Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    Une mendoj se keto foto duhet te qendrojne ,ky eshte nje forum i lire jo gazete partiake apo fetare.Kush deshiron qe mos ti shikoje ,mos ti shikoje .Bravo moderatoret.
    edhe une dua qe ky forum te jete i lire dhe i pa anshem,
    por realisht nga nje here ndolle e kunderta!!
    p.sh une disa here kam postuar kete vidio e cila ne brendesine e saja
    transmetohet nje eveniment me permbajtje anti shqiptare,dhe vazhdimisht me eshte fshire!!
    ne kete vidio duket qarte diskretitimi dhe nepermkambja ceshtjes kombetare shqiptare!po te vini re brenda kishes ortodokse shqiptare valvitet flamuri Grek,
    flitet gjuha greke,jane te ftuar ne ate eveniment kreret e kishes ortodokse te greqise dhe shume politikan greke,ne nje kohe qe flamuri shqiptar nuk del ne sken fare,madje nuk ka asnje lider fetaar nga komunitetet fetare shqiptare,apo ndonje politikan shqiptar!!

ja ndiqeni vidion dhe pastaj secili te bej pyetje vehtes,

kush valle perben me rrezik per nevet si Komb,kjo cfareshikohet ne kete vidio,
    apo ca fotografi anti myslimane te cilat realisht nuk kan asnje lillje me islamin apo me shqiptaret!

eshte fare lehte e kuptueshme seerkrahesit e janullatosi te cilet ndollen brenda asaj kishe,
    jane ata te cilet hellin vrere ndaj myslimanve shqiptare!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga H2SO4 : 17-05-2009 mė 09:06

....Mendoj se eshte detyre e cdo moderatori te siguroje lirine e fjales ne forum.....
    Ende nuk e paske te kjaret se ēka eshte ofendim dhe ēka eshte Liri e fjales.
    Ti mendon se Liria nuk ka kufi?
    Liria yte eshte deri aty ku nuk e cenon lirine e dikujt tjeter.
    Edhe gazeta "Jyllands Posten", i dha lirine nje Karikaturisti qe me veprat e tija te ofendoje gjith Muslimanet duke vizatuar ato karikaturat qe ti dhe te tjeret si ti i perkrahin.
    Liria e tij e shprehjes hyri ne teritor te huaj dhe a e di se ēfare denimi i dha Zoti ne kete bote?

Lexo:

Kurt Westergaar
    Karikaturisti nga Danimarka, Kurt Westergaard eshte djegur i gjalle ne zjarrin i cili kish perfshire banesen e tij.
    Para tre vjetėsh, ky karikaturist publikoi nė gazetėn daneze Jyllands Posten karikatura tė Profetit Muhamed.

.................................................. .................................................. .....
    Kush e di se ēfare denimi do te kete edhe ne boten e amshueshme, duke e ditur se denimi i atjeshem eshte shume ... shume ...me i rende.

Prandaj Kujdes me ate "Lirine e fjales" tende !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 17-05-2009 mė 09:06

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Mire i dashur explorer, ky, eshte mendimi yt ,mua argumenti yt sme duket i drejte dhe eshte e drejta ime nese mendoj ndryshe ta them ne forum ,prandaj e ka emrin FORUM.Meqe me jepet rasti pergezoj moderatoret qe po tregohen te paanshem.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar mė parė nga H2SO4 Lexo Postimin
    edhe une dua qe ky forum te jete i lire dhe i pa anshem,
    por realisht nga nje here ndolle e kunderta!!
    p.sh une disa here kam postuar kete vidio e cila ne brendesine e saja
    transmetohet nje eveniment me permbajtje anti shqiptare,dhe vazhdimisht me eshte fshire!!
    ne kete vidio duket qarte diskretitimi dhe nepermkambja ceshtjes kombetare shqiptare!po te vini re brenda kishes ortodokse shqiptare valvitet flamuri Grek,
    flitet gjuha greke,jane te ftuar ne ate eveniment kreret e kishes ortodokse te greqise dhe shume politikan greke,ne nje kohe qe flamuri shqiptar nuk del ne sken fare,madje nuk ka asnje lider fetaar nga komunitetet fetare shqiptare,apo ndonje politikan shqiptar!!

ja ndiqeni vidion dhe pastaj secili te bej pyetje vehtes,
    http://www.youtube.com/watch?v=h5AatLS7g1A
    kush valle perben me rrezik per nevet si Komb,kjo cfareshikohet ne kete vidio,
    apo ca fotografi anti myslimane te cilat realisht nuk kan asnje lillje me islamin apo me shqiptaret!

eshte fare lehte e kuptueshme seerkrahesit e janullatosi te cilet ndollen brenda asaj kishe,
    jane ata te cilet hellin vrere ndaj myslimanve shqiptare!!
    Ne rradhe te pare thuhet

Lidhje- dhe jo LLILJE sic e ke shkruar ti.
    Ndodhen -dhe jo NDOLLEN sic e ke shkruajtur ti
    Hedhin-dhe jo Hellin sic i ke shkruar ti

Ka dhe shume gabime te tjera qe nuk jane thjesht gabime tastiere qe mund te na ndodhin edhe ne te tjereve, por, mungese njohjeje e drejtshkrimit me elementar te shqipes( nuk jemi te gjithe gjuhetare te persosur por ,ti, je bloze fare)
    Ne rradhe te dyte e rendesishme eshte te ruhet liria e shkrimit se pastaj jane video apo fotografi per te krishteret apo mylymanet ,nuk me intereson.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Mire i dashur explorer, ky, eshte mendimi yt ,mua argumenti yt sme duket i drejte dhe eshte e drejta ime nese mendoj ndryshe ta them ne forum ,prandaj e ka emrin FORUM.Meqe me jepet rasti pergezoj moderatoret qe po tregohen te paanshem.
    Te thash por nuk e di se sa e kuptove.

Duhet te kemi kujdes se mendimet tona "te lira" duhet ti themi dhe ti shkruajme duke pasur kujdes qe te mos lendojme ndjenjat fetare te dikujt tjeter.
    E gjithe kjo te behet per hir te Tolerances fetare ne mes Shqiptareve.
    Keshtu duhet te perngjaje kjo tolerance e jo, une te shaj ty kurse ti nuk ke te drejte te besh edhe NGĖK se ta prishi postimin.

Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    te pakten do duhej te ju vinte gjynaf per plakushin 90 vjecar
    papa benedikti XVI,te cilin me bemat tuaja te pamoralshme e detyruat te gjorin
    te kerkoje falje publike ne syte e Botes!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ytr2J9UcQHs
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga H2SO4 : 17-05-2009 mė 09:21

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Ketu, po flitet tek fotot per islamin jo per papen,- Pse hidhesh dege me dege, jashte temes ?-Nuk jam i krishtere prandaj jam indiferent per keto qe po thua ,por, po te isha i krishtere do ti kisha ripostuar ato fotografite e fillimit te temes.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Ketu, po flitet tek fotot per islamin jo per papen,- Pse hidhesh dege me dege, jashte temes ?-Nuk jam i krishtere prandaj jam indiferent per keto qe po thua ,por, po te isha i krishtere do ti kisha ripostuar ato fotografite e fillimit te temes.
    per mua nuk ka rendesi ne se je apo jo i krishtere!
    e keqja eshte kur ti apo dikush tjeter merr per siper te fyej nje komunitet te tere fetar,konkretisht ashtu sic je duke bere dhe ti!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Ende nuk e paske te kjaret se ēka eshte ofendim dhe ēka eshte Liri e fjales.
    Ti mendon se Liria nuk ka kufi?
    Liria yte eshte deri aty ku nuk e cenon lirine e dikujt tjeter.
    Edhe gazeta "Jyllands Posten", i dha lirine nje Karikaturisti qe me veprat e tija te ofendoje gjith Muslimanet duke vizatuar ato karikaturat qe ti dhe te tjeret si ti i perkrahin.
    Liria e tij e shprehjes hyri ne teritor te huaj dhe a e di se ēfare denimi i dha Zoti ne kete bote?

Lexo:

Kurt Westergaar
    Karikaturisti nga Danimarka, Kurt Westergaard eshte djegur i gjalle ne zjarrin i cili kish perfshire banesen e tij.
    Para tre vjetėsh, ky karikaturist publikoi nė gazetėn daneze Jyllands Posten karikatura tė Profetit Muhamed.

.................................................. .................................................. .....
    Kush e di se ēfare denimi do te kete edhe ne boten e amshueshme, duke e ditur se denimi i atjeshem eshte shume ... shume ...me i rende.

Prandaj Kujdes me ate "Lirine e fjales" tende !
    Je i sigurt qe ketij denimin ja dha Zoti, dhe jo ndonje qe mori ne dore te luante rolin e Zotit?!
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Je i sigurt qe ketij denimin ja dha Zoti, dhe jo ndonje qe mori ne dore te luante rolin e Zotit?!
    Po , jam shume, shume, shume i sigurte !

Argumenti:

"E kur tė shohin ty, nuk tė ēmojnė ndryshe, por vetėm nė tallje e thonė: "A ky ėshtė ai qė All-llahu e dėrgoi pejgamber? Sikur ne tė mos ishim tė qėndrueshėm ndaj tyre, ai gati na pat zmbrapsur prej zotave tanė!” E mė vonė, kur ta shohin qartazi dėnimin, do ta kuptojnė se kush ishte mė larg nga e vėrteta."[El-Furkan, 41-42]

33:57. E s'ka dyshim se ata janė tė cilėt e fyejnė All-llahun dhe tė dėrguarin e Tij, ata i ka mallkuar All-llahu nė Dunja e nė Ahiret dhe pėr ta ka pėrgatitur njė dėnim tė dhembshėm.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 17-05-2009 mė 10:20

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Personalitete te medha te kombit shqiptar
    Nga DEN_Bossi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:23
  4. Genocidi serb nė Kosovė
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 09:14
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •