Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,960
    Citim Postuar më parë nga Besa1983 Lexo Postimin
    Si duhet të sillesh ndaj një burri kur ke kuptuar se të ka tradhtuar dhe ndoshta ende të tradhton pas 2 vitesh fejese dhe një vit martese?
    Përshëndetje Besa!
    Nuk e sqaron mirë problemin.Që të jepja një mendim të saktë,do doja të dija;Po para martesës a tradhëtonte?Po qe se jo; Shkaku je ti.Sepse i lë "Grazhdin bosh"
    Po qe se Po;Fajtore je ti se ke flëjtur kaq vjetë me tradhëtinë.Në këto dy raste duhet të ndëshkosh veten duke e braktisur, martesën ose duke u shtënë në dashuri.Në të dyja rastet përsëri je e dënuar.Zgjidh dhe merr dënimin më të lehtë.
    respekt

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Dmth faji qe ai tradheton e ka vajza?

Budalliqe.

Kjo ka faj vetem qe nuk ndahet tani sa eshte akoma ne kohe, edhe skan kaluar 10 vite martese.. se atehere kur ti behen kalamajt per ti fut ne shkolle, do jete teper e veshtire ndarja. Nuk mund te krijohet familje ku njeri prej dy partnereve tradhetojne.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Vler@
    Anëtarësuar
    10-02-2009
    Postime
    55
    Besa problemet e t'tjereve qdo here na duken me t 'lehta,prandaj qdo keshille qe do t'vije nga ne mund t 'keq interpretohet,dhe ndoshta gjerat do t'behen dhe me keq.Nje e di ,Zero toleranc per tradhti,s'ka qka diskutohet me tutje!!!!
    Ashtu siç jam,ashtu shoh!!

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Dmth faji qe ai tradheton e ka vajza?

Budalliqe.
    Nuk e ka fajin ajo qe ai po e tradheton por ajo e ka fajin qe po e LEJON dicka te tille (kuptohet nese ajo eshte e vertet sepse te them te drejten nuk e besoj fare dhe jam e sigurte qe e kupton pse )

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Nuk e ka fajin ajo qe ai po e tradheton por ajo e ka fajin qe po e LEJON dicka te tille (kuptohet nese ajo eshte e vertet sepse te them te drejten nuk e besoj fare dhe jam e sigurte qe e kupton pse )
    Sdiskutohet qe qendron edhe ajo qe thua ti.. Sic thote populli "para se te drejtosh gishtin nga te tjeret, drejtoje njeher nga vetja" po varet si i kan punet kto.. dime gje ne aman!! Me nje fjali kaq te shkurter sa shkruan ajo, un vetem mund ti them "NDAHU" asgje me shume. Sepse ajo ska sqaruar asgje aty.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Sdiskutohet qe qendron edhe ajo qe thua ti.. Sic thote populli "para se te drejtosh gishtin nga te tjeret, drejtoje njeher nga vetja" po varet si i kan punet kto.. dime gje ne aman!! Me nje fjali kaq te shkurter sa shkruan ajo, un vetem mund ti them "NDAHU" asgje me shume. Sepse ajo ska sqaruar asgje aty.
    Citim Postuar më parë nga INFINITY©
    3- Nuk mund te besh nje pyetje te tille ne mes te nje forumi, dhe nje pyetje te perbere nga nje fjali. Ok, tani qe na the qe ai qenka maskarai qe te paska tradhetuar u ndjeve me mire?
    Nuk mendoj se ajo po kerkon ndonje mendim.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ok, tani qe na the qe ai qenka maskarai qe te paska tradhetuar u ndjeve me mire?
    Mund te jete edhe kundersulm. Ndoshta vajza do ndonje shkendije ku ti thone "Tradhetoje edhe ti meqe ai ta beri kshu" edhe o burra pastaj...

lol

ps; se tani mu kujtua.. Thua valle te jete ajo ne avatar?

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Si duhet të sillesh ndaj një burri kur ke kuptuar se të ka tradhtuar dhe ndoshta ende të tradhton pas 2 vitesh fejese dhe një vit martese?

Ti e ke kuptuar(se flagrant se ke kap) qe te tradhton.

Ma do mendja Romeon se ke pyetur ndonjehr pse ?????
    Jeto sot se neser nuk i dihet

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Rriji para mbrapa, para buke mbas buke. Pulle poste me vete. Ske c'i ben tjeter qenit. Lol

ah po jepi duart.

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Ti e ke kuptuar(se flagrant se ke kap) qe te tradhton.

Ma do mendja Romeon se ke pyetur ndonjehr pse ?????
    se ka pyetur se ka frike se e len ai dhe do ngeli vetem pastaj.....po ta kishte pyetur ajo nuk do arrinte deri ketu ne fsh per te zgjidhur kte problem. po per mendimin tim besa s kishte cfar te bente dhe hapi kete teme terheqese per te kaluar pak kohen e shkreta...
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradhëtia nëpërmjet internetit!
    Nga Erlebnisse në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  2. A eshte gabim seksi para martese?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 06-12-2009, 12:14
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Kur tradhetia nuk te çon ne divorc..
    Nga shefqeti11 në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-03-2007, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •