Per mua eshte grupi me i madh Gjerman i gjithe kohrave,Scorpionsat ti shofin targen.
Ohne dich(pa ty) musice klase,teksti gjigand.
Per mua eshte grupi me i madh Gjerman i gjithe kohrave,Scorpionsat ti shofin targen.
Ohne dich(pa ty) musice klase,teksti gjigand.
Kenga ime e preferuar nga Rammstein....
"Und die Vögel singen nicht mehr"((((( Sa keq....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diesel Industry : 20-05-2009 mė 09:21
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Smund te krahasosh Scorpionset me Rammstein. Secili grup ka bukurine e vet.. Skorpions kan balada qe psh Rammstein si kan.. Por Rammstein ka nje ritem ne muzike qe se kan Skorpionset. Kshu qe smund te krahasojme grupet me njera tjetren. Here me pelqejn Rammstein here me pelqejne Skorpionset. Por jam dakord me ty kur thua qe eshte grupi me i madh Gjerman i te gjitha kohrave. Ktu jam plotesisht dakord me ty.
Do vecoja
Du Hast
Engel
Feuer Frei
Ich Will etj etj.. ka plot kenge te Rammstein qe i degjoj me kenaqesine me te madhe.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Rammstein eshte nga Grupet me te mire sot per sot. Ju keshilloj te degjoni (Adios)
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Ramstein tė pakrahasueshėm, por edhe Scorpions nuk janė shumė larg nga kėta.
Ramstein haben sehr gute vokale, si konnen einfach singen, si machen es gut aber auch The Scoprions sind nicht so schlecht ich hore si auch manchmal.
Sikur te vinte ne Tirane per koncert, do shkoja edhe sikur te isha ne burg.. do arratiseshaaaaaJu keshilloj te degjoni
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po te vinin ne Tirane do i vinin flaken burgut! :P
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
„Du – Du hast – Du hast mich. Du hast mich gefragt – Du hast mich gefragt, und ich hab nichts gesagt.“
Pershendes te gjithe fansat e Till Lindeman ..![]()
Ju pėrshėndes me kangėn "Itla"
Krijoni Kontakt