Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Ky Muhamed Veliu qenka i cmendur.Une e pashe Festivalin nen komentet e ketij dhe komentatori nuk e tha me te keq.Keshtu bente shaka me te gjithe kengetaret ndersa grupin anglez e "masakroi " fare. Thjesht ishte duke bere humor.Nese Muhamedi kerkon te beje lajme atje ku nuk jane, kjo nuk eshte e drejte bile quhet shpifje.Nuk eshte hera e pare qe Muhamed Veliu nga Londra ja fut me top, si atehere kur deklaronte se Londra ka dhene urdher te deportoje gjithe Shqiptaret,bile nje grua Shqiptare me banim ne Londer telefonoje tek GoodMorning Albania dhe e quajti te cmendur.
    Tani nese ju jeni dakort per tja .... robt e shtepise ketij te BBC une skam kundershtim.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Anglezet jane mbajtur perhere si popull psikopat dhe karagjoz. E gjithe bota i njeh si njerez me shume fytyra... Jane popull skuth

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Habitem per lirite e gazetarit.Ai nuk ka te drejte te shprehi opinjone personale ne TV.Kjo eshte nje fyerje per vete BBC.Por ajo qe eshte problem per ne eshte, se keshtu na trajtojne kudo.Pra kjo ka te beje me sjelljen e emigranteve tane ,te cilet nga veshtiresite per tu integruar shpesh ,behen pre e krimit.Sipas drejtorise se burgjeve,ne 1 miljon emigrante, 10 mije vuajne denimin me burg.Ne kete shifer nuk perfshihen ato te Kosoves.E pra kemi shume pune per te bere, per te ndryshuar vizionin e nje populli te shtypur e neperkembur.Nuk eshte me pak fyese kur nder popujt e tjere te ballkanit perendimore zyrtaret e larte te BE shprehen:Persa i perket Shqiperise dhe Bosnjes, i duhet teprese dhe diasa kohe!!! E mua me shkon ndermend se pervcese sjelljes qe permenda me lart ato na urejne dhe si nje popull islamik, por qe nuk e thone zyrtarisht.S'eshte e lehte por realiteti eshte ky,e jemi ne qe duhet te ndryshojme.

i/e regjistruar Maska e beerti
    Anëtarësuar
    11-08-2007
    Postime
    197
    BBC punon per shteti e Serbis

Ky eshte mendimi im , nuk eshte ky rasti i para qe ky medium bon ski gjera ne drejtim te Shqiptarve ne pergjithsi . e kjo e ka vetem nje shpjegim e quajtur SERBI

Respekt per UK ..

Edhe mua me erdhi inat se si ky shan kejsin qe ishte si shpirt por megjithate nuk duhet te alarmohemi kot se ket legenin nuk e perfillin dhe nuk e merr asnjeri seriozisht.

Me then te drejten me shume inat me vjen me kete nortonin tone qe na ka sjell lajmin.

Ky muhameti me duket se merr kenaqesi nga keto lajme dhe nga fakti qe ka kriminele shqiptare dhe nuk ngurron qe ti publikoi dhe te na e nxije faqen.

Po ti hudhesh nje sy shkrimeve te ketij mahmutit veren shume gjera

Se pari ky palo gazetaruc i deshtuar i zmadhon, ekzagjeron e i zbukuron lajmet qe te thuash ti se ka zbuluar ndonje sensational news story.

Te gjitha keto lajme kane te bejne me aspekte negative te jetes se shqiptareve ne UK.

Turp te kesh mor muhamet
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 25-05-2009 më 19:08

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Ky Muhamed Veliu qenka i cmendur.Une e pashe Festivalin nen komentet e ketij dhe komentatori nuk e tha me te keq.Keshtu bente shaka me te gjithe kengetaret ndersa grupin anglez e "masakroi " fare. Thjesht ishte duke bere humor.Nese Muhamedi kerkon te beje lajme atje ku nuk jane, kjo nuk eshte e drejte bile quhet shpifje.Nuk eshte hera e pare qe Muhamed Veliu nga Londra ja fut me top, si atehere kur deklaronte se Londra ka dhene urdher te deportoje gjithe Shqiptaret,bile nje grua Shqiptare me banim ne Londer telefonoje tek GoodMorning Albania dhe e quajti te cmendur.
    Tani nese ju jeni dakort per tja .... robt e shtepise ketij te BBC une skam kundershtim.

Ti e paske degjuar (kuptuar) shume mire .

Une per vehte eurovizionin e shikoj vetem ne bbc dhe me pelqejn komentet e tyre.

Edhe ne 2008 ka qene i njejti komentator dhe nuk ka lene asnje nga kengetaret dhe kenget pa kritikuar dhe shumicen e kritikave i kishte me vend.

Sidomos me kane pelqyer kritikat e tij ne lidhje me votat se si votonin shtetet ballkanike dhe ato te ish bashkimit sovjetik.

Nuk eshte keq asnjehere te mbrohen Shqiptaret dhe kultura e nderi jone kudo qe te jemi por edhe nuk duhet te qohet pluhur per gjera te vogla. Gazetaret ,komentatoret angleze (evropian) ne pergjithsi tallen edhe me presidenta e mbreteri e lere me me ne qe s'jemi askund.
    Me ba me i kritikuar shume kta gazetar e komentator atehere na bajn edhe ma zi.

Mendoj se Kejsi Tola ka kenduar mire , na ka prezantuar si duhet dhe kenga e saj ishte nje nder me te mirat.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Komentatori BBC-së ofendon Shqipërinë dhe Kejsi Tolën???!!!

A thua pse behet kjo?
    A thua kjo eshte rastesi?

Fajin e kemi vete, sepse deshirojme te shitemi ne Europe ata qe nuk jemi.
    Duam qe te shitemi "Me katolik se Papa"
    Duam qe te shkojme ne Europe pa identitet, ose me identitet te rrejshem.
    Ke duam te mashtrojme? .... Europen??
    Pse duhet te shtiremi sikur jemi ata qe nuk jemi.

Europa po na ben Kafshe Humoristike ( tallet me ne),
    sepse ne turperohemi te themi Identitetin tone te vertete, Shtiremi ( hipokrite)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 17-05-2009 më 19:18

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Komentatori BBC-së ofendon Shqipërinë dhe Kejsi Tolën???!!!

A thua pse behet kjo?
    A thua kjo eshte rastesi?

Fajin e kemi vete, sepse deshirojme te shitemi ne Europe ata qe nuk jemi.
    Duam qe te shitemi "Me katolik se Papa"
    Duam qe te shkojme ne Europe pa identitet, ose me identitet te rrejshem.
    Ke duam te mashtrojme? .... Europen??
    Pse duhet te shtiremi sikur jemi ata qe nuk jemi.

Europa po na ben Kafshe Humoristike ( tallet me ne),
    sepse ne turperohemi te themi Identitetin tone te vertete, Shtriremi ( hipokrite)
    o si ja ke fut kot per se koti ktu.

Kush shitet dhje cka shiteti un i kam dy daja edhe dy halla jasht atdheut dhe nuk kam ndegjuar te shiten sic po i shet ti.

lene mos te te genjeje mendja jote se askush nuk shitet at qe nuk eshte, Muslimani eshte musliman dhe sillet si musliman per instanc dhe si shembull ti dhash te afermit e mij

askush le mos te genjeje se Shqiptaret jan 90% musliman se nuk eshte e vertet ato qe jan musliman jan ato qe nuk jan jane ose Ateist ose Katolik ose nuk ja ndjen cka jan fare.

Ne nuk shitemi at qe nuk jemi ne shitemi si SHQIPTAR ate qe jemi edhe te muslima edhe te katolik ti nese Shitesh Turko-Arab ateren me vjen keq per ty nuk do te thot te ejsh Musliman edhe te shitesh Turko-Arab ose Pakistanez ose te jesh i Krishtert edhe te Shitesh Gjerman, une jam musliman edhe per asnji sekond no do kisha hezitu nese nji norvegjez me pyet se cfar fe kam nuk do isha menduar as 1 sekond me fryem e par i kisha then qe jam Musliman edhe ket cdo her e bej, Evropianet per muslimanet kan bindje te keqe edhe na futin ne shqiptareve ne te njejtin thes me Talibanezet edhe Pakistanezet kjo eshte nje dobsi e shqitarve te keti lloji.
    Mia San Mia

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Bel Ami ke bere shume mire qe ke shkruar per kete teme duke sjelle krahasim me cfare kish thene dhe per kengetaret e tjere zotnia ne fjale. Ai per ate pune ndoshta paguhet, qe te zbavise shikuesit me komente idioteske. Britaniket e kane pjesmarrjen ne Eurovision me pikepyetje e ky personi qe ka bere keto komentet vitin e kaluar pasi pa rezultatin e UK ne fund te festivalit beri propozim qe Britania e Madhe ne 2009 as mos te merrte pjese fare ne festival. Kur ashtu sic ke shkruar ti, ka bere cope kengen e UK qe ishte fantastike, domosdo qe per te tjeret nuk do ta mbaje veten e te sillet si i permbajtur.

Mos filloni ju te tjeret pernjeheresh te ngriheni ne pergjithesime nga fjalet e nje komentatori ne pergjithesime per cfare mendojne britaniket per shqiptaret e cfare pozicioni mban Britania ndaj shqiptareve. Jane qesharake.

Citim Postuar më parë nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    .. une jam musliman edhe per asnji sekond no do kisha hezitu nese nji norvegjez me pyet se cfar fe kam nuk do isha menduar as 1 sekond me fryem e par i kisha then qe jam Musliman...
    Edhe une te njejten gje do ta kisha bere(sikur duket me keqkuptove postimin tim)
    Por kjo nuk vlen per kreret qe na udheheqin.
    Ata po tuten (po u vjen mare) te thone se Shqiptaret ( Shqiperi, Kosove, Maqedoni) jane shumica Muslimane.

Citim Postuar më parë nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Evropianet per muslimanet kan bindje te keqe edhe na futin ne shqiptareve ne te njejtin thes me Talibanezet edhe Pakistanezet kjo eshte nje dobsi e shqitarve te keti lloji.
    Ky konstatim i yti eshte nje paragjykim
    Me behet vone mua se cka do te thone Europianet.
    Le te thone cka te duan, une nuk e ndroj fene.
    Une me fe jam Musliman kurse me Komb jam Shqiptar.
    S'mund te behem ndryshe.
    Europa si ta kete punen.
    Une nuk mund te pranoj asimilim.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •