Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Postime
    127

Kush i ka punesuar njerzit tek Ethem Beu?

Selam Alejkum

Nuk e di po do doja te kisha me shume informacion rreth kush i puneson punonjesit tek xhamia e Ethem Beut.Sepse kam pare nje sjellje qe vetem edukat nuk kishte brenda.Une nuk e kuptoj si mund te punesosh ne nje xhami qe eshte e hapur per te gjithe te tille njerez.

Selam
    Ruela

V per Vendeta Maska e ORIONI
    Anėtarėsuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Shkup-Prishtine-Ulqin-Tirane-Cameri
    Postime
    919
    Ke marre vesh se ketu eshte KMSH.Shko ankohu diku tjeter .Behuni pak te llogjikshem.Nuk e shikon se ketu ka lloj lloj horri e lexon dhe keto te tuat edhe i behet qejfi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Postime
    127
    Eshte per ne ky postim.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    Jam dakort me ORIONIN, nuk ėshtė prej URTESISE publikimi dhe te metat dhe gabimet e muslimaneve ne sy te te tjereve, sepse keshtu behet FITNE, dhe nuk ndreqim asgje , shpresoj per mirekuptim, edhe une i di gabimet dhe te metat e shume prej imameve dhe drejtuesve sot, por ka menyra dhe vende te tjera ku mund ta themi fjhalen dhe keshillen tone, Allahu i permiresofte punet dhe gjendjen tone, na shtofte imanin dhe na falte gjynahet.amin.......... SELAM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Postime
    127
    Faleminderit qe nje mundesi qe kishim per tu shprehur lirshem na e mohuat.

Selam Ruela

Nuk ke pse ta marresh aq negativisht verejtjen qellimmire te vellezerve, une ju jap shume te drejte!

Ti ne rradhe te pare mendo ku gjendesh dhe kush i lexon temat qe hap.
    Si e dyta, a thua valle ketu do te gjejsh pergjegjen e pyetjeve tua?
    E treta, ketu ke me shume forumista musliman nga trevat tjera shqiptare dhe qe jetojne ne perendim/SHBA etj, e as qe e dine per kend flet ti. Meqe je ne Tirane shko aty te vendi dhe diskuto aty ku duhet, dhe jo ketu ne nje forum publik ku tema shenderohet vetem ne thash e thenme, e kjo definitivisht nuk hyn ne etiken islame...

Per fund, moderatori le ta mbyll kete teme sepse s'eshte hajr te merremi me spekulacione, gibet dhe akuza ndaj njerezve tjere, qofshin me te drejte apo pa te drejte... Nese kemi per te kritikuar duhet ta bejme aty ku duhet dhe jo aty ku nuk i lexojne personat perkates...

Mos ma merr te lutem per te keq, por shikoni para se te hapni tema mendoni mire e mire se per kend diskuton dhe kujt i sjell dobi me ate teme!

Wes'Selam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Postime
    127
    Ky eshte problemi yne,qe te metat tona si pranojme.Nejse per mua nuk ka problem mund ta mbyllni si teme.Por problemi eshte se keshtu do calojme gjithmon.
    Me respekt
    Ruela

Tema tė Ngjashme

1. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  2. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Sheriati, xhihadi dhe shtetėsia e muslimanit.
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-02-2005, 05:32
  4. Vargjet janė si njerzit!........
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 27-03-2003, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •