Postuar më parë nga
Astrit Kosturi
O i nderuar, o njeri i mire dhe i pafajshem.
Keshtu vrapova edhe une pas çangallozit Berisha. I fala imazhin tim, kohen time, pjese nga jeta dhe parate e mia. E besova aq shume, sa u bera hasem me keta te korruptuarit e ketushem. Mire Prokuroria e Gjykata që nuk marrkan urdhera nga Berisha, po strukturat prane tij si taks forca, antikorrupsioni etj. grupe leshamamesh ...
Une personalisht, kam denoncuar abuzimet ne uzinat ushtarake që pa plasur Gedeci, masakren pyjore, abuzimin e kryetarit te Bashkise(soc.) etj. Perkushtim, sepse mendova po te behej keshtu kudo Shqiperia rregullohej. Dosje me fakte e prova juridike mbi tavolinen e Berishes, ne Parlament, Astrit Patozit, institucioneve me radhe, institucioneve te dallkaukeve te PD dhe mbrojtje e sigurt prej tyre(me fakte). Pra, ishte tallje dhe perseri tallen teksa premtojne. Pa pike turpi Berisha e mbrojti ish kryetarin e Bashkise ne Gramsh, me emrin e Berishes ne goje ulerasin alabaket, kane marre krahe dhe u eshte hapur syri rrugaçerise dhe pastrimit te parave ketu ne Gramsh.
Une nuk ngrej zerin se, kam humbur ndonje privilegj, apo ndonje rroge nga PD, sepse asnje dite nuk jam paguar nga ky shtet i dallavereve, por kam premtuar ne kete rreth, kam lene peng emrin dhe imazhin tim perkundrejt premtimeve që kam bere, ngrej zeri si intelektual e qytetar. Prandaj jam i vendosur te luftoj te keqen, sepse e pashe dhe e kam mbajtur mbi kurriz. Megjithate, e verteta do dale ne shesh, veshet do te na degjojne çuidira edhe me te madhe dhe mashtruesit do ta paguajne, ne menyeren me te turpshme!
Krijoni Kontakt