Cfare do te thote te jesh larg tij.....?
Cfare do te thote te zgjohesh ne mengjes dhe te kuptosh se nuk ke kujt ti thuash mirmengjes ,qofte dhe ne telefon?!
atehere dil lype tjetrin
Cfare do te thote te jesh larg tij.....?
Cfare do te thote te zgjohesh ne mengjes dhe te kuptosh se nuk ke kujt ti thuash mirmengjes ,qofte dhe ne telefon?!
atehere dil lype tjetrin
Kur ke keto diagnoza,ilaci eshte gjetja e nje personi tjeter.........
Fiton Berisha!
Votoni nr 10
Nuk po te shkruaj per te te then se te dua shume ,jo as pe te te then se per ty derdhi loet ne keto momente.Ajo qe sod me shtyen te te shkruaj eshet malli qe kam per ty.Vertet ne keto momente po ndje malle .Respekt per ty eshte e vetmja ndjenje qe me ka mbetur brenda meje dhe nuk po dua ta zhduke.Dhe malli en keto momente vertet nuk po me le te qet.......
Sod em erdhe ne mendje kujtimet dhe endrrar qe thell ikam varrosur ne shpirt...
Ato miljona endrra qe vertet ka kohe qe kan filluar te treten.
Por sod vetem malli em shtyen te te shkruaj me ben te bashkoje edhe nej her eshtrat e tyre,per te kujtuar ty edhe nej her si nje nejri qe e dsheta aq shume e qe sod as mike smund ta kemdhe nej her te te shkruaj si nje mik q ekurr sarrita tja hapi zemren ashtu siq ishte dashur dikur...
Evetmaj ndjenje qe nuk esht shuar per ty eshte rrespekti per ty nje nejri q edikur ekam pasur thell ne zemer.Por sod kjo ndjenje me qon ne mmallin per ty.
Deshq qe edhe sod te hidhesha ne perqafimin tende si nje engjulle dhe et et shtrengoja aq forte nga malli q epo ndjej por edi q ekjo prap dot kalon ne malle dhe en nej enderr te pa ralizuar.Deri sa uktheva nga muri me ran dy pika loet nga syt e mi.
Nuk kuptova pse po qaje vetem at her kur e vrejta s eloti lagu faqen timekuptova se ata po benin rrugen e tyre qe kishin kohe pa ebere.
vertet sa kohe kan kaluar pa te pare 1 shekull apo disa vite?
Ajo ndjenje malli em beri ta varros edhe nej her zemern nga malli per ty,tani me duhet te mbaje si kujtim si nje mik te vjetr qe uzhduk nga jeta ime pa pitur fare Detyrohem te te them nga zemra se ndjenja e respektit per ty sdot shuhet kurr ne jeten time ti nuk dot harrohesh se Dikur....Dikush ....Diku.....?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eriola17 : 13-01-2010 mė 12:25 Arsyeja: Dashuro ,ke kujdes mos gabooo>.......................Jeta pa tyy eshte e heshtur nuk ka djell ,erresir ne shpirt pa tyy...
Momentet e para kur ndahesh nuk te ban zemra me ba ket gja. Kur jam nda prej te fejumes un ma ngusht vetin kurr nuk e kam dit . Humba at qe ishte dashnia jeme, e me jetu pa te karakteri e ftyra jeme ishte tu me shkua. I thash vetit tash ste ka met cka me ba tjeter, vec nkjosh burr ti vetin duhet me e shpagua... Mkite met vec me vra vetin. Edhe pse askush nuk ta pranon , ti en vetvete e ndjen qe kjo asht gjaja e duhun me ba. Menosha ma mir dekun se pa te. Shpresosha qe vetvrasja jeme bela do e bante me u ndje ma mir. Dhe e kam ba. Doktort ne Changi Hospital me kan marr prej krahve te vdekjes. Policia nuk em arrestoi per tetnativ vetvrasje masi moren en konsiderat personalitetin tem si shqiptar dhe arsyen qe em kishte drejtu en at akt. Tash kur e mendoj at akt me duket veti se jam ken i marrum. Asht e vertet koha asht kur, por kajher asht edhe helm. E per mos me mu helmu jeta qe me fali Zoti per se dytit her, menova me e jetu sa ma mir per vetin e per njerzit qe me rrethojn. Tash jam i lumtun prap. Kam familjen dhe nji njeri qe e dua edhe em don. Kam punen dhe hobet e mija. Jeta asht e bukur nese ti i nep kuptim. E tregova ket histori teme jo me tregu burrni as me shit vetin lir, por qe tjert qe ndollen en at situat qe jam ken un dikur me msua me e dasht jeten. Me jeten munesh me ba shum gjana te bukra jo vetem nji. pershnetje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 21-01-2010 mė 16:34
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Krijoni Kontakt