Dhe tu paska pergjigj menjehere se i ka djeg![]()
Dhe tu paska pergjigj menjehere se i ka djeg![]()
Henri Anderson was here.
Flm shume te gjitheve per pershendtjet e juaja!!!!!
Jeni shume te mire!
HEnri 3 tatoo kam ne pergjithesi,te parin e kam ba ne itali ku kam jetu 3 vjet,kurse dy tjeret i kam dhurate nga i dashuri im!!!
TE tregova meqe ishe i interesuar!!!
Edhe persa i perket Asaj qe ke thane ne lidhje me gabelen une i jam pergjigje sepse ishte momenti kur ndodhesha ne forum ne ate moment edhe me qelloj rasti me e lexu,se spo kaas ca me djeg as ca me there..
KUSh te dojne te flasin si te dojne mua sme bahet vone,sepse na shqiptaret i kemi zakon fjalet,edhe sidomos femnat papapa
Valeri fm motra,muahhhhh per ty
yllshkodrane pse aq e eger motra,se kuptoj pse u korite ti??
Me vjen keq qe me ke fole ne ate menyre,shume keq biles,por nejse mendja si ndryshohet kujt
Pretty maj edhe ti ne NY,kam me te cu nje Mesazh privat edhe kam me te dhane my cell phone,edhe flasim muahhhh zemra
bobo moj nace sa e mira keke.na more ne qafe ma,do na ndash prej te dashurave!
Mire se ke ardhe
ja kalofsh sa me mire
befsh qef midis nesh
shnet
Jeta eshte shum e gjat ,po ama eshte dhe shum e shkurtur
Mire se erdhe shkodrane.
Te uroi tia kalosh sa me mire edhe enderrat e tua qofshin realitet.
Me respekt Djal{serioz}
Bye
hello shkodrane ku je maj patriote
Shkodran e kokrra shkodranit
sexy-shkodrane a me duken mu apo te jan shky pantollt per ferra njaty naqe boooohhhh se di ca me te than jo mos na shit men maj naqe po ty te kishte mjaftu boll nje foto aty jo 4 cope qe ke vu ti me mire nje dhe thjeshte. kshu mendoj une.
Faleminderit per mirkuptimin
Mirserdhe ne forum te kam thene edhe njehere por mi kan fshire mesazhet e mija.
bye keep it up gilr
damn gurl u fine
pershendetje
neqoftese fotot jane te tuat, jeni vertet shume simpatike dhe keni nje bukuri te vecantesidoqofte, te uroj mireseardhjen shkodrane
![]()
Krijoni Kontakt