Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    236
    [QUOTE=hak'ki;2268159]Tungjatjeta DOR.

Me vjen qudi qe e ke ber ne anglisht, a mos valle mendove se edhe amerika po ta lexojn at shkrim te pabaz a?
    Ne video e pash se ti na the shokė apo vllezer te karagjiqit dhe millosheviqit.
    Ajo qe i ben vellezer njerzit eshte feja. E kush eshte sllav apo siē i thojm ne krishter, eshte vella me krishterin. Ti ndoshta je krishter qe e ke ber at video anti-Islame. Ateher po del se vet ti i ke vellezer Karagjiqin dhe Millosheviqin.

Shife videon edhe nji here mer Injorant! Me thu edhe qe e kam pa baza! Ke nai reference? Patjter ja fu kot!

A mos kemi faj ne vallė qe spo na njeh Egjipti a, Po mjer per Egjyptin kush eshte ne krye te tij, nje Xhahil(i paditur), Hosni Mubarak, po ai ne politikat e jashtme me shum hajr per pabesimtaret se per besimtaret, a shembull doni ta merrni ate a...
    Egjipti, Irani jane gjithato vende muslimane qe sna njofin per into! Edhe ste prejdhin ty! edhe te viij turp qe i mbron!

Kjo eshte video anti padrejtesi, jo anti Islame!

Ishala Islami nuk eshte si ato se po isnte! Sja vlen me e mbajt mo ne shpine! Merr vesh apo jo ti se car bohet ktu?

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Shtetet qe perkrahin serbine jane shtete ku pushtetaret sundojne pa deshiren e popullit.Nese marrim algjerine dihet mire si i fitoj zgjedhjet presidenti Algjerian Budesliga i mbeshtetur nga francezet beri grusht shteti kunder verdiktit te popullit.Po keshtu dhe Mubaraku i Egjiptit eshte nje kukull qe asnje prej popullsise nuk e do dhe ai ka mbeshtetje nderkombetare.irani dihet se eshte krejt shia dhe ka anim nga Rusia dhe si ka mire lidhjet me sunite.Keshtu qe ne kete kuader nuk mund te pergithesojme popullsine islame me qeverite e dy shteteve totalitare .Nese Algjeria se pranon Kosoven ateheren pyetjen bejani Frances nese Egjipti se pranon Kosoven pyetjen bejani Amerikes .Nese Irani se pranon kosovn pyetjen bejani Rusise.Asi pushtetare e ketyre shteteve nuk ndajne te njetin mendim me popullaten islame te vendit te tyre qe normalisht e perkrahin pavarsine e Kosoves.
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Ajo qe i ben vellezer njerzit eshte GJAKU jo feja un nuk jam vella me Arabet edhe Turqit edhe pse jam Musliman une jam Vella me Shqiptaret.

AS UNE NUK JAM VELLA ME SERBET DHE RUSET,CFAR GRUPI TE GJAKUT KE TI??

Une nuk jam Vella me Komshin sepse ai eshte Shqiptar Musliman une jam vella me at qe ma ka bo nona ime edhe qe eshte i Krishter.

KU TA DISH NDOSHTA EDHE KOMSHIN E KE VLLA, BON VAKI,KURE NUK DIHET

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865

Dava plerash

Cpret nga keta ndyresira, po me mire keshtu qe ti hapen syte ketyre te verbuarve qe kemi ketu.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    236
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    KU TA DISH NDOSHTA EDHE KOMSHIN E KE VLLA, BON VAKI,KURE NUK DIHET
    hahah ta futi shoki! Muslimani ta fut ty po komshiu ja fut asaj edhe ti ja rrit pastaj!

i/e regjistruar Maska e hak'ki
    Anėtarėsuar
    20-12-2008
    Postime
    13

Wink

Tungjat. perseri.

Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Ajo qe i ben vellezer njerzit eshte GJAKU jo feja un nuk jam vella me Arabet edhe Turqit edhe pse jam Musliman une jam Vella me Shqiptaret.

Une nuk jam Vella me Komshin sepse ai eshte Shqiptar Musliman une jam vella me at qe ma ka bo nona ime edhe qe eshte i Krishter.
    Tash vllazeria ndahet ne dy pjes, per nga feja dhe per nga origjina, shihe argumentin e me poshtem.

Do ti citoj disa fjale te pejgamberit tone s.a.v.s ne hutben lamtumirese ne arafat,Meke.

O besimdrejtė! Ta dini dhe tė mos harroni se tė gjithė muslimanėt janė vėllezėr. Ju tė gjithė jeni pIotėsisht tė barabartė nė tė drejta dhe detyra. Nuk ka kurrfarė pėrparėsie arabi ndaj jo-arabit, e as jo-arabi ndaj arabit, as i ziu ndaj tė kuqit, e as i kuqi ndaj tė ziut pėrveē me devotshmėri. Tė gjithė jeni pasardhėsit e Ademit, ndėrsa Ademi ėshtė prej dheut.
    Vertet fjale te medha per ata qe logjikojne.

Diten e mir e bofshit.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    mire qe e kuptoni sa popull i degjeneruar jane arabet.
    More kėtė gjė e kam kuptuar qė nga koha kur Jugosllavėt ( lexo: serbėt) ishin vendi mė mik pėr arabėt sikurse qė s'do tė pajtohesha qė janė tė " degjenerur" por thjeshtė kanė mbetur nė njė vend duke u rrotulluar:
    Populli ynė ka thėnjen" Uji qė nuk ecė qelbet"!

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga hak'ki Lexo Postimin
    Tungjat. perseri.

Tash vllazeria ndahet ne dy pjes, per nga feja dhe per nga origjina, shihe argumentin e me poshtem.

Do ti citoj disa fjale te pejgamberit tone s.a.v.s ne hutben lamtumirese ne arafat,Meke.

Vertet fjale te medha per ata qe logjikojne.

Diten e mir e bofshit.

per te paren nuk ka Vellezeri nga ana fetare Kur i thua dikujt Vella per shkak te fejes ajo ka kuptim tjeter dhe jo si vellaj i gjakut ti mund ti thuash vella edhe dikujt me te cilin ti ben Biznes ose ke mardhenje te mira bilaterale po ate nuk e ben kjo gje vella.

Ato fjale qe i ka thene ppejgamberi per ate qe ma ke shkruajtur piosthe kane kuptimin qe ne jemi Vellezer me bese jo me gjak ketu ka dallim te madh edhe nuk jemi bash vellezer, ato Arebaet, Magjupat, Indianet, Ruset Musliman, Serbet Musliman, Turqit i kemi vellezer te fese qe nuk eshte shum me rendesi sepse feja eshte dicka qe mbahet vete edhe pa Arabet edhe pa askend ne bote ti prap mund te besosh kurse Vellazrit shqiptar eshte ne kuptim tjeter pa Shqiptaret nje shqiptar eshte AZGJE ose nje zero e Madhe ne shqiptaret mbahemi njeri me tjetrin te bashkur sepse te bashkuar do mbijetojm nuk mund te mbijetojm individualisht kurse te feja mbahet edhe vet edhe nese ti je mes Krishterve prap me fe edhe iman mund te ejsh i fort edhe te besh traditat tende asklush nuk te ndalon kurse nese je Shqiptar i vetem ndermjet Ruseve ose Serbve ateren nuk ke cka bon aty vetem me fol me muret.

Pershendetje.
    Mia San Mia

Leader Maska e Ribery
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    830
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    e kane mesuar zanatin nga ju te evropes
    pse i nderuar, mendon se ka dicka gabim ketu?
    si ti duam pastaj kur deklarohen publikisht se nuk na njohin si shtet, nuk na njohin te drejten elementare, e ju prap i mbroni?

Be the change you want to see in the world!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ca pret tjeter nga rraca qelbet Iraniane!?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mbi konfliktin nė Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  4. Nano- Shqipėria nuk ėshtė me shumicė muslimane
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •