Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 74
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Duke u kthyer nga kafja e pire me nje mikeshen time.aty ne lulishte nuk te zinte gje tjeter syri vec pleq e plaka,te ciletpertypnin nga nje dicka qe e mbanin ne preher.Iafrohem nje te njohure.nene me tre djem ,dhe debatoj pak me te.Me thote se ju te rejat nuk na kini shume qef ne plakat,se ju zeme divanin ,ju bejme pis shtepine,duhet te na sherbeni e te tjera fjale si keto. Nusja e dergonte ne lulishte dhe ne darke e priste ne shtepi,Mire ne vere ,po ne dimer ku do rrine te shkretet pleq?Harrojne te rejat se nje dite do jene ato ne vend te tyre?Po n.q.se nusja e shtepise ku kane nenat e tyre t'ua trajtoje nenen e tyre keshtu ju vjen mire?.Ula koken dhe me kete mendim ne koke u futa ne forum per ta ndare kete shqetesim evident ne shoqerine e re shqiptare me ju te dashur miq e mikesha sepse gjithsekush heret ose vone do ta kete prapa deres kete moshe.Zot' na ruaj...
    Nje pyetje kam une: Pse duhet nusja, ti bej sherbime, dhe te kthehet ne sherbetore per vjerren apo vjerren, c'detyrim ka ajo ndaj tyre ?

Jam shume konfjuze ndaj ketij mentaliteti qe mbizoteron atje.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Nje pyetje kam une: Pse duhet nusja, ti bej sherbime, dhe te kthehet ne sherbetore per vjerren apo vjerren, c'detyrim ka ajo ndaj tyre ?

ndoshta ngaqe ndane krevatin me cunin e tyre?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ndoshta ngaqe ndane krevatin me cunin e tyre?
    A thua te jete kjo? lol

Nah, kane nje koncept te gabuar, te rrenjosur ne koken e tyre. Kur gjerat jane aq simple. Femijet e tyre jane pergjegjes per to. Askush tjeter!!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin

Nuk e ka detyrim nese nuk don..eshte thjesht respekt,sepse ka perkrahu ate,qe pikrishta ata te mir apo te keqinje e rriten..sepaku mendimi im ky.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ka te bej dhe burri goxha. nese burri nuk eshte i afte qe ti tregoj vendin e vet nuses dhe ate te tyrin prinderve te vet, gjerat do fillojne e te behen camur vetvetiu.

ja t'ju tregoj nje histori te kohes xhaxhit per muhabet dhe qe ka pak lidhje me temen.

te gjithe ju te moshuarit/et moshe pinkut e lart i mbani mend radhat e qumshtit ne kohen xhaxhit, apo jo? ne nje qytet ishte nje burre qe po priste ne radhe per nja dy ora te mira, dhe ja tek shfaqet nje tipe qe i kalon te gjithe ca kish para pa radhe. sapo e pa ky burri i irrituar ja kercet'' moj shoqe po ca bene moj moter a se shef qe ne te tjeret kemi me ore ketu dhe secili mban radhen e vet. ca bene ku vete keshtu?'' sapo e degjovi motra ne fjale,i kthehet e nevrikosur,'' ca ca the ti? ec mor shoke mo na trego radhen ne ketu. ca m.ut burri je ti qe vine ketu per te zene radhen dhe gruaja rri e te pret ne shpi? burre eshte ai i imi qe me shtrihet gjate e gjere ne krevat duke lexuar gazeten, e me nis mua per radhen qumshtit. lol

morali i fabules, burri duhet te mbetet burre dhe gruaj grua. po u ndryshuan rolet, ahaaa lau macja ate muahabetin pastaj.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Nuk e ka detyrim nese nuk don..eshte thjesht respekt,sepse ka perkrahu ate,qe pikrishta ata te mir apo te keqinje e rriten..sepaku mendimi im ky.
    Respekt? Eshte 3 here 6 here. Me pas kthehet ne "JOB". Edhe mos m'thuaj nuk eshte me "detyrim". Se kam jetu 1here e nje kohe dhe une atje. Atje, te marrin neper goje lagja, fisi, edhe kush i ka bere keto te dyja. I c'nuse e poshter thone. lol

pastaj, mos shko shkume larg- shif Pranveren, si i gjykoi sa erdhi ne forum. Pa marre fryme, direkt e ketu. Fresh . lol

rasti i dyte- Endlessi, na dikton kush u burri e kush o gruaja. Edhe thuaj s'esthe me detyrim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 09-09-2010 mė 10:10

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Pink,mbase po nisem nga vetja me dhimbsen te moshuarit shum..kam ne lagje nje plak qe as djali as nusja nuk kujdesen jeton fare e vetme ne nje dhome,ndersa nusja vjen nje her ne jave e rregulluar e veshur rrin nje ore e shkon...beso te vjen te qash per te,pra sa kemi mundesi i ndihmojme ne,,me vjen shum keq per djalin e vetem qe ka rrit e tani ai ia kthen keshtu.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Unhappy

Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Pink,mbase po nisem nga vetja me dhimbsen te moshuarit shum..kam ne lagje nje plak qe as djali as nusja nuk kujdesen jeton fare e vetme ne nje dhome,ndersa nusja vjen nje her ne jave e rregulluar e veshur rrin nje ore e shkon...beso te vjen te qash per te,pra sa kemi mundesi i ndihmojme ne,,me vjen shum keq per djalin e vetem qe ka rrit e tani ai ia kthen keshtu.
    Nete, se ka djalin e keq, sdo te thote se e ka fajin nusja.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E kujt nuk i dhimbsen te moshuarit, sidomos kur jane prinderit tane.
    Kam patur nje kolege ne prag pensioni, por shume e semure kur e kam njohur. Me dhimbsej. Si gjynaqare rrinte e shkreta. Mirepo njera qe e njifte mire ate, kishte nja 15 vjet qe punonte me te me tha. Vallahi kur mendoj sa e keqe ka qene me ne ketu. Sa te keqija u ka bere kolegeve te veta, nuk me dhimbset dhe aq. Mos i gjykoni shume njerezit nga aparenca.
    Kam njohur dhe une pleq qe jetonin vetem ne lagjen time, por e kane zgjedh vet ate menyre jetese se nuk u gjendej karari me asnje, edhe pse femijet u luteshin te jetonin me ta. Disa jane te destinuar te jetojne vetem, se nuk e ulin hunden dhe duan vetem te behet sic duan ata/ato. Nuk eshte lene ndonje prind perjashta ne Shqiperi qe ka ditur te ruaje nje marredhnie te mire me nusen dhe djalin. Pleqte Shqiptare jetojne me femijet, por ketej as behet fjale. Vetem, ose ne azile perfundojne. Megjithate nuk qahen. Jane rritur ne kete menyre, dhe s'u ben pershtypje. Duan rehatin e tyre. Femijet u vine vetem per vizite, apo i ndihmojne me ndonje pazar, punet e shtepise 1 here ne jave, kur jane pa qejf, etj.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Mua nuk me pelqen kjo..kur ka nje djal apo dy a sa...e te jetoj ne shtepin e pleqeris,,tjeter nese nuk kan askend.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Problemet shėndetėsore tė fėmijėve
    Nga Foleja_ nė forumin Tė jesh prind
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •