Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Fakir Lexo Postimin
    Kur Imam Aliun (a.s.) e fyu dikush e i tha, ti je bishė, ai (Aliu) i tha ti je pėllumb!
    Shokėt besnik tė Imamit i thanė: Ai ty tė tha bishė, kurse ti ja ktheve: pėllumb! Ē'ėshtė kjo!
    Imam Aliu u pėrgjigj: Tek unė ai e pa vetveten, kurse tek ai unė e pash veten time...!

Pra edhe Ti i nderuar, per mua je PELLUMB I BARDHE !

hec o klloshar mos me lodh me teper,shko te ndonje tyrbe dhe lutu mbi gurzit e te vdekurve

ve ila Tarikim Mustekim
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovė
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    hec o klloshar mos me lodh me teper,shko te ndonje tyrbe dhe lutu mbi gurzit e te vdekurve
    SHQIPONJE DY KRENARE PO ME DUKESH
    innema juridullahu li judhibe ankumur rixhse Ehlel Bejti ve jutahhirakum tathira

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    Po Lere more burre ti ibn tejmien, cka je kap per ti, pasi dietaret para ibn tejmies paskan qen te mendimit qe lejohet me ju lut te vdekurve, un te tregoj qe Muhamedi a.s ka thene: MaLLkur cofshin Jehudet dhe te krishteret qe Varret e pejgambereve i merrnin se qender adhurimi.pra edhe ti futesh ne kete maLLkim, sepse varrin e shehut ne teqe e merr vend per adhurim.

NUk e di me cfare logjike, i lutet njeriu njeriut te vdekur: ku All-llahu thote: aj nuk degjon...
    i vdekuri vehtes nuk mund ti sjeLL dobi e po te sjeLL ty.
    Jezusi:
    "Unė jam i dėrguar vetėm te delet e humbura tė shtėpisė sė Izraelit."(Mateu15:24)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    sheih shefqenko (1900 - 1999)

i/e regjistruar Maska e Selma*
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    405
    Flutur e dashur, pas cdo pene dhe fjale fshihet intelekti dhe kultura e secilit nga ne... kjo deshmon qe Aba & Ija pervec qe te kane mesuar, se si te besosh dhe se ku te drejtohesh tek cila tyrbe me fame ne qytetin tend ( e babes shpejtim, apo ne Qabrate per shengjergj apo, apo...) paskan harruar te te mesojne edhe pak miresjelljen lol

Tani sinqerisht po ju bej nje pyetje edhe po deshe mos u pergjigj ...

Pernjemend a ke provuar ndonjehere te lexosh dicka rreth Islamit te vertet, kontradiktat ne mes asaj qe Islami ju fton ne te vertet dhe ne ate qe ju praktikoni ?!

ve ila Tarikim Mustekim
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovė
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga Selma* Lexo Postimin
    Flutur e dashur, pas cdo pene dhe fjale fshihet intelekti dhe kultura e secilit nga ne... kjo deshmon qe Aba & Ija pervec qe te kane mesuar, se si te besosh dhe se ku te drejtohesh tek cila tyrbe me fame ne qytetin tend ( e babes shpejtim, apo ne Qabrate per shengjergj apo, apo...) paskan harruar te te mesojne edhe pak miresjelljen lol

Tani sinqerisht po ju bej nje pyetje edhe po deshe mos u pergjigj ...

Pernjemend a ke provuar ndonjehere te lexosh dicka rreth Islamit te vertet, kontradiktat ne mes asaj qe Islami ju fton ne te vertet dhe ne ate qe ju praktikoni ?!
    Po tė pėrgjegjem me quote sepse, njeren ane vet thua: "pas cdo pende fshihet intelekti".... e disa dhjetra shkronja mė tutje, fillon te sulmosh. Ky ėshtė intelekti yt?

E para se me tu pėrgjegj, ma sqaro ma detajisht pyetjen qė e ke ba, ēfar mendon me atė: ".....nė atė qė ju praktikoni"?
    Kjo don pak sqarim njiher e masnej me emėr tė Allahut xh.xh. kem me tu pėrgjegjė.

ve Selam
    innema juridullahu li judhibe ankumur rixhse Ehlel Bejti ve jutahhirakum tathira

Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga albprofiler Lexo Postimin
    Paqja miresia dhe begatite e Allahut qofshin mbi ata te cilet i nenshtrohen Atij
    Selam, paqe

Ne munges te kohes po mundohem te shkruaj ne pika te shkurtera ... qeshtja e partizaneve ishte shprehje per paranojat e fakirit lol ( nje muhabet ne fillim te debatit ne MP...nejse)

Verej qe gjate debateve gjerat perseriten e riperseriten dhe ngelin prape aty...nuk mbrohen veprat negative te askujt, te asnjerit besim, por ne kemi se cka te marrim per baze dhe se ku te bazohemi, me llogjik te shendosh...

InshaAllah Allahu ju udhezon ne rrugen e Tij te drejte AMIN

Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    405
    Po tė pėrgjegjem me quote sepse, njeren ane vet thua: "pas cdo pende fshihet intelekti".... e disa dhjetra shkronja mė tutje, fillon te sulmosh. Ky ėshtė intelekti yt?

E para se me tu pėrgjegj, ma sqaro ma detajisht pyetjen qė e ke ba, ēfar mendon me atė: ".....nė atė qė ju praktikoni"?
    Kjo don pak sqarim njiher e masnej me emėr tė Allahut xh.xh. kem me tu pėrgjegjė.

ve Selam
    he more Fakir prape ti, une ju kam bere nje pyetje juve lol ,ende sje pergjigj atje e po don me be une pyetje tjera...

cka eshte sulm per ju ?!, une keshtu kete menyre komunikimi kam cka me bo ...

selam se u be kjo teme ...lemsh lol

ve ila Tarikim Mustekim
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovė
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga Selma* Lexo Postimin
    he more Fakir prape ti, une ju kam bere nje pyetje juve lol ,ende sje pergjigj atje e po don me be une pyetje tjera...

cka eshte sulm per ju ?!, une keshtu kete menyre komunikimi kam cka me bo ...

selam se u be kjo teme ...lemsh lol
    Ato paranoja qe i shef tek te tjeret, mos mendo se pse i ke vet i kane te gjithe!

Un si njeri te luta ta spjegosh pyetje, por as kete nuk je ne gjendje, keshtu qe shukatu pergjithmone!!!

Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    405
    Ato paranoja qe i shef tek te tjeret, mos mendo se pse i ke vet i kane te gjithe!

Un si njeri te luta ta spjegosh pyetje, por as kete nuk je ne gjendje, keshtu qe shukatu pergjithmone!!!
    Me fal per sinqeritetin, por spaske thene gje, edhe me shume e ke peshtjell...

shume qesharak, njeher me ofendime tash edhe me bertima paske fillu " shukatuu !!" lol

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Ē'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Polemika Kosovare
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-06-2003, 18:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •