Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 88 prej 88
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Bravo arabija saudite pa dyshime se eshte nje nder shtetet me te rendesishme dhe me te fuqishme te botes dhe njeherishe nje shtet me influence shume te madhe ne amerike .

Amerika i ka borqe arabise saudite mbi 4 trilione dollare sikure arabija saudite ti terhjeki keto triliona dollare preije amerikes ,amerika do falimentoije si shtet

Po ashtu 7% e ter pasurise amerikane eshte ne pronesi te sauditve keshtu qe arabija saudite eshte nje shtet shume i rendesishem per ameriken pore edhe per boten ...

keshtu qe nuke duhet nenvlersuare arabine saudite

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    A masi arabet po lobojkan punet e paskum super,veq kemi me pas problem me i numru se sa shtete do na njohin.
    Une per vehte me deshir nuk e kisha pranu as nje ndihm prej arabve,prej qorrit sy nuk kekohet
    drenicak me mire shko ne beograd na direktni pregovori me siguri do kesh me shume sukses

a muj me shku pa pare nhaxh me ju thon qtyne arpve se mkon thon qe meju thon tqojn fill me arroplan fluturon

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    drenicak me mire shko ne beograd na direktni pregovori me siguri do kesh me shume sukses
    Mutliman 72
    Une ku shkoi ty nuk te intereson,ti mund te shkoshe edhe beograd edhe teheran se vllezer jeni,ti e din mire se serbia dhe shtetet myslimane jan aleat te kahershem,por qfaj te kam une qe ti je mutliman aksidentalisht dhe truri yt nuk gjeneron me shume.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Vetëm anti-kombëtarët refuzojnë ndihmën nga ndonjë shtet cilido qoftë ai, janë po keta anti-kombëtar (të njejtit, me nofka të njejta) të cilët i dalin krahë EULEX-it përballë atyre që lan gjymtyrët e trupit për këtë vend siç është rasti i Sabit Gecit.
    Të mirrem me ta nuk ja vlen sepse e di edhe unë fare mirë se keta njerëz ato që i shprehin ketu, kurrë nuk i shprehin në publik, ngase e dinë mirë se ky model i të menduarit nuk ka vend në mesin e shqiptarëve dhe opinioni i tyre nuk do të ndëgjohej mirpo shfrytëzojnë një X forum për të propaganduar pro Serbisë dhe kundër Kosovës (Shqipërisë), pra kundër vatanit të tyre, personalisht ndihma nga askush nuk më pengon (kur është në pyetje çështja kombëtare, mirpo atyre që ju pengon ska dyshim se rrënjët e tyre i kanë në Beograd dhe ketu luajnë rolin e cicëronit të Tadiçit.
    Tradhtarët gjithëmonë kanë ekzistuar, ekzistojnë edhe sot dhe do të ekzistojnë edhe në të ardhmen mirpo përfundimi i tyre është shumë i keq, kështu të paktën na e ka deshmuar historia.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Mutliman 72
    Une ku shkoi ty nuk te intereson,ti mund te shkoshe edhe beograd edhe teheran se vllezer jeni,ti e din mire se serbia dhe shtetet myslimane jan aleat te kahershem,por qfaj te kam une qe ti je mutliman aksidentalisht dhe truri yt nuk gjeneron me shume.
    o matrapaz i drenices kur pe paramenoj cfare burri u kon Adem Jashari e ne cfare thirresh ti " drenicak " turp turp!!!
    Personalisht me vie keq, se si ni analfabet abuzon me teknologjine duke menduar se eshte duke lozur me lopet e veta!
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Vista Lexo Postimin
    o matrapaz i drenices kur pe paramenoj cfare burri u kon Adem Jashari e ne cfare thirresh ti " drenicak " turp turp!!!
    Personalisht me vie keq, se si ni analfabet abuzon me teknologjine duke menduar se eshte duke lozur me lopet e veta!
    Po qfar ka ketu te bej adem jashari o klloshar,pse te dhimti ty fakti qe serbia dhe myslimanet kan qen dhe jan alet,nese nuk e beson te sjell fakte,ne te kunderten shko futja bothet perpjet e thuj ala kalu ala kalu.
    Me lop nuk lozet o nanae viqit,nuk kam ndegju qe mund te lozesh edhe me lop,por qka nuk ndegjon njeri sot nga talibanet.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Megjithëse diplomacia serbe është treguar më e aftë në lidhje me lobimet e saj anti-Kosovë në vendet arabe, lobimi saudit, si qëndra më e rëndësishme e botës arabe, është një fitore e diplomacisë shqiptare, e cila ka lënë shumë për të dëshiruar.
    relata refero

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •