Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    236

Vllezerit Musliman grup me Masakruesit e Muslimaneve ne BOte

Serbet kane bere Gjenocidin me te madh kunder Muslimaneve ne Bote pas Luftes se dyte Boterore!
    Sot Irani, Siria, Egjypti, Algjeria i premtojne Serbeve se nuk do ta njohin Kosoven!

Po keshtu edhe Izraeli, a thu se gjenocidi kur behet ndaj Shqiptareve te Kosoves apo atyre te Bosnjes ska rendesi!
    Dhe ne rrijme e shikojme gjith filmat edhe lexojme gjith librat dhe literaturen e tyre per veten e tyre! Si vje turp! Sa e bera videon, pasi lexova dia pergjigje interesante nga Tem aime tjter e ngjashme Irani Siria grup me Serbine! Vetem se kjo i ven pikat mbi I sic eshte fjala!

Vllezerit Musliman grup me Masakruesit e Muslimaneve ne BOte!

--------------------------------------------------------------------------------
    Serbet kane bere Gjenocidin me te madh kunder Muslimaneve ne Bote pas Luftes se dyte Boterore!
    Sot Irani, Siria, Egjypti, Algjeria i premtojne Serbeve se nuk do ta njohin Kosoven!

Po keshtu edhe Izraeli, a thu se gjenocidi kur behet ndaj Shqiptareve te Kosoves apo atyre te Bosnjes ska rendesi!
    Dhe ne rrijme e shikojme gjith filmat edhe lexojme gjith librat dhe literaturen e tyre per veten e tyre! Si vje turp!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    mire qe e kuptoni sa popull i degjeneruar jane arabet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    e kane mesuar zanatin nga ju te evropes

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Po qenkan bėrė mė tė zotė nga mėsuesi mesa duket.
    -

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Ashtu Te Duket

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ju nga Gadishulli Arabik i shikoni gjėrat mė mirė e pranoj. Ne kėtej nė Europė kemi mbetur ca mbrapa nė fakt.
    Meqė ra fjala keni ndonjė vrasje me gurė sot pėr ndonjė femėr qė del pa perēe?
    Nqs ju mbarohen gurėt bėni njė zė se ju dėrgojmė ne ca kamionė.
    -

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    flm shume per kamionet, hahahah jeni shume te dhimbshem,gjynaf

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Po, po. Jemi gjynof nė fakt, po na ka dėrguar Allahu juve pėr ngushėllim. Keni akoma bomba dhe eksploziv pėr tė hedhur nė erė ndonjė shkollė?
    -

i/e regjistruar Maska e hak'ki
    Anėtarėsuar
    20-12-2008
    Postime
    13
    Tungjatjeta DOR.

Me vjen qudi qe e ke ber ne anglisht, a mos valle mendove se edhe amerika po ta lexojn at shkrim te pabaz a?
    Ne video e pash se ti na the shokė apo vllezer te karagjiqit dhe millosheviqit.
    Ajo qe i ben vellezer njerzit eshte feja. E kush eshte sllav apo siē i thojm ne krishter, eshte vella me krishterin. Ti ndoshta je krishter qe e ke ber at video anti-Islame. Ateher po del se vet ti i ke vellezer Karagjiqin dhe Millosheviqin.

A mos kemi faj ne vallė qe spo na njeh Egjipti a, Po mjer per Egjyptin kush eshte ne krye te tij, nje Xhahil(i paditur), Hosni Mubarak, po ai ne politikat e jashtme me shum hajr per pabesimtaret se per besimtaret, a shembull doni ta merrni ate a... Nese doni ta qoni te para popullin tone musliman me kombesi shqiptare duhet te mirat te permenden me shume se te keqijat, e jo me mendu se pe boj namin e po shkruj diqka kunder dinit te All-llahut.

Deri tash thojshit A jeni musliman, pse nuk po ju njeh Saudia.. Saudia, nuk u duroshit, tash na njohu saudia e tash ngani permendni tjeret. Ejani ne mend ne realitet, dikur, heret a vone do e shpallim shtetin tone ketu ne kosove ne muslimanet, kjo eshte e sigurt.

All-llahu ju udhezoft sepse ne te vertet nese vazhdoni keshtu, do te jeni te humbur.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga hak'ki Lexo Postimin
    Tungjatjeta DOR.

Me vjen qudi qe e ke ber ne anglisht, a mos valle mendove se edhe amerika po ta lexojn at shkrim te pabaz a?
    Ne video e pash se ti na the shokė apo vllezer te karagjiqit dhe millosheviqit.
    Ajo qe i ben vellezer njerzit eshte feja. E kush eshte sllav apo siē i thojm ne krishter, eshte vella me krishterin. Ti ndoshta je krishter qe e ke ber at video anti-Islame. Ateher po del se vet ti i ke vellezer Karagjiqin dhe Millosheviqin.

A mos kemi faj ne vallė qe spo na njeh Egjipti a, Po mjer per Egjyptin kush eshte ne krye te tij, nje Xhahil(i paditur), Hosni Mubarak, po ai ne politikat e jashtme me shum hajr per pabesimtaret se per besimtaret, a shembull doni ta merrni ate a... Nese doni ta qoni te para popullin tone musliman me kombesi shqiptare duhet te mirat te permenden me shume se te keqijat, e jo me mendu se pe boj namin e po shkruj diqka kunder dinit te All-llahut.

Deri tash thojshit A jeni musliman, pse nuk po ju njeh Saudia.. Saudia, nuk u duroshit, tash na njohu saudia e tash ngani permendni tjeret. Ejani ne mend ne realitet, dikur, heret a vone do e shpallim shtetin tone ketu ne kosove ne muslimanet, kjo eshte e sigurt.

All-llahu ju udhezoft sepse ne te vertet nese vazhdoni keshtu, do te jeni te humbur.
    Ajo qe i ben vellezer njerzit eshte GJAKU jo feja un nuk jam vella me Arabet edhe Turqit edhe pse jam Musliman une jam Vella me Shqiptaret.

Une nuk jam Vella me Komshin sepse ai eshte Shqiptar Musliman une jam vella me at qe ma ka bo nona ime edhe qe eshte i Krishter.
    Mia San Mia

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mbi konfliktin nė Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  2. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  3. Historia E Shqiptareve, Nga Iliret E Lashte, Ne Eren E Islamit
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 13:02
  4. Nano- Shqipėria nuk ėshtė me shumicė muslimane
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 17-05-2004, 17:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •