Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-03-2009
    Postime
    8
    Eu ti dorė e zezė qė na e vrave isufin tonė....Allah-u i Madhė qafėn t'a theft dhe familjėn tėnde tė fėlliqt t'a mallkoft.
    Mitrovicali e kupton se cfare ke shkruajtur. ti e ke mbrojt nje spijune, nje tradhetare, nje bashkepuntore te denje te serbise. Une e kam njohur kete njeri, dhe nese te kam thene edhe nje fjali te vetme per ndonje qellim qe te perfitoj ckado dic ne interes timin apo te e kem fsheh te verteten qofsha i mallkuar.
    I lumt dora atij qe e ka vra nje keso spijune!?
    A e din more se sa shume jane trimru tash ata djem dhe trima te Presheves, sepse ka disa vjete qe rrijne duke u fsheh me shpetu prej spijunave!
    Pyet pak me shume per te e do ta shohesh se kur te dale qe ai kishte shoqeri dhe lidhje me klanin e Zemunit, me nje shka Shiptari pseudonimin e kishte te klanit te zemunit, me ulemekun, dhe me shkije tjere funksionare te larte te serbise ne leskoce, nish, beograd. Mos u ngut me mbrojt kete njeri, sepse nese je mitrovicali e dine mire se edhe mitravocia eshte ende e ndare dhe mund te kesh rastin te shohesh ende spijuna e tradhetare edhe ne ate pjkese.

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    me erdhe keq per te vetem se ishte shqipetare...asgje tjeter per te une nuk di

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2008
    Postime
    104
    Per deputetet mos te na vi FARE keq. Duhet te GEZOHEMI kur vdesin parazitat e PD-s dhe PS-s, LSI-s e nga gjithe partite e tjera si PBDNJ qe infektojne Shqiperine!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Postime
    11
    Kisha pas shum deshire t'ishte puna bash cashtu leht si po e bijn disa njerz ketu ne forum. Un e kam pas kojshi te ndjerin, Isufin. Nuk ka qen bash edhe njeri i keq si po mundohen me e demonizu disa ktu, njeri ka qen biznismen, edhe krejt normal qe ju ka dasht me bashkepunu me shkije ne at koh. Eshte shum leht me than "ka qen tradhtar", po pa fakte nuk mundesh bre vlla me than ti ket pun.
    Un po te them, e kam kojshi, 3 vllaznit e tina tash kan shtepija atje te mullini, po Isufi ka mbet te shpija e vjeter, ku edhe une e kam shpine. Un tash jetoj ne amerike, po familjen e kam atje. Nuk ka qen njeri i keq i ndjeri. I ka ndihmu njerzve, mue personalisht me ka ndihmu nese po don rast konkret, po punet e tij me pushtetar serb, me te luftes e me kontraband, ato na nuk mundemi bre vlla me i dit.
    Nuk kisha pas deshir me e sha njerin ashtu, Isufi ka qen trim, i mencur, u kujdes per njerzit e vet, ka pas edhe luftetar ci aj njeri i ka mbajt me buk. Un nuk po them detyrimisht se i ndjeri ka qen melaqe, insan pa kusur nuk ka, po mu, familjes teme, farefisit e shoqris teme kurr keq nuk na ka ba.
    Normal ci njeri ka pas edhe armiq. Dikush ja ka pas lakmi e dikush ja ka pas inati suksesit tina. Un personalisht nuk kisha than se ka qen njeri i kec, ama...per detaje, seriozisht nuk e besoj se mundet dikush me i dit te gjitha.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2008
    Postime
    104
    Citim Postuar mė parė nga ilirixxi Lexo Postimin
    njeri ka qen biznismen, edhe krejt normal qe ju ka dasht me bashkepunu me shkije ne at koh.
    I the te tera, ska nevoje te shtoj asgje

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Bardhyl Osmanin e kam njoft edhe un personalisht(DELTA,deshmor).djali i halles ka qen ne luft bashk me te ne luginen e Presheves(me duket se njeher ishin ne fshatin Shushaj e pastaj ne Rahovic)e di po ashtu sepse me ka treguar djali halles se aj eshte vrare nga bashkpunetoret e serbise.kshtu qe kto qe i thot ky ANTERO une plotsisht i besoj.djali halles time nuk ka qen ne Presheve prej mbarimit te frontit ne Presheve,shkaku i ksi soj "BIZNISMENESH"si ky qe e kan vra.nuk e di sa e dijn njerezit ketu,djemt te cilet kan qen ne lufte ne Kosove 1999 diten e pare qe kan veshur uniformen e UĒK-s informatoret e serbis kan raportu ne beograd edhe detajet me te vogla se kush eshte qka eshte ciles familje eshte.mos u merzitni per ksi lloj biznismena qe i han plumi,per kta veq plumi eshte ilaq.dikush thot KA QEN BIZNISMEN DHE DUHET ME BASHKPUNU ME SHKIJE hahaha shum qesharake.jau ****** robt atyne qe bashkpunojn me armiq t`kombit,po ashtu jau ****** grat e qikat edhe atyne qe i mbrojn kta armiq.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Postime
    11
    Ti koke hajvan krejt bre...

E ajo buke e miell, vaj e sheqer qe po futet ne kosove, maqedoni, shqiperi, prej kahit po vjen more?
    Po krejt kta artikuj serbia i prodhon o bukurosh.
    Kush koka aj djali i halles tande, qi paska qen me bardhylin, a ka emer aj njeri, bash po kam qef ta di, se edhe une vet ne luft kam qen, bashk me qeta "djemt e hjalles tande" qi po thu ti, tash mezi po me shtin me fol...

a ke qen ti atje, o burr, mos fol per djemt e halles, TI VET A KE QEN?
    A E KI PA TI VET ME SYT E TU?

Pse more gjykojne njerzija me thashetheme, pa pas fakte?
    Nese je ti aj burr i botes, dile more haptazi, bindi njerzit me fakte, edhe une jam i pari qe te besoj.
    Un nuk mundna me than se ky apo aj i ka fajit. Gjithmon a kem kshyr punen teme, po osht shum keq me ja harru njerit krejt at buk ci e ka dhan, sa e njerit i ka ndihmu.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar mė parė nga ilirixxi Lexo Postimin
    Ti koke hajvan krejt bre...

E ajo buke e miell, vaj e sheqer qe po futet ne kosove, maqedoni, shqiperi, prej kahit po vjen more?
    Po krejt kta artikuj serbia i prodhon o bukurosh.
    Kush koka aj djali i halles tande, qi paska qen me bardhylin, a ka emer aj njeri, bash po kam qef ta di, se edhe une vet ne luft kam qen, bashk me qeta "djemt e hjalles tande" qi po thu ti, tash mezi po me shtin me fol...

a ke qen ti atje, o burr, mos fol per djemt e halles, TI VET A KE QEN?
    A E KI PA TI VET ME SYT E TU?

Pse more gjykojne njerzija me thashetheme, pa pas fakte?
    Nese je ti aj burr i botes, dile more haptazi, bindi njerzit me fakte, edhe une jam i pari qe te besoj.
    Un nuk mundna me than se ky apo aj i ka fajit. Gjithmon a kem kshyr punen teme, po osht shum keq me ja harru njerit krejt at buk ci e ka dhan, sa e njerit i ka ndihmu.
    kush ke tu fol me ty o katunar?hajt hiqmu pi rakit e mos komento me mu o zdral.emrin e djalit halles nuk ta tregoj se munesh me kon naj spijun i karit masi veq po i mbron kta qe punojn me shkije.e nese e din ku o strezovca e presheves munesh me dit cilli djal i strezovces u kon nluft n`kosov preshev edhe maqedoni.nje djal qe u plagos n`aksionin e shushajes qe jon kon 6 veta qe ja ka kput krahun granata e shkijev (a pe din robt ti ****** tash kush).nese je kon nluft e qe hiq menja sma mer qe je kon.hup tash hiqmu pi karit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga B.C.B : 03-06-2009 mė 08:44

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Postime
    11
    kshyre be gjal shka po te thom...
    ne pac problem, ki me mue, mos mi prek robt, ata ste kan bo kurxho ...
    ja kam ndi zanin ati ci ti e permende, se shka i ka ndodh ne lufte, u kry puna, edhe per ato nuk pe zgjati ma shum, doren ne zemer.

a sa per mue, ne ta bajt b.tha. kur te vi une ne rahovice, bash po kam qef me ta pa at turinin tond te cenit be djal (nese je djal, se me femra nuk mirrna). une edhe ti, kerkush qeter.

une jom prej katundit edhe mue nuk me vjen marre, po cita "QYTETART" pa kokerr truni si ti une i tredh, shkurt e shqip. me 50 si ti foli pernihere, pa problem.

Ama ti kush je o klysh? pi fjalve tua pe shof ci une kom shkoll ma shum se ti ci ki vjet o m.t. Ne Amerike nuk me kan pru per qef, perderisa ti ma mer mendja ci sillesh hala te XLi e te RINA, tu e sill gjith diten e lume ni paqet Marlboro ci ta ka dhan doni zvicran, tue fol per bastore, tue i xhujt cikat e fillores e gjimnazit, tue i marr naper goj njerzin, e tue u livdu shka ka bo gjali jot i halles, Bardhyli, e shum te tjer si ata. Un jom me fakultet, i foli 7 gjuh, mirna me pun ci ty as mendja nuk ta merr, edhe prap ni njeri mendjeleht si ti me thot mue "katunar". Presheva, Bujanoca, Prishtina, Shkupi, Tirana jon bote shum vogel per mu, e i kam shkel moti kohe, ashiqare ti as ne b*le te babes nuk je kon. I kam nis studimet atje e i kam kry ne Viene, kam punu kahmos naper Evrope, kam qen edhe ne luft... e tash jam ku jam. ni krym qenefi si ti, del ktu ne forum edhe me thot mue "katunar". ku ku nane cfar majmuni.

TI O JARAN. SHKA KI BO TI, TI, KALLXOM MUE?
    ME RAK TE HUJ NUK HIHET DHONDERR. Une e kam temin. Ti a e ki tondin?

Pa fakte, pse po fol o kapadahi. Njerzija si ti kurr more nuk paten qeter pun vec m*t pa lidhje me hanger, prej se jam fmi e mbaj mend. Ne ja pac inati dikuj, hatrin mos ja ha. Un Isufin kojshi e kam pas, e kam njoft shum shum mir si njeri, po prap po e thom se bizniset e tina as familja e vet nuk i din, e leje mo une e ti. Aj njeri sa vet i ka cit ne perendim, sa njerzve i ka ndihmu, sa kamiona me mill ne 90tat i ka cu per kosove, ket vec ni i lumi zot e di. e sa per spiun, ajo pun le te mbese ne ndergjegjen e tina, un nuk po e mbroj at ane te tina, se nuk e di, po vec po thom se pa fakte me fol NUK BON.

Ti pe shof se e paske gojen e madhe, pu tu haka muti. Ani, ani, ha se m*t ka sa te dush. po per mue ti a e di shka je?
    Ti je thmi, cun, tash leshi mes komve sa te ka dal...

Zakonisht nuk kam koh per axhami si ti, kam shum pun ma me mend se me lodh trunin me ty, po pse me rrejt, moti koh nuk me ka shajt kush, mue personalisht, se familjen teme jo se jo. Edhe Isufi mu ka dhimt per ac sa me takon, se shum her me ka ndihmu, mue edhe shum tjerve. Aj njeri ci e ka vra, ka pas ndonji arsye. Ndashta per pune biznesi, ndashta per fjalosje, ndashta per luft, kjo hala spo dihet. Bon vaki krahu i luftes nuk ka hic lidhje me ket pun, e as Serbia, po une e ti folmi pa lidhje

A ku ke puna ci une bon vaki jom vet spijun i shkive...pihaaaaaaaaaaaa. Paj dyztabanet si ti skan qeter pun, vec me cisi sende te kota me u mar. Edhe per lufte, as ci po ja vlejka me fol. Ty shka ta mer mendja po tregon se thjesht je vic, fol per gjalin e halles e vet je dhi prej tute, po shko ne rahovice, rekes perpjet, veti pak njerzija per mu, hic mos u tut, ata krejt e dijn, edhe jom i sigurt ci kerkush nuk e mesheh emnin tem, per dallim prej teje.

Nese don hala me u fjalos me mue, emaili jem osht ne_shepherd@yahoo.com, e bartim ket fjalosje ne teren privat, mes meje edhe teje. ne shpi nihere nuk vi se nuk kam koh, po kur te vi, fort po kam qef me te takue, ashtu thjesht me te pa nihere ne sy se prej cfar materiali je i ndrect. edhe numrin e telefonit ta jap nese don, cysh te dush, cysh te dush, ndac me fjal, ndac me muskuj, ndac me njerzi, cysh ta doje locka e zemres.

Mue shajem,ska problem, po familjen lema rahat be. "Katunar", "me iki autobusi" e cisi sende, nuk me bojn fort pershtypje. Une katunar jam edhe jam krenar per ket pun, po ma mer mendja ci apet jom shuuuuum ma i dalem se ni m*t i kalpt si ti ci ti thot "katunar" dikujna.

p.s. Pasha familjen, me te pas ngat cetash para syve citu, te kisha rjep kadal per kadal. Shum i kam per qefi trimat me fjal si ti. Shyqyr qi nuk je tue e dit se me kend ki pun. O Zot i madh, jip mend ku ska.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilirixxi : 08-06-2009 mė 00:36

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Vritet adoleshentja, refuzoi trafikimin
    Nga iliria e para nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 10-11-2006, 19:28
  2. Londėr: Burg pėrjetė vrasėsit shkodran
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 21:34
  3. Vritet bamirsja Margaret Hassan
    Nga Traboini nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-11-2004, 17:38
  4. Vritet kėshilltari i Arbėr Xhaferrit
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 13-06-2004, 14:19
  5. A ben te vritet njeriu ne Ramazan ???
    Nga Shėn Albani nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 21-01-2003, 20:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •