Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 22-05-2009 më 18:34
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
Numri i cili është në dispozicion nuk thot të ju kthej përgjigjëje gjith qytetarëve që kontaktojn atë numer ( apo dergojn sms ) , ai vetëm i merr mendimet e popullit shqiptar për të ardhmën cfar duhet ndryshohet dhe cfar duhet punohet për një Shqiperi më të mirë , pra brengat e cdo qytetari Shqiptar.
lool pse ti pret qe te pergjigjet Prof Dr Sali Berisha ne ate numer? ehh mor te qyqana, po ai numer eshte qe te dergosh mesazhe jo te marresh ne telefon mos ja fusni kot tashi....sdo ngelte shqiptar pa i ra ne telfon sales poqese ai do pergjigjej direkt...
mesazhet ne numrin e tij mund te dergohen, ato filtrohen nga stafi i tij,,,dhe ne fund detyrimisht qe ato lexohen nga vet Zoti Berisha.
ksaj i thojne te komunikosh drejt per se drejti me njerzit e thjeshte....te cilet ne pamundesi takimi mund te dergojne mesazhet dhe ankesat e tyre....e jo si ben ky ed budalla nudisti...qe ai me zor flet me mvartesit e tij ne bashki.
Cfare do i shkruanit ju kryeministrit?
Si do i ishit pergjigjur atij mesazhi?
Jepni mendimet tuaja ketu!
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Zoti Kryecoban!
Nuk dua gje per vete, vetem po te me plotesoje nje deshire.
Te lutem mos shit apo te japesh toka Shqiptare atyre qe u mbaron mbiemri me "Vic" apo me "Es" dhe "Os" apo "Ahamxhenadin".
Zgjidh problemin e tokave dhe pronave Shqiptareve qe i keni bere si leshte e Arapit.
*Ne pritje te pergjigjes*![]()
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
nejse une per vet du telefonin e jozefines ose te ina rames se jan shum sex....i
kush i ka le te mi japi ,se pastaj flas vet una .
sa per telefonin e sales nuk me intereson ,se si do qe te jet puna ai ca te ket qef do bej ,jo ca ti them una .
po deshi le te me marri ai ne tel.mua te dalim per ndonje kafe ,se u lodh shum nga puna .
nr eshte 003556020123456789
M'KA IK ZARI
Ka shume kohe qe me vine rregullisht e-mail me propagande prej PS dhe prej Bashkise se Tiranes pa ia kerkue. Megjithese i kam kerkue me e fshi adresen time, (te cilen asnjihere s'ja kam dhane), nuk ndryshon asgja. Kjo mungese respektit ndaj njerezve tregon mire se me ke kemi te bajme.
Ka munsi te largohesh nga qeveria, na eshte bere ky emri jot si gogol. Me shum degjojme per emrin tend se sa per cdo gje tjeter ne jete te perditshme.Cfare do i shkruanit ju kryeministrit?
Si do i ishit pergjigjur atij mesazhi?
Pastaj pse gjithmone afer zgjedhjeve kemi drita 24 ore, edhe ne vitet e para te mandatit na lini pa uje e pa drita (kujtoj 3 vitet e para te qeverisjes tuaj) Me ne fund po afrojne zgjedhjet edhe kan pushuar gjeneratoret, po ca mendon se harrojm kaq kollaj ne? Jemi bere me migrene nga dhimbja madhe e kokes shkaktuar nga gjeneratoret.
Pastaj the se do hapje vende pune te reja, per ca punesh po flet? Cilat na qenkan kto vende pune qe jan hap, cfar fabrikash e ndermarrjesh ke rregulluar kto 4 vite? E e?
Ate rrugen para pallatit tim pse ju deshen 8 muaj per ta shtruar, me shkaterruat kepucet edhe rrobat ne pluhur, kush mi blen rrobat e reja mua, apo mendon se e kam rrogen sa tenden edhe mund te blej rroba sa her te dua? Edhe dicka e fundit... lere se ta them me sms tjeter.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt