Selam Alejkum po ja nisim me paqe dhe miresi te Zotit
Me fal qe po nderhyj por me bene pershtypje kto fjalet ēka i shkruajte edhe me qellim i citova vetem kto.
Ti a i lexon postimet e tua , lexoje postimin e pare ēka e bere ne kete teme dhe shiko si ja nise muhabetit e pastaj dil te tjeret.
Me sa po shoh ti veēse qenke bere anetar-e e ktij forumi dhe menjehere po don te na sfidosh , te na quash injoranta , shirkaxhi , bidatxhi etj etj .
Hyne lexo pak ne kete nenforum se ka edhe shume pergjigje aty edhepse jane pak tema . Ne nenforumet e tjera i gjen me qindra tema por shumica e tyre jane te njejta , sot nje teme copy paste mbas disa ditesh mbaron ne faqen e dyte te atij nenforumi dhe te njejten teme e perseritin mbas nje muaji , ti hyn lexo diēka ēka nuk te pelqen eja diskuto si na ka hije muslimanve.
Ndoshta edhe behet monotoni duke i perserit te njejtat llafe per ēdo anetar te ri qe futet ketu.
Me siguri se as ti dhe as une dhe shume tjere ketu nuk ja kemi gjetur fundin islamit qe te dalim e te paraqitemi si dijetar
Te gjitha te mirat besimtarve te nenshtruar
SE KENDUAM "LET IT BE"
Alejkum selam we ra.
Nuk jam pergjigjur komentit menjeher per disa aryse...
Si fillim une japa opinionin tim rreth disa temave per M.Y , Meqenese kishte " vullnetare te sjellshem e te devotshem" zevendesues per tu pėrgjigjur ateher, sinqerisht desha te diskutoja rreth disa pikave qe me interesonte opinioni i juaj si besimtare...
Por, biseda morri kahje tjeter ose ku e di une paragjykime te tepruara me kujtonte ato filmat me partizan " po na ndjekin, po na pergjojne lol "
Nese do te kem durim do i lexoj disa nga diskutimet qe jane bere ktu, edhe pse me intereson opinioni i sinqert i disa pikave, nese nuk ju pengon do i parashtroj tek tema " nje pyetje"
Selam
S.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Selma* : 30-05-2009 mė 15:57
Flm per "kungjat" e Tua e Nderuar!
E din ti me mire se sa e sa postime te mijat i kan fshi ketu, ajo ishte edhe arsyja e vetme perse nuk te kam dhene argumente te tjera sepse nuk e shof te arsyeshme te lodhem te shkruaj kot kur te nesermen asgjesohen nga ata: "partizanet qe ndjeki e pergjerojne"
Perndryshe, ne cdo kohe jam ne gjendje te jape me qindra argumente, po deshe, urdhero me trego me mesazh privat e shpresoj se deri ateher nuk me prejashtojn nga forumi.
Eh prap ti, une juve ju kisha bere pytjen per agjerimin, po as qe morret mundim te pergjigjeshit, filluat me njefare ere c'ere cinizmi... "nga ketu gjilani... " (qe nuk e di pse dyshoj qe jeni nga gjl ) lol![]()
E sa per ajetet nuk sjellen ku do ti dhe t'i vesh e pershtatesh ne cfaredo situate qe te kovenon...
p.s. Nuk parapelqei te komunikoj MP
Selam
S.
Po pra, prap une sepse ata "kungjat" e tu te kam treguar me heret: Arma me e forte per mbrojtje tek femra, eshte sulmi.
E sa i perket dyshimit se a jam nga Gjilani apo jo, nje mundem me ta thene: Une jam Sufi Elhamdulilah, dhe nje gje qe nuk mundem ta mshefi nga Allahu xh.xh. prej robeve te Tije xh.xh. as qe mundohem dhe se ja kam friken Atije xh.xh. qe te genjej!!!
Te falemnderes per mbeshtetje moj Flutur, asgje ma shum e as me pak nuk po beje nga ajo qe Allahu xh.xh. e ka urdheruar ne Kuran:
O ju qė besuat! Kini frikė All-llahun dhe kėrkoni afrim te Ai, luftoni nė rrugėn e Tij qė tė gjeni shpėtim. Sure: Maide, Ajeti: 35
Me Selame dhe Dua nga
Fakiri i Hakkut.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bel ami : 30-05-2009 mė 17:50
Jo, ASNJEHER ASNJE pyetje nuk i iki, nuk me vie turp te them nuk e di nese nuk e di. Me turp eshte te them e di (qe ne fakt nuk e di) e te genjej se sa te them nuk e di. Keshtu te pakten me ka mesuar Emir el-Muminin Ali el-Myrteza k.v. sepse kjo eshte nje nder theniet e Tije.
Por, thjesht nuk e kam pare te arsyeshme te te tjap pergjegjje sepse vet pyetja si e tille ishte lloj provokacioni. Po te kishe bere pyetje pa "kungja" (se u banen te njohur keta) me siguri se do te kisha dhene pergjegjje ne detaje.
Provoje njeher.
Pershendetje
Krijoni Kontakt