Kur pashe kete titull me shkoi ndermend se ketu kryesisht do te pergjigjen femrat, pasi djemt jane patrialkale dhe nuk ndjehen mire qe as te akuzohen se i kane marre kuj te dashuren dhe as nuk kane qef qe te ndjehen pasues i nje tjetri ne kete mardhenie.Pra ndjehen te fyer.Kam shkruar dhe diku per kete, por nuk bej keq qe ta perseris.Kur isha ne Itali, nje djle italian qe punonte si ragionierme thote se kishte deshire te me prezantonte me ragacen e tij me te cilen kishte deshire qe te martohej.E keshtu te djelen na trokiti ne dere sebashku me te dashuren e tij.Ajo ishte floke kuqe dhe me then te drejten nuk kishte ndonje bukuri per tu bere merak.Per nga pamja djaloshi ishte ku e ku me te.Pas elozheve qe i beme na kerkoi qe ta prezantonim me vendin e pune, pasi ne ishim strehuar ne nje mabjent te ndermarrjes.Kur ajo per nje cast ishte larg nesh ai me tha:kete e ka pase nje shoku im por une ja mora atij.Per nje cast u shtanga, pasi regaoi ndjesia e mentalitetit tim prej patrialkali, por me vone ndryshova mendim.Ai ndjehesh krenare pasi ishte me i afte se i dashuri i pare i saj.E normal keshtu duhet te jete.
Me mire te rrosh nje dite
dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
Po sikur ai i humburi ne kete rast te jeni juve???Pra ka fituar ai tjetri,qe munde te ishte shoku juaj me i mire(ka pasur raste dhe vellai) si do te humbisnit juve personalisht?Me siguri me batare kokes....
Sa per temen eshte komplet Idiote(dy vajza dhomash adolishente).
Por te dashuren e shokut ose gruan e tij te ardhshme une personalisht as se diskutoj fare se si veprohet.
Dhe ato tolerantet femra qe shkruajne,shoqja e dashuronte te dashurin tim por une s'ju ve faj te dyve ngaqe tolerante jame vete dhe mundohesha ti(a) kuptoja.
Ja bejne qejfin vetes,dhe mendojne te kunderten mendimi im.
Pra pune sinqeriteti virtual.
Si ndjehesh kur "vjedh" të dashurin/dashurën e dikujt tjetër?
Varet kush eshte ai/ajo dikushi ... Shoqe dhome shkolle , dhe pastaj ??? 4 vjet bashke dhe ndahen ...Keto ( po them keto se nuk dua te fus veten) shoqe nuk eshte se jane shoqe te ngushta a ku di une , keshtu ju ka rene llotaria te jetojne ne nje dhome dhe kaq ....
Nuk eshte e hijshme dhe morale , por as krim jo ....
Per vete nuk e di a do e beja , nuk me ka bere vaki ndonjeher . Perderisa dashuria eshte iluzion ( ose te pakten une keshtu e mendoj ) jam e afte te komandoj veten para se te nis te enderroj per te dashurin e shoqes . Nese do me ndodhte e kunderta normale sdo me vinte mire do lendohesha ( sepse do me duhej te nderroja edhe dhomen) por nuk eshte se do i gjykoja ose urreja . Do kerkoja fajin tek vetja . Ndoshta vet e kam tepruar me sjelljen e te dashurit ne dhome dhe dashurickat ne syte e shoqes , apo jam treguar me teper sec duhet e sinqert me shoqen ne mardheniet intime qe kisha me ishin ( dhe ne kete rast kam avancuar fantazine e shoqes ) etj etj
Ka shume arsye dhe llogjik qe gjera te tilla te ndodhin .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Vallaj bilaj... ndihesh nje cik ngushte fillimisht, por kalon shpejt![]()
Por dicka duhet sqaruar ketu:
Ti nuk vjedh asgje. Se vjen vete ajo nuk eshte se po e vjedh![]()
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Pse jo? E dashura / i dashuri i shoqes / shokut te dhomes nuk jane objekte, por njerez me ndjenja. S'ka asgje te pamoralshme as te keqe ne kete mes.
Mos i mbivleresojme lidhjet sociale per te ndare qirane e nje dhome ne rangun e farefisnise. Nuk eshte se u dashurua me ish te dashuren e te vellait apo me ish te dashurin e motres.
C'rendesi ka sa jetegjatesi ka ky lloj trekendeshi dashurie? Mos valle ata / ato qe nuk dashurojne shokun apo shoqen e dhomes, por dike tjeter jashte nderteses e kane te garantuar jetegjatesine e dashurise?A ka jetegjatesi kjo dashuri qofte per vajzat qofte edhe per djemte?
"Who is John Galt?"
Krijoni Kontakt