Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    2

Gjat Jashtqitjes GJak:S

Kisha per ti bėr ca pytje mjekve tforumit: Pasi dal per jashtqitje shoh gjak ne jashtqitje poashtu kam veshtersi gjat jashtqitjes sepse punoj me kompjuter dhe me duhet shum nje koh e gjat te rri ulur.Por pas jashtqitjes me vjen te urinoj shpesh.
    Kam edhe nje pytje tjeter kam patur kristale ne tė dyja veshket por me barna ikam shkrir perveqse ne njeren veshk me kan mbetur pak me thot ndokush ndonje ilaq ndonje bim qe ben shkrirjen e kristaleve ne veshk.

Ju pershendes perzemėrsisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga migordabella Lexo Postimin
    Kisha per ti bėr ca pytje mjekve tforumit: Pasi dal per jashtqitje shoh gjak ne jashtqitje poashtu kam veshtersi gjat jashtqitjes sepse punoj me kompjuter dhe me duhet shum nje koh e gjat te rri ulur.Por pas jashtqitjes me vjen te urinoj shpesh.
    Kam edhe nje pytje tjeter kam patur kristale ne tė dyja veshket por me barna ikam shkrir perveqse ne njeren veshk me kan mbetur pak me thot ndokush ndonje ilaq ndonje bim qe ben shkrirjen e kristaleve ne veshk.

Ju pershendes perzemėrsisht.
    Nese gjaku juaj eshte i kuq i hapur apo i celur si i thon keni hemoroide ne anus, dhe nese gjaku eshte ngjyre te erret si te kaft keni ulcer diku me lart , por meqense nuk ulesh dot duhet te kesh hemoroide.
    Keshilla ime , ju ushqeheni shum keq ne kuptimin me ushqime te gabuara prandaj nese doni te kuptoni me shume dhe te ndryshoni lexoni kete teme dhe do kuptoni shum gjera per ushqimin dhe pasajat ne organizem.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=80701

Urinimi mund te vije si pasoje e infektimit te gjakut ne vendin ku humbet pra ne intestino , kur ka nje plage ne intestino pislliqet e saj arrijne te futen ne gjak dhe eshte detyra e veshkes qe ti filtroje e pastroje gjakun. Po te besh nje analize urine me siguri do gjesh ndonje virus intestinal ne urine.

Mir eshte te besh edhe nje vizit mjekesore.

Bej disa dit agjinim dhe do ndihesh me mire , pastaj fillo te ndryshosh ushqimin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardajan : 20-05-2009 mė 16:57

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    2
    Po dardan hemorrodie qenkan sepse gjaku osht i qilt nuk osht i mbyllt
    e kam ber analizat e urines para 3 jave me ka qit kristale nurin tjerat mir ja disa te dhena rreth analizav turines nese mundesh mi kuptu

glukoza 3.1 - 4.9 mmol/l
    kloridet 115 - 130 mmol/l
    proteinat 0.32 - 70 mmol/l
    koeficineti A/G 1.58
    Leokocite 0-2
    Bakterie te vogla (sdi a tvogla a tholla nuk jom ka e kuptoj shkrimin mir)
    Kristale te vogla te acidit (nuk jom ka e kuptoj mir shkrimin veq po shenon te vogla pom doket te acidit spe di qysh sakt)
    Jakom dhan mjekut ka than qe shum mir tkan dal perpos vetem kristale nveshk pasi qe ne njeren veshk kam kristal 5 a 6 mm.
    Ndersa sa per urinim qe me vien pasi kryj nevoj me vjen 2-3 her per me dal mendoj qi osht ndonje pastrim pasi qe urina me del me ngjyr te bardh nuk mendoj ku po thu ti ne intestino vetem se analiza e urines e verteton se a ke ndonje plag ne intestino apo ? Nese rastesisht kam a osht ndonje gje e madhe a kurohet leht :S:S

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •