Sinqerisht ta themshte hera e pare qe e ndigjoj kete arsyetim.Mos beni rruge se vriten njerzit!!!!Po aeroplane te perdorim?Aksidente do te ndodhin vazhdimisht,dhe ne rruget me moderne.une nuk gezoj per keto fatekeqesi,por ne shqiperi ,numri me i madh i aksidenteve ndodhin nga ijnoranca.Shqiperia eshte vend i varfer dhe me ato para qe ka dhe me borxhet qe po merr, po ben rruge dhe shume te mira,por a duhen me me shume mbikalime e nenkalime , e patjeter qe duhen po ku jane paret.
Nuk replikooj thot.E cfar do replikosh ti? Cfar the ti, je ofenduar nga termi katunar?C'po na can taravilen.Ne po gjeme belane me katunaret e ky na meska i ofendum.Jo po ti lavderojme, se ne mes te Tirones te prsin rrugen si bageti.Ti lavderojme per mangesite ne higjene ,ne edukate, ti lavderojme se jane shumice e na dhunojne dhe me voten e tyre?Ti lavderojme se na dhunuan gjthe jeten?Ne fakt te japin kenaqesi kur i shikon me xhinse, me xhupa inkiliti, me kepuce me percina rryp, me percina e togz me shqiponje,me floke te pjerdhuna e e me kollare e kemisha me nje dizenjo qe me te thene te dreten me ka vene ne dileme.Mor po si i ka shku ner men atij qe i prodhone keto kollare dhe kemisha. Une si marr me mi fale ndersa ai kodosh hap fabrike e i prodhon.Sa qeshe tu harru.Katunaret qe te mos bejne karambol mbajne ne makine"Kuron"Nese kjo i ka dhene rezultat le ta mbajne dhe kur hecin ne kam.
Krijoni Kontakt