po shume qenkeni ju ferizajas mos doni me shpalle edhe ju republike Ferizajin si Gjakova ktynehere --.
po shume qenkeni ju ferizajas mos doni me shpalle edhe ju republike Ferizajin si Gjakova ktynehere --.
Kasumi, aq te vogel jemi si shtet sa vaj halli nese secili e shpall republiken e vet hahhahaha
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Hahaha,ne në Mitrovicë,po bëhemi me dy komuna,jemi bërë qytet më i madhë se kryeqyteti!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Eh moj e panjohura, kjo po i ngjane sikur kur baba i ndan djemt ne nga nje dhome te shtepise....
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Pershendetje miq e mikeshat e mia,
O poet mire se na ke ardh mire se erdhe edhe e nderuara e Panjohur,tungjat jeta Hadi, ty Shtegtare te pershendes, zogu mirdita, Bombona pac..
Mire se erdhet e mire se shkruani ne sofren Farizajase ju e begatoni gjithemon. FLM
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Pershendetje per te gjithe anetaret nga ferizaji. Pershendetje edhe atyre qe hyjne ne sofren e Ferizajit. kaloni sa me bukur.
Mendo dhe Pasurohu
Ju pershendese ne Sofren e Ferizajit,si po kaloni dhe si e kemi ate Qytet me rrethine.
E keni sofren dhe zemren e madhe ju.
Jam ulur shpeshe ne sofren e Ferizajit perpara por ka kaluar nje kohe e gjate qe nuk kam kaluar aty pari,me gjithe qejf do vija ne sofren e tuaj.
Ju pershendes te gjitheve.
Përshëndetje Ferizaji.
![]()
Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.
Krijoni Kontakt