Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45

Tema: Jeta pa tė!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    Cfare do te thote te jesh larg tij.....?
    Cfare do te thote te zgjohesh ne mengjes dhe te kuptosh se nuk ke kujt ti thuash mirmengjes ,qofte dhe ne telefon?!
    Cfare do te thote kur ti kupton se gjithēka qe jetove per nje periudhe kohe me te ishte nje genjeshter,ose gjysma e historise?!
    Cfare do te thote kur ti sheh nje film qe ka qene i preferuari juaj,degjon nje kenge qe te kujton personin te cilit i ke dhene zemren,po qe tu coptua mizorisht?!
    Si duhet te vazhdoj jeta kur nuk i jep asnje kuptim asaj?
    Cfare duhet bere qe mos te bie ne nje depresion dhe ku njerezit te mos e kuptojne ate qe ti po heq......?!

Ju ftoj te jepni mendimet tuaja rreth kesaj teme miqte e mi....
    Jeta te ve ne sfida shume me te veshtira sesa nje zhgenjim dashurie prandaj merre pak me bute edhe jo me kaq dramaticitet.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Po te jap pergjigje vetem per keto pyetjet e fundit .

Jeta duhet te vazhdoj duke shiku pozitivisht edhe duke mendu se ai nuk paska qen ai i "duhuri" per mua dhe mendo se se shpejti do vie.

Duhet te japesh tjeter rast per tu dashuruar sepse eshte genjeshter ajo thenie qe njeriu vetem 1 her dashuron.
    dashurija vjen kur te jet e shkruar e jo te dale njeriu ne rrug te kerkoj nje dashuri thjesht se eshte e zhgenjyer nga dashurija e par miku im
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    dashurija vjen kur te jet e shkruar e jo te dale njeriu ne rrug te kerkoj nje dashuri thjesht se eshte e zhgenjyer nga dashurija e par miku im
    E ke kuptuar pakes me ndryshe seq e kam menduar .

Une nuk thash qe duhet dalur ne rruge dhe te dashurohesh , por thash qe duhet japur mundesin vetes dhe dikujt tjeter .

Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    E ke kuptuar pakes me ndryshe seq e kam menduar .

Une nuk thash qe duhet dalur ne rruge dhe te dashurohesh , por thash qe duhet japur mundesin vetes dhe dikujt tjeter .
    jo mo xhamia e kam kuptu me se miri po e shpreha ne menyr metaforike,sepse nuk eshte se dilet ne rrug me kerku dashuri..............
    apo qe doja te te thoja se a mundet njeriu te hap dyert e zemres per nje person kur ajo eshte e lenduar apoma,kur ajo nuk do te degjoj me fjal dashurie qe i thot tjetri se i kujtohet njeriu qe e lendoi.......................

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ta them mendimin tim kur te jem ftohur dhe mos tme pengoj zemra..

kam pergjigje vetem per dicka dmth po qe se tu ka tregu i keq e se ka merituar dashurin tende,mjaft lot per at njeri. Sja vlen.
    do hecesh perpara se kurajo per ta vra veten nuk e ke,dhe po e pate at here bjeri se kot qe jeton po qe se per fajin e te tjerve ti harron kush je,sa vler ke.

Nje dit,kur buzeqeshja te ngjyrosi fytyren tende,do mendosh ditet qe ke vuajt kot,dhe do i thuash vetes sa e lumtur qe jam,tani.
    mos luj se sta quj

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Edhe pse je lenduar, deshperuar e bla bla bla , mos nuk ka zbardhur me dita apo nuk po jetoke dot me ? Perse duhet t'i trajtoni me kaq dramaticitet. Qe prej fillimin e di qe mund te lindin probleme dhe mund te perfundoje gjithēka, bere perpjekje qe kjo mos te ndodhte, por ja qe ndodhi. Nderro faqe, nuk eshte fundi i botes.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Te desha, u mundova te bej gjithcka per ty ti se kuptove e i ktheve shpinen? Mire ke bere, ik er lal shiko jeten tende dhe une timen jeta vazhdon dhe ec perpara mos ca koke sje as e para as e fundit....

Sa mire do qe te qe keshtu apo jo? Po ce do se zhgenjimi eshte i forte dhe humbja te ben qe te dukeshsi nje xombi dhe te fillosh te humbasesh deshiren per te jetuar
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    Cfare do te thote te jesh larg tij.....?
    Cfare do te thote te zgjohesh ne mengjes dhe te kuptosh se nuk ke kujt ti thuash mirmengjes ,qofte dhe ne telefon?!
    Cfare do te thote kur ti kupton se gjithēka qe jetove per nje periudhe kohe me te ishte nje genjeshter,ose gjysma e historise?!
    Cfare do te thote kur ti sheh nje film qe ka qene i preferuari juaj,degjon nje kenge qe te kujton personin te cilit i ke dhene zemren,po qe tu coptua mizorisht?!
    Si duhet te vazhdoj jeta kur nuk i jep asnje kuptim asaj?
    Cfare duhet bere qe mos te bie ne nje depresion dhe ku njerezit te mos e kuptojne ate qe ti po heq......?!

Ju ftoj te jepni mendimet tuaja rreth kesaj teme miqte e mi....
    hic, asgje! lere qe merzia te beje punen e saj. do kaloje. dil pa iu qare e ankuar njeriu se eshte me mire se sa te rrish vetem. e do gjesh argetime te tjera e flirtime te tjera qe do te te bejne te harrohesh deri sa te vije nje tjeter me te cilin do ndjehesh serisht mire. kujtimet mund te rrojne me ty per ca kohe por do te vijne duke u zbehur e po ashtu edhe efekti i tyre mbi ty. mbase s'do te zhduken fare, por do jesh ti vete qe do i vesh ne nje cep te mendjes tende per t'u ndjere me mire.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2004
    Postime
    58
    dashuria esht nje dhurate qe te jep dikush , nuk esht e thene qe do mbaje pergjithjet mund te mbaje dhe mund te mos mbaje ,
    dashuria esh si nje cope xhami nese nuk e ke kujdes do thyhet , dhe do te behet agresive ndaj teje
    myspace.com/leonnlaci

Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga zemerluani Lexo Postimin
    dashuria esht nje dhurate qe te jep dikush , nuk esht e thene qe do mbaje pergjithjet mund te mbaje dhe mund te mos mbaje ,
    dashuria esh si nje cope xhami nese nuk e ke kujdes do thyhet , dhe do te behet agresive ndaj teje
    po nese ndoll qe ti te kujdesesh per ate cop xhami me shum seq duhet dhe ai te thyhet per kapriqo ti qar thua,pastaj dashurine mendoj se duhet tia dedikoj nje personi qe e di qe do ma kthej jo te zgjas sa te zgjas...

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •