ec shko flej oj qik se smerr vesh nga politika qy fshatarja hahaha
ec shko flej oj qik se smerr vesh nga politika qy fshatarja hahaha
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Pikerisht ate kam thene ne c'do postim.
Mirepo duhet te jemi edhe realiste e jo naiv, sepse nuk ke asnje njeri qe futet valles se politikes te jete ashtu sic e duam une dhe ti. Vete politika i kthen keta njerez ne kete menyre, por te pakten te bejne edhe pak per popullin, pa ne e dime qe ne fillim vene per te miren e tyre, si nga PD'ja dhe nga PS'ja.
Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 20-05-2009 më 20:11
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
hahahahahh ik more katunar se te presin Zige ne katun ,se nuk je per politik ti
Un ato qe shkruj i shkruj pa doreza,dhe jam realiste per ato qe them ,dhe qe shkruaj ,dhe nuk ma ha mendja qe kta i kthen politika ne njerez te tjere ...por kto jan te rritur kshtu ,se nuk mund te them te lindur,sepse asnji nuk lind i ditur ne politik,por po e theksoj dhe nje her qe jeta qe kan bere para se te hyjn ne politike i ka ber kshtu kto lloj njerzish,pastaj dhe politika i ben akoma me te keqinj nuk diskutohet
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Aulona.....Na merzite me ato budallalleqet dhe postet tuaja pa fund. Nuk ka asgje pervec propagandes dhe ofendimeve. Po kjo eshte gjuha e komunisteve nuk ke faj ti. Shkruaj e shkruaj me ore te tera. Dhe nuk thua gje hic. Ne fillim zbavitesha me budallalleqet tua kurse tani i kaloj pa lexuar. Kjo per faktin se nuk kam kohe dhe nuk me paguan njeri per propogande. Ti moj vajze e mbare vazhdo punen e partise e ishalla te rrisin edhe rrogen.Hajt shnet.....
Je i sigurte qe i kalon pa lexuar se po te shikosh temat ne keto ditet e fundit, pikerisht ne kete ore, te vetmen gje qe kemi pare kane qene postimet e tua 2-rreshtore per te sulmuar Aulonen, dhe e forta eshte se nuk sulmon as shkrimet e saj, por direkt ate. Tip tipik Brarian.
Take your skirt off and be a man. If you have something important to say, then do so, but please stop whining!
Dicka te shkurter per profilin e kesaj Rudina Seserit:
"Rudina joined Fairhaven Capital at its inception in 2007. Previously, she was a Senior Manager in the Corporate Development Group at Microsoft Corporation. In this position, Rudina was responsible for sourcing, structuring, and negotiating Microsoft's acquisitions and strategic investments including acquisitions such as iView Multimedia, Deep Metrix, Lionhead Studios. Prior to Microsoft Corp., she worked as an investment banker in the Technology Group at Credit Suisse. Rudina executed transactions in mergers & acquisitions and capital markets. She graduated magna cum laude from Wellesley College with a BA in Economics and International Relations, and received her MBA from The Harvard Business School. She has been elected to the Phi Beta Kappa and Omicron Delta Epsilon honor societies. She is a member of the Board of Trustees for the National Albanian American Council. Rudina is a member of the Steering Committee of the New England Venture Association (NEVN), the largest young venture capital organization on the East Coast."
Hajde merru me Genc Rulin ne Shqiperi..
Ruli mund te jete politikani me finok. Plus qe o ujk kshu, vej bast qe bonte debat me Rudinen dhe nderkohe i imagjinonte thithkat dhe areolen (lol). Me ato t'pame e ka bo gocen me marr valixhen e me u kthy mbrapsht.
Infinity sepse kam bindjen qe je i njejti person me aulonen. Nejse do te injoroj edhe shkrimet e tua me kete rast. Jane shterpe dhe nuk humbet gje edhe nqs nuk i lexon.
Sa per temen: A di njeri te me thote se ku ka kandiduar Skender Gjinushi. Do ishte interesant te degjoja reagimin e tij per termin shushunja qe i ngjiti Fatosi
Si komuniste ma ki bere tash. " Te nderuar Shok dhe Shoqe...."
Na nga Kosova themi për njerëz qe "kërcejnë" pa pas asgjë me ta; " E paska mizën nder kapuç". Me fal po se kisha me ty.
hahah sot Ziege i kam lidh mire se skam kohe për to po shikoj Joe Biden ën Kosovëhahahahahh ik more katunar se te presin Zige ne katun ,se nuk je per politik ti![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 21-05-2009 më 05:00
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Perkundrazi, Ruli dhe Olldashi ishin shume tolerant ndaj dyshes Kodheli-Seseri.
Kodheli nuk bente asgje tjeter, vecse leshonte strofat e vjershave te mesuara permendesh nga Rama, ndersa Seseri ishte per te ardhur keq.
Ishte per te ardhur keq, per faktin se ajo ishte shume larg realitetit.
Ishte larg realitetit sepse ajo e njihte Shqiperine dhe ekonomine e saj nga Facebook dhe nga raportet financiare te institucioneve te ndryshme.
Eshte njejte sikur te vije dhe te beje politike ne Shqiperi nje zelandez!
Ora 0! Viti 0!
Me kete mentalitet jane ushqyer disa nga figurat e reja qe jane perfshire ne listen e PS!
Me te drejte i thoshte Ruli dhe Olldashi se aty ku je ulur perfaqeson PS, te kaluaren dhe te sotmen e saj.
Persona te tille, qe kane vlera dhe qe kthehen ne Shqiperi, ju duhet nje kohe qe te pershtaten, sepse para dhe ansh selise se PS nuk ka bursa apo korporata, por ka gazetashites, kambiste te rruges, fshesaxhinj dhe pallavraxhinj.
Krijoni Kontakt