Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 74
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Nje pyetje kam une: Pse duhet nusja, ti bej sherbime, dhe te kthehet ne sherbetore per vjerren apo vjerren, c'detyrim ka ajo ndaj tyre ?

Jam shume konfjuze ndaj ketij mentaliteti qe mbizoteron atje.
    Problemi eshte se shumica akoma nuk arrine te kuptojne nje koncept shume te thjeshte, qe martohet njeriu jo e gjithe familja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Nje pyetje kam une: Pse duhet nusja, ti bej sherbime, dhe te kthehet ne sherbetore per vjerren apo vjerren, c'detyrim ka ajo ndaj tyre ?

Jam shume konfjuze ndaj ketij mentaliteti qe mbizoteron atje.
    jam shume konfuze per kete mentalitet gjitheashtu...per maman time jo qe do ta sherbej por cfare te doje e bardha zemer e bej, por per vjerren, nese do sherrbim, ta presi nga burri lol
    tjeter gje do ishte nese vjerra ka bere shume per mua, ose me ka ndihmuar me femijt, atehere po qe do ja kthej sherbimin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    jam shume konfuze per kete mentalitet gjitheashtu...per maman time jo qe do ta sherbej por cfare te doje e bardha zemer e bej, por per vjerren, nese do sherrbim, ta presi nga burri lol
    tjeter gje do ishte nese vjerra ka bere shume per mua, ose me ka ndihmuar me femijt, atehere po qe do ja kthej sherbimin
    Rexhi ka vjehrra kur e fejuara e djalit vjen per vizite presin qe ajo ti bej punet me themeli. Nusja e shkrete vjen per te pare bandillin e saj, apo per te pire nje kafe me vjehrren.
    Te pakten ti thone nuses. Kur te vish pervishi mire menget se dua te me pastrosh shtepine cep me cep. Mbaro punet pastaj dil me cunin tim. LOL
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    "Kur isha nuse fain ma kishte vjerra,tani qe jam vjerre fain ma ka nusja"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Rexhi ka vjehrra kur e fejuara e djalit vjen per vizite presin qe ajo ti bej punet me themeli. Nusja e shkrete vjen per te pare bandillin e saj, apo per te pire nje kafe me vjehrren.
    Te pakten ti thone nuses. Kur te vish pervishi mire menget se dua te me pastrosh shtepine cep me cep. Mbaro punet pastaj dil me cunin tim. LOL
    lool ik aman se me ngrihet nervat vec ta mendoj kete gje
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    "Kur isha nuse fain ma kishte vjerra,tani qe jam vjerre fain ma ka nusja"
    Serafi e keqja eshte se kane shejtanin ne barke ca femra. Se vuajten vet, duan te vuaj dhe nusja. Jane ziliqare. Sad, but true.
    Feelings change - memories don't.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Fajin ketu nuk e ka vjehrra (sepse mentaliteti i te vjetrit veshtire te ndryshoje) por burri..ose ose me mire te themi e ka vete nusja ne radhe te pare qe shkoi e zgjodhi nje budall te tille..keshtu qe mire ti behet, aty te rri me fshese ne dore gjithe diten.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Serafi e keqja eshte se kane shejtanin ne barke ca femra. Se vuajten vet, duan te vuaj dhe nusja. Jane ziliqare. Sad, but true. :D
    Shejtani e di qe nuk do plaket,ose te pakten nuk e genjen mendja se nuk do plaket.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Ore sa aktiv qe jeni tek kjo tema per moshen e trete.Me duket se gjysma e forumistave e ka kaluar gjysmen e lumit me not.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ore sa aktiv qe jeni tek kjo tema per moshen e trete.Me duket se gjysma e forumistave e ka kaluar gjysmen e lumit me not. :p
    Hahaaaa...Aktiv,se kemi frik mos na nxjerrin jasht.....
    Gjysmen the!....jemi nga bregu tjeter.....

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Problemet shėndetėsore tė fėmijėve
    Nga Foleja_ nė forumin Tė jesh prind
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •