti se njerez kemi sa te duash ne shqiperi.
kush tha qe po qahem vetem doja qe ta kuptosh ti qe dhe ne nuk esht se kemi parajzen neper kemb po punojm po nuk paske dy pare tru me e kuptuar ket gje!
me sa di une nji kamarjer duhet ti mari nja 100 ose 150 mi lek dhe bakshishin apo jo?mbase gaboj.por nuk ka rendsi sa me rendsi ka te shkosh ne pune dhe mos te rish kot me mire atje se pa gje.
njof une qe kan shkuar per 3 euro kamarjere dhe nuk ja lenin as bakshishin dhe bente shume gjera plus qe nuk i takonin po prap shkonet ne pune!
Atehere s'ke pse njeh te tjeret , eja behu vete kamariere e ti fusin duart pijanecet sa te ikesh duke qa nga puna hahaha
C'rendesi ka rroga?! Per nje gjimnazist apo student kamarierlleku eshte puna me e mire, se merr bakshishe. Te pakten ketu ne usa studentet aty punojne kryesisht.
Nuk eshte ndonje gje e madhe, por te pakten heq veten , dhe ndonje ndihme te vogel per familjen, gjersa te gjesh ndonje pune te mire kur te mbarosh shkollen ne profesionin tend. E ke dhe si eksperience per referenca pune, qe te krijojne nje ide per ty se cfare njeriu, dhe sa punetor je. Po ne Shqiperi keto gjera akoma nuk vleresohen.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt