Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 52
    Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294

Kane te drejte emigrantet te japim mendimet e tyre per Shqiperine?

Sepse gjithmon kur jap nje mendim ne Forum shume veta me thone qe hajde jeto ketu dhe pastaj fol
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Une besoj se po te gjith Shqiptaret qe ndodhen jasht atdheut mund te japin mendimet e tyre, nuk eshte se kemi ndryshuar ne lindem Shqiptar dhe do vdesim Shqiptar prandaj duhet te japim edhe ne mendimet tona.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

Anetare World Forum Maska e Genna
    Anėtarėsuar
    15-11-2008
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    294
    Citim Postuar mė parė nga PATOSARAK Lexo Postimin
    Une besoj se po te gjith Shqiptaret qe ndodhen jasht atdheut mund te japin mendimet e tyre, nuk eshte se kemi ndryshuar ne lindem Shqiptar dhe do vdesim Shqiptar prandaj duhet te japim edhe ne mendimet tona.
    Keshtu mendoj dhe une po ama shume patriot tane thone qe hajdeni nje here te jetoni ketu pastaj flasim.

e nje pjese e mire ketyre pseudonacionalisteve jane me te vertete qyfyr fare se jetojne jashte shqiperise e u djeg "zemra" per shqiperine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    hajdeni pra jetoni ne shqiperi..............nese me te vertete jeni qe e doni kaq shume atdheun e mos nxirrni lote krokodili neper forume.

Faleminderit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Genna : 31-05-2009 mė 05:36
    Jam Krenare Qe Jam Shqipetare

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Mendime te llogjikshme munde te jepim , por ti kritikojm jo sepse vźrtet kane shum broblem te llojllojshme qe mezi i perballojne , dhe fjalen e fundit e kane kete qe e kan cekur "hajdni e jetoni ketu".

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une mendoi qe ne asnje vend udheheqes nuk e kisha vu ken pa pas te pakten 5 vite jete ne perendim.

Ndoshta bejne me teper kush jeton jashte Shqiperise sesa disa te lodhur nga jeta qe rrine kafeneve nga mengjezi deri ne darke...
    Hajde ketu dhe ptovoje thone?...po hajde ketu e provoje ti thuaji-ne se ke kohe te rrish kafeneve dhe te merresh me thashetheme tere dites...
    me teper bejne emigrantet si nga ana ekonomike dhe ajo kulturore se disa(se nuk fus te gjithe ne kete kategori) karafila qe dine vetem te qajne!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Nje mendim jone nuk ndikon per keqe por disi do degju me shume mendimet e ature qe jetojne shqiperine se e njohin realitetin me mire dhe jane me te vemendshem rethe gjithēka ndothe ne shqiperi!!!!
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    mendim mund te japim por jo mend.

rritu dhe pak ti zogu .

hallin e kane ato dhe jo ne.

doni te ndihmoni atdheun?? kthehuni dhe jepni kontributin tuaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drague : 06-06-2009 mė 09:29

Citim Postuar mė parė nga Genna Lexo Postimin
    Sepse gjithmon kur jap nje mendim ne Forum shume veta me thone qe hajde jeto ketu dhe pastaj fol
    i/e dashur Genna,
    unė mendoj se ne jo vetėm kemi tė drejtė tė japim mendimet tona, por faktikisht kėto mendime tonat duhet tė pėrkrahen nė trojet shqiptare.

Unė kam thėnė: "Vetėm ngulimet shqiptare nėpėr botė ( diaspora ) mund ta shpėtojė Shqipėrinė dhe Kosovėn pėr tė dalė nga kljo amulli qė i ka pllakosur duke dhėnė shembuj tė mirė nga vendet ku jetojnė". Po halli ėshtė sa janė nė gjendje pėr t'i pranuar atje ( Shqipėri e Kosovė ) dhe sa u konvenon ta pranojnė kėtė realitet keqbėrėsit e abuzues nga mė tė ndryshėm.

Unė di tė them kėtė: Bota ka ecur shumė pėrpara dhe ne jemi shumė larg botės sė qytetėruar.

Unė shpesh jam ndier keq kur marr shembull Danimarkėn dhe them me vete, pse e bėj kėtė, kur mund tė keqkuptohem se paskam dashuri pėr tė. Jo nuk ėshtė kjo. Ėshtė se vėrtet Shiqpėrinė dhe Kosovė dua t'i shoh si Danimarkėn, ku ka mirėqenie, prosperit liri tė jetės e tė fjalės dhe atdhedashuri tė mirfilltė. ( Po e jap kėtė shembull: Danimarka ka vendin e parė nė botė pėr korrupsion "0" ( zero)

Kėtu kam parė si ėshtė dashuria e mirėfilltė pėr atdheun.

Tė lumtė: Tema ėshtė shumė e qėlluar.

Me respekt,
    Adem Gashi, Danimarkė
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 06-06-2009 mė 09:30
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

gjerat ndryshojne ne se shqiptaret qe jetojne ne Shqiperi me te vertet do kerkojne te ndryshojne,te pakten flas nga ana politike se kjo ndikon edhe ne anen ekonomike.Ne jemi vetem emigranta ekonomike pasi zeri yne as nuk perfillet nga ana politike.atehere nje pyetje e thjeshte meqenese shumic e djemurise jeton jashte ....sa nga keta shqiptare qe jetojne aty ne Shqiperi apo organizata te ndryshme kerkojne qe edhe zeri yne te ndihet ne anen politike?...perse nuk ka asnje ze qe kerkon qe edhe emigrantet te mund te votojne kete vit?...ja pra keshtu do fillojne te kene frike ata qe kerkojne pushtet te perjetshem dhe hajdutet bazhibozuke qe qeverisin atje.
    Drague...hallin e kemi te gjithe jo vetem shqiptaret qe jetojne atje pasi atje kemi ende familjet tona dhe pa tjeter qe eshte dhe halli yne-por gjerat nuk do ndryshojne kurre as nga qielli e as nga Maliqet e tiranes qe bejne ligjin.
    Po ore do kthehemi se nuk tretet lehte eshtra e shqiptarit jashte tokes se vet(te pakten flas per vete ketu)

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 00:05
  5. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •