Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 68 prej 68
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    1.Nuk shoh problem ketu.Keto jane ndjenja dhe ska ndonje shpjegim per to.E sidomos nese cifti jane ndare.Ne adoleshence kam pasur rast te ngjashem,por jo te njejte.Shoqja ime ishte dashuruar ne te dashurin tim por i respektova ndjenjat e saj,sigurisht nuk u ndava me te dashurin,por as me shoqen.Gjerat vazhdonin si me pare megjithse shoqja ime shpesh e tepronte dhe nuk sillej ashtu sic i takonte.Por une prape mundohesha ta kuptoja...

Eshte dicka normale qe edhe shoqja nuk te sheh me, me ate syrin si me pare.
    *Hajdutit* gjithmon i duket sikur e vjedhin

Megjithse rasti yt eshte tjeter. Nuk e cenon tjetrin.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Kur pashe kete titull me shkoi ndermend se ketu kryesisht do te pergjigjen femrat, pasi djemt jane patrialkale dhe nuk ndjehen mire qe as te akuzohen se i kane marre kuj te dashuren dhe as nuk kane qef qe te ndjehen pasues i nje tjetri ne kete mardhenie.Pra ndjehen te fyer.Kam shkruar dhe diku per kete, por nuk bej keq qe ta perseris.Kur isha ne Itali, nje djle italian qe punonte si ragionierme thote se kishte deshire te me prezantonte me ragacen e tij me te cilen kishte deshire qe te martohej.E keshtu te djelen na trokiti ne dere sebashku me te dashuren e tij.Ajo ishte floke kuqe dhe me then te drejten nuk kishte ndonje bukuri per tu bere merak.Per nga pamja djaloshi ishte ku e ku me te.Pas elozheve qe i beme na kerkoi qe ta prezantonim me vendin e pune, pasi ne ishim strehuar ne nje mabjent te ndermarrjes.Kur ajo per nje cast ishte larg nesh ai me tha:kete e ka pase nje shoku im por une ja mora atij.Per nje cast u shtanga, pasi regaoi ndjesia e mentalitetit tim prej patrialkali, por me vone ndryshova mendim.Ai ndjehesh krenare pasi ishte me i afte se i dashuri i pare i saj.E normal keshtu duhet te jete.

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anëtarësuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Kur pashe kete titull me shkoi ndermend se ketu kryesisht do te pergjigjen femrat, pasi djemt jane patrialkale dhe nuk ndjehen mire qe as te akuzohen se i kane marre kuj te dashuren dhe as nuk kane qef qe te ndjehen pasues i nje tjetri ne kete mardhenie.Pra ndjehen te fyer.Kam shkruar dhe diku per kete, por nuk bej keq qe ta perseris.Kur isha ne Itali, nje djle italian qe punonte si ragionierme thote se kishte deshire te me prezantonte me ragacen e tij me te cilen kishte deshire qe te martohej.E keshtu te djelen na trokiti ne dere sebashku me te dashuren e tij.Ajo ishte floke kuqe dhe me then te drejten nuk kishte ndonje bukuri per tu bere merak.Per nga pamja djaloshi ishte ku e ku me te.Pas elozheve qe i beme na kerkoi qe ta prezantonim me vendin e pune, pasi ne ishim strehuar ne nje mabjent te ndermarrjes.Kur ajo per nje cast ishte larg nesh ai me tha:kete e ka pase nje shoku im por une ja mora atij.Per nje cast u shtanga, pasi regaoi ndjesia e mentalitetit tim prej patrialkali, por me vone ndryshova mendim.Ai ndjehesh krenare pasi ishte me i afte se i dashuri i pare i saj.E normal keshtu duhet te jete.
    Kjo i dashur Anesti nuk tregon aftesi per mendimin tim
    Une deri tani ne jeten time kam pare nje gje qe cdo gje ne jete te kthehet mbrapa
    mund te vonohet por perseri cfare ke bere do ktheht nje dite....
    Me mire te rrosh nje dite
    dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Dashuria nuk vidhet per fitohet.Per te fituar dikush,dikush tjeter duhet te humb.Prandaj ngigjo zemren,pa asnje hetitim.
    Po sikur ai i humburi ne kete rast te jeni juve???Pra ka fituar ai tjetri,qe munde te ishte shoku juaj me i mire(ka pasur raste dhe vellai) si do te humbisnit juve personalisht?Me siguri me batare kokes....
    Sa per temen eshte komplet Idiote(dy vajza dhomash adolishente).
    Por te dashuren e shokut ose gruan e tij te ardhshme une personalisht as se diskutoj fare se si veprohet.
    Dhe ato tolerantet femra qe shkruajne,shoqja e dashuronte te dashurin tim por une s'ju ve faj te dyve ngaqe tolerante jame vete dhe mundohesha ti(a) kuptoja.
    Ja bejne qejfin vetes,dhe mendojne te kunderten mendimi im.
    Pra pune sinqeriteti virtual.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Si ndjehesh kur "vjedh" të dashurin/dashurën e dikujt tjetër?

Varet kush eshte ai/ajo dikushi ... Shoqe dhome shkolle , dhe pastaj ??? 4 vjet bashke dhe ndahen ...Keto ( po them keto se nuk dua te fus veten ) shoqe nuk eshte se jane shoqe te ngushta a ku di une , keshtu ju ka rene llotaria te jetojne ne nje dhome dhe kaq ....
    Nuk eshte e hijshme dhe morale , por as krim jo ....

Per vete nuk e di a do e beja , nuk me ka bere vaki ndonjeher . Perderisa dashuria eshte iluzion ( ose te pakten une keshtu e mendoj ) jam e afte te komandoj veten para se te nis te enderroj per te dashurin e shoqes . Nese do me ndodhte e kunderta normale sdo me vinte mire do lendohesha ( sepse do me duhej te nderroja edhe dhomen ) por nuk eshte se do i gjykoja ose urreja . Do kerkoja fajin tek vetja . Ndoshta vet e kam tepruar me sjelljen e te dashurit ne dhome dhe dashurickat ne syte e shoqes , apo jam treguar me teper sec duhet e sinqert me shoqen ne mardheniet intime qe kisha me ishin ( dhe ne kete rast kam avancuar fantazine e shoqes ) etj etj
    Ka shume arsye dhe llogjik qe gjera te tilla te ndodhin .
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Vallaj bilaj... ndihesh nje cik ngushte fillimisht, por kalon shpejt

Por dicka duhet sqaruar ketu:

Ti nuk vjedh asgje. Se vjen vete ajo nuk eshte se po e vjedh
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Si mendoni ju ,duhej te dashurohej shoqja e dhomes me te dashurin e shoqes se saj?

Pse jo? E dashura / i dashuri i shoqes / shokut te dhomes nuk jane objekte, por njerez me ndjenja. S'ka asgje te pamoralshme as te keqe ne kete mes.
    Mos i mbivleresojme lidhjet sociale per te ndare qirane e nje dhome ne rangun e farefisnise. Nuk eshte se u dashurua me ish te dashuren e te vellait apo me ish te dashurin e motres.

A ka jetegjatesi kjo dashuri qofte per vajzat qofte edhe per djemte?
    C'rendesi ka sa jetegjatesi ka ky lloj trekendeshi dashurie? Mos valle ata / ato qe nuk dashurojne shokun apo shoqen e dhomes, por dike tjeter jashte nderteses e kane te garantuar jetegjatesine e dashurise?
    "Who is John Galt?"

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Toro Lexo Postimin
    Pse jo? E dashura / i dashuri i shoqes / shokut te dhomes nuk jane objekte, por njerez me ndjenja. S'ka asgje te pamoralshme as te keqe ne kete mes.
    Mos i mbivleresojme lidhjet sociale per te ndare qirane e nje dhome ne rangun e farefisnise. Nuk eshte se u dashurua me ish te dashuren e te vellait apo me ish te dashurin e motres.

C'rendesi ka sa jetegjatesi ka ky lloj trekendeshi dashurie? Mos valle ata / ato qe nuk dashurojne shokun apo shoqen e dhomes, por dike tjeter jashte nderteses e kane te garantuar jetegjatesine e dashurise?

Jo Toro,jo nuk eshte keshtu ne shoqerine tone shqiptare!Ne qofte se tek delet e tua do printe nje tjeter ..."dash...me kembore"...do t'ju vinte mire juve?Teta!

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema të Ngjashme

1. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Roli i Akides së Selefëve në bashkimin e muslimanëve
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50
  5. Libri rijadus salihin
    Nga useid në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-01-2005, 12:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •