jo mo xhamia e kam kuptu me se miri po e shpreha ne menyr metaforike,sepse nuk eshte se dilet ne rrug me kerku dashuri..............
apo qe doja te te thoja se a mundet njeriu te hap dyert e zemres per nje person kur ajo eshte e lenduar apoma,kur ajo nuk do te degjoj me fjal dashurie qe i thot tjetri se i kujtohet njeriu qe e lendoi.......................
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
ta them mendimin tim kur te jem ftohur dhe mos tme pengoj zemra..
kam pergjigje vetem per dicka dmth po qe se tu ka tregu i keq e se ka merituar dashurin tende,mjaft lot per at njeri. Sja vlen.
do hecesh perpara se kurajo per ta vra veten nuk e ke,dhe po e pate at here bjeri se kot qe jeton po qe se per fajin e te tjerve ti harron kush je,sa vler ke.
Nje dit,kur buzeqeshja te ngjyrosi fytyren tende,do mendosh ditet qe ke vuajt kot,dhe do i thuash vetes sa e lumtur qe jam,tani.
mos luj se sta quj
Edhe pse je lenduar, deshperuar e bla bla bla , mos nuk ka zbardhur me dita apo nuk po jetoke dot me ? Perse duhet t'i trajtoni me kaq dramaticitet. Qe prej fillimin e di qe mund te lindin probleme dhe mund te perfundoje gjithēka, bere perpjekje qe kjo mos te ndodhte, por ja qe ndodhi. Nderro faqe, nuk eshte fundi i botes.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Te desha, u mundova te bej gjithcka per ty ti se kuptove e i ktheve shpinen? Mire ke bere, ik er lal shiko jeten tende dhe une timenjeta vazhdon dhe ec perpara mos ca koke sje as e para as e fundit....
Sa mire do qe te qe keshtu apo jo? Po ce do se zhgenjimi eshte i forte dhe humbja te ben qe te dukeshsi nje xombi dhe te fillosh te humbasesh deshiren per te jetuar![]()
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
hic, asgje! lere qe merzia te beje punen e saj. do kaloje. dil pa iu qare e ankuar njeriu se eshte me mire se sa te rrish vetem. e do gjesh argetime te tjera e flirtime te tjera qe do te te bejne te harrohesh deri sa te vije nje tjeter me te cilin do ndjehesh serisht mire. kujtimet mund te rrojne me ty per ca kohe por do te vijne duke u zbehur e po ashtu edhe efekti i tyre mbi ty. mbase s'do te zhduken fare, por do jesh ti vete qe do i vesh ne nje cep te mendjes tende per t'u ndjere me mire.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
dashuria esht nje dhurate qe te jep dikush , nuk esht e thene qe do mbaje pergjithjet mund te mbaje dhe mund te mos mbaje ,
dashuria esh si nje cope xhami nese nuk e ke kujdes do thyhet , dhe do te behet agresive ndaj teje
myspace.com/leonnlaci
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Krijoni Kontakt