Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 80
    .....
    Anëtarësuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Nje femer e zgjuar sdo u martonte me nje debil qe e vlerson vetem nga nje cipe e holle, por martohet me dike qe e vlerson si personin me te cilen do kaloje jeten, dhe do e doje per ate qe eshte, jo per nje cipe qe qepet e shqepet sa her te marrim rrogen. lol

Ndaj edhe kto debate jan vetem per gallate, jo se nxjerrin ndonje konkluzion pale se cfar!!
    Ajo qe the lart qendron shume fare as qe diskutohet, por ja qe ka edhe shume femra debile qe martohen me meshkuj debila dhe ja qe rrotullohet kapaku edhe gjen tenxheren qe i rri me hak.

Ne bejme shaka e tallemi me kete argument qe ne te vertete eshte shume aktual ne disa vende te shqiperise.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Jo per gje por nga meshkujt e kam degjuar...Ose ndoshta e kane bere per te thene qe nuk ua hudh dot njeri..

Nejse per t'iu permbajtur temes vazhdoj te them qe te duash femren e virgjer eshte nje mendim i gabuar dhe qe ato qe qepen te denohen ne litar
    DI_ANA... meshkujt e kan zakon ti egzagjerojne shum gjerat kur bie fjala te seksi.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Alis Lexo Postimin

Ne bejme shaka e tallemi me kete argument qe ne te vertete eshte shume aktual ne disa vende te shqiperise.
    Per fatin tone te keq.....Nuk e di nese nje dite do mendohet ndryshe per kete lloj fanatizmi te tepruar.
    "Carpe Diem"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Per fatin tone te keq.....Nuk e di nese nje dite do mendohet ndryshe per kete lloj fanatizmi te tepruar.
    Jo vetem fanatizem, po idiotizem i shkalles me te larte. Kjo teme me sjell ne mendje perpara nje viti, nuk jam shum i sigurte. Naten e pare te marteses burri i botes e hodhi gruan nga kati i trete, pse? Se nuk ishte e virgjer, e imagjinoni se cfare lloje speciesh jetojne sot e kesaj dite. Prandaj nuk eshte per tu habitur qe fenomene te tilla do ekzistojne dhe per nje kohe te gjate, deri sa te rafshohet ky mentalitet dhe fanatizem shum shekullor.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Eh ka perparuar bota per mbrapsht ne disa aspekte....

Pastaj nje pyetje kam per ata qe kerkojne me kembengulm virgjeresha...
    Po ato femra te cilat i kane pasur edhe lene po vete ata kush do i marri?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 16-05-2009 më 15:50
    "Carpe Diem"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po ato femra te cilat i kane pasur edhe lene po vete ata kush do i marri?!
    DI_ANA pse pikerisht duhet te lidhesh me nje mashkull qe ka komplekse te tilla? E ke idene se sa meshkuj ka ne bote?
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 16-05-2009 më 15:51
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    Hahahahahha lol.

Nuk kam eksperience ne kete fushen e qepjes por me kane thene qe meshkujt arrijne ta dallojne nje vajze te qepur! Nuk e di se sa eshte e vertete..
    Ja te pyesim "mije" se merrka vesh nga keto pune
    e ke shum gabim se nuk marr vesht nga keto pun por thjesht kam hapur nje tem e cila po debatohet shum dhe shkrova ato cka kam degjuar...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    mije, po ti vet c'mendon?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga PÆON Lexo Postimin
    Jo vetem fanatizem, po idiotizem i shkalles me te larte. Kjo teme me sjell ne mendje perpara nje viti, nuk jam shum i sigurte. Naten e pare te marteses burri i botes e hodhi gruan nga kati i trete, pse? Se nuk ishte e virgjer, e imagjinoni se cfare lloje speciesh jetojne sot e kesaj dite. Prandaj nuk eshte per tu habitur qe fenomene te tilla do ekzistojne dhe per nje kohe te gjate, deri sa te rafshohet ky mentalitet dhe fanatizem shum shekullor.
    Ke absolutisht te drejte,dhe pikerisht keta kafshet e shofin femren si nje mall qe ka vlere vetem kur etiketa eshte e shkruar me date skadimi.
    Dhe ketu afer meje i nderuar PAEON,banon nje cift shqiptar dhe zoteria(kafsha ne fjale)ja mbyll dhe grillat e dritares bashkeshortes ose gruas se tij.
    Rrespekt nga ana ime PAEON.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga PÆON Lexo Postimin
    plotesisht dakort PÆON kjo specie qe ju thoni per fat te keq e ka nje emer dhe po per fat te keq e kemi te perbashket te gjithe kete emer.........
    dhe ky mentalitet te pakten per ne shqiptaret do te doje edhe disa breza qe te rafshohet
    Postuar më parë nga DI_ANA
    Hahahahahha lol.

Nuk kam eksperience ne kete fushen e qepjes por me kane thene qe meshkujt arrijne ta dallojne nje vajze te qepur! Nuk e di se sa eshte e vertete..
    eshte shume e veshtire per ta dalluar vetem meshkujt me eksperience ne sex mund edhe ta dallojne...........
    me shume varet nga aftesia e femres sesa eksperienca e mashkullit................

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te genjesh masat? Nje nevoje
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 12:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •