Problemi apo pengesa kryesore qe te diskutohet me ty & CO eshte qe juve iu djeg shum kur dikush jua thot te verteten ne sy.
Se per shembull kur une jua them te verteten ne sy juve, qe Allahu eshte perendia e Henes ne besimin pagan te arabve, ose qe feja islame e lejon incestin, pedofiline dhe poligamine, ose qe Muhamedi ka qene nje tregtar, politikan dhe kopjues gjenial qe separi per interesa personale dhe sedyti per interesa kombetare e ka krijuar nje religjion duke kopjuar nga te gjitha religjionet e atyre aneve, ku dominon kopjimi nga jahudite dhe paganizmi arab etj etj. , juve ju ngelet hatri, ndjeheni te ofenduar, dhe filloni ose te shani ose te na shurdhoni bothen me absurde te padurueshme.
Ose, une te them ty qe nuk jam i krishtere dhe se Leke Dukagjini ne avatarin time nuk me bene mua te krishtere, ndersa ti me thua "njė Katolik i vėrtet nuk i quan gjithė njerėzit tė njejtė", pastaj kur une te drejtohem ty dhe ta them te verteten haptas ne sy qe ti qenke budalla, ty te ngelet hatri dhe ndjehesh i ofenduar. Kush te ka faj ty qe ti je budalle ? - Gjergj Fishta ?
Se di si ndjehen te tjeret, veq une per vete e kam provuar por nuk kam mundur te diskutoj me njerz budalla dhe me njerz fanatik te semure.
Ps.: nuk e dua ma pergjegjient tende ne ate pyetjen time te me hershme, se po duket pergjegia shum kjart ne shkrimet e tua.
Krijoni Kontakt