Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 58
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1

Ku eshte nami im?

Eh more miq!Cfare te degjojne veshet e gjore perdite!

Ne shtepine e shoqes sime,loznin mbeskat e nipi im.Pas pak vjen dhe nje djale

,i dobet ,simpatik dhe me nje pamje shume te menduar.Kerkoi nje fjalor te gjuhes

shipe.Si mesuese gjuhe e ndihmova per disa sinonime fjalesh qe i duheshin per

ne shkolle.Pasi mori fjalorin,nuk po largohej ,por po shikonte me zili femijet qe loz

_nin e therrisnin si te cmendur.

Epercolla une tek dera dhe duke ia ditur historine djali me thote :O teta,po mami

im ku eshte.?

Nena vajze e re dashurohet e me pronarin Grek i cili hapi nje biznes ne qytetin ton

e.Lind kete femije pas braktisjes nga biznesmeni maskara[ i martuar ne vendin e t

ij] dhe nga urrejtja e krijuar per te e jep birin e saj per biresim.

Tani grua e pjekur[ dikur nxenesja ime ]e kerkon birin por ajo e la sa e lindi dhe ai

u rrit nga prinderit qe e adaptuanAjo e martuar por Zoti s'i dha me femije.

[ ndeshkim ndoshta].Djalit i treguan shoket se nuk i ka prinder te vertete keta qe

ka dhe ai u' kerkon prinderve t'i tregojne prinderit e tij te vertete.Ata duke pasur

frike se mos u largohet djali,i thone qe mami jot ka vdekur.

Aveprojne mire prinderit adoptues?

A duhet ta prezantojne me nenen e tij e cila po vdes per djalin e saj?

Djali si duket ka nuhatur dicka dhe sa here ndeshet me mua me thote:

Teta V... ku eshte mami im?O zot sa keq me vjen!!

Si te veproj? Me nxirrni nga ky hall miq te dashur.

Respekte !

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    thuja ku e ka mamin ai duhet ta takoj patjeter...nuk e kuptoj pse kan vepruar ashtu ato prinder qe e kan adoptuar shume gabim...i kuptoj qe kan frik por ato duhet te kuptojn dhe ate femi dhe po e duan ate femi me gjith shpirt duhet tja thojn qe mami yt esht filan fisteku dhe jeton aty etj....nuk do i hiki ai femi atyre nuk e besoj vetem po e paten trajtuar keq po nuk e besoj ket gje....shpresoj ta mari vesh ai femi ku e ka mamin e vet se dhe ajo paska qen viktim qe e ka dhen femin e saj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Gabimet e prinderve i vuajne femijet.
    Sdi cte them ?!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    kur te vijne mend nuk ti hane as qente thone.....................
    ben gabimin e pare qe lind nje femije me ate grekun pa ditur mire me ke kish te bente.....
    ben gabimin e dyte dhe e braktise kete femije ................
    dhe tani qe nuk po ben dot femije i erdhi dashuria per djalin.............
    po keta prinder adoptues qe e rriten gjithe kete kohe???????????
    cbehet me ta ??????????????
    mendimi im eshte qe djalit ti thuhet per nenen biologjike kur te mbushi moshen e pjekurise dhe le te zgjedhe vet pastaj........
    sa per ate nenen le te vuaje "denimin" ..................

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ka plot raste te tilla ku vajzat adoloshente nen 18 nen presionin e prinderve, lene femijet ne duart e prinderve adoptive, por kjo eshte treguar shume egoiste. Se u nda nga burri te heqesh dore dhe nga femija?! Mos o Zot!
    Megjithate prinderit adoptive bejne gabim qe nuk i tregojne te verteten femijes. Sido qe te vije puna prinderit adoptive do te jene per te prinderit e tij se ata e kane rritur. Ai nuk ka per ti hedhur kurre poshte ata.
    Do vije nje dite qe e verteta do dali ne shesh, nuk mund ti shmangesh dot.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 25-05-2009 mė 10:34
    Feelings change - memories don't.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    kur te vijne mend nuk ti hane as qente thone.....................
    ben gabimin e pare qe lind nje femije me ate grekun pa ditur mire me ke kish te bente.....
    ben gabimin e dyte dhe e braktise kete femije ................
    dhe tani qe nuk po ben dot femije i erdhi dashuria per djalin.............
    po keta prinder adoptues qe e rriten gjithe kete kohe???????????
    cbehet me ta ??????????????
    mendimi im eshte qe djalit ti thuhet per nenen biologjike kur te mbushi moshen e pjekurise dhe le te zgjedhe vet pastaj........
    sa per ate nenen le te vuaje "denimin" ..................

PAJTOHEM PLOTESISHT ME TY..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Duhet te lejohet qe ta takoje nenen e vete sidoqofte .

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une mendoj qe duhet te bashkohen nena me djalin ,por para se te behet kjo duhet qe ne marrveshje me prindet qe biresuan djalin dhe ne konsultim me psikologun urgjentisht pa humbur asnje min duhet ta bashkohen.
    Ky femij me kalimin e kohes do mbushet me urrejtje ndaj nenes pse nuk bashkohet dhe ne te njejten koh do filloj ti urrej edhe prinderit qe e kan biresua dhe nuk e ndihmojn per bashkim.
    Ne qoftse tri palet ulen dhe bisedojn do kaloj shume me pak dhimt se sa kjo ti lihet kohes sepse ky femij do ta gjej nen heret a von prandaj eshte mire qe me koh te behen gjerat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Ēfare moshe ka ky djali?
    Askush nuk mundet me dhane nji pergjigje te sigurte dhe askush nuk mundet me e parashikue se si do reagoje femija.
    Duhet pase parasysh qe ky femije nuk asht PRONE e askuj dhe ēdo njeri ka te drejten me njofte prindin biologjik, kushdo te jete e sido te jete sjelle.
    Por askush nuk mundet me parashikue se si do reagojne femija dhe ē'pasoja psikologjike do kete takimi apo mostakimi me te jemen.

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anėtarėsuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Ka plot raste te tilla ku vajzat adoloshente nen 18 nen presionin e prinderve, lene femijet ne duart e prinderve adoptive, por kjo eshte treguar shume egoiste. Se u nda nga burri te heqesh dore dhe nga femija?! Mos o Zot!
    Megjithate prinderit adoptive bejne gabim qe nuk i tregojne te verteten femijes. Sido qe te vije puna prinderit adoptive do te jene per te prinderit e tij se ata e kane rritur. Ai nuk ka per ti hedhur kurre poshte ata.
    Do vije nje dite qe e verteta do dali ne shesh, nuk mund ti shmangesh dot.
    po edhe une mendoj keshtu por....... cfar moshe ka ai djali
    mos eshte i vogel ne moshe dhe nuk eshte akoma pergjegjes per veprimet e tij??????
    nga kush e ka mar vesh kete lajm djali....
    mos eshte mamaja ajo qe fut njerez qe tia thone apo thjesht femijet e tjere qe e kane degjuar si ngjarje ...
    megjithate une mendoj qe te rrije me adoptuesit tani per tani me vone ........?????
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •