virgjeria eshte nje pasterti si fizike dhe shpirterore per mendimin tim dhe un e vlersoj shum kete gje(dhe mendoj se vetem nje person do kete ne jeten time)
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Femra e ruan virgjerin per njeriun qe do dashuroje me gjithe Zemer.
Te jeshe krenare qe je e virgjer eshte njesoje si te thuash nuk kam dashuruar kurr ne jeten time.
Meshkujt Shqiptar(jo te gjithe) e shohin virgjerin tek femra si trofe,jam i pari dhe nuk kam konkurenz
Keto ndodhin me teper kur behen lidhje me shkesi.
Virgjeria eshte thjesht nje cip,rujuni c'virgjeris se mendjes,aty eshte problemi.
Kur e dashuron tjetren,nuk ke per ta pyte -a je virgjer apo jo ?
Ato femra qe qepen,duhet te qepin dhe nje pjese se jetes se tyre,
A do munden dot?
Jeto sot se neser nuk i dihet
1- me te paren jam dakort.
2-per te dyten nuk eshte ndonje gje e keqe mi izadora se kur ti tregosh burrit se je e virgjer do thot se i le te kuptosh se ai eshte i pari dhe kjo eshte gje e mire....
3-per te treten do thoja se ata meshkuj qe shohin kete gje them se nuk e meritojn dashurin e nje femre pasi nuk po e vlersojn ate per ate qe ajo eshte po per ate qe ka..........
4-jam dakort
5-jam shum dakort
6-po eshte e vertet se po te dashurohesh me te vertet nuk e merr parasysh kete gje dhe pse do te doje shum qe te ndollte e kunderta....
7-kjo esht e vertet pasi do dukej te fshinin nje pjes te jetes se tyre dhe kjo do ju kushtonte me shtrenjt se paga e operacionit te tyre,dhe pse lodhen kot sepse sot mashkulli eshte shum inteligjent dhe e kupton se si eshte femra e tij(te pakten ne shumicen e rasteve)
8--do shtoja vetem se virgjeria eshte e ..........shenjte
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
impossible in dhe hause kam shoke un sa te dush le qe nuk i kan marr virgjeresha po me femij me ka 2 e 3 bashke e me ba me va sha ngatrrohesh me ta lol
kshtu qe mos u lodhni me qepjen po shifni e msoni sa te mudni e jepni gaz sa jeni te ri se keni me than mrapa qa ka ba e pse se kam ba lol tung
IMPOSSIBLE.
Te kryesh mardhenje me nje mashkull(flas ne raste normale,ka edhe qe shkojne per qef) tregon se ndjen per ate njeri,e dashuron.2-per te dyten nuk eshte ndonje gje e keqe mi izadora se kur ti tregosh burrit se je e virgjer do thot se i le te kuptosh se ai eshte i pari dhe kjo eshte gje e mire....
Gje e mire qe i fal une atij eshte jeta me pas ,te dua dhe kurr nuk te krahasoje me njeri tjeter.
Virgjeria humbet ,por karakteri jo.
Nqs partneri,burri do me dashuronte mua thjesht pse jam e virgjer,do me vinte pak gjynah per veten.
Meshkujt nga natyra jane te pasigurt,virgjeria per disa eshte nje lloje sigurie ,kjo femer nuk do me tradhtoje,por harrojne se aty fillon rrezikshmerija.
Virgjeria eshte vetem nje cipe e holle,nje pjese e trupt te femres asgje me teper,jeta qe do lidhe me te (ne te mire dhe ne te keqe) ajo eshte shenjte.8--do shtoja vetem se virgjeria eshte e ..........shenjte
Kur i thua pranoje ta lidh jeten me ty ,ajo eshte e shenjte.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Te genjesh per virgjerin sot esht nje budallallik sepse sot jan kohe te tjera ,qe nuk ja hudh dot kollaj nje mashkulli
Qe kshtu virgjerin ne radh te par duhet ta mbajm per vete dhe jo per te tjeret
Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 17-05-2009 më 14:48
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
desha te shtoja se kjo teme eshte banalizuar tej mase, sepse edhe vete subjekti eshte i tille, por do te ishte me mire te shtrohej qeshtja ne menyre tjeter.
Pra une do te thoja problemi me i madh nuk eshte virgjeria fizike, por e mendjes, dhe arsyeja kryesore pse meshkujt deshirojne virgjerine, eshte nje lloj sigurie se jane i dashuri i pare. Aty mendoj ndodh nje gabim, sepse ka raste kur femra eshte e virgjer, por eshte e dashuruar thellesisht ne dikend tjeter, dhe ajo femer nuk do ta kenaq kurr mashkullin tjeter.
Ndersa ka edhe raste tjera kur zhvirgjerimi ka ndodhur pa deshire tek nje femer dhe femra eshte e paster ne mendje, nuk ka djale tjeter ne mendje. Kjo femer me shume e kenaq ate mashkull qe e merr.
Megjithate ne mungese te bisedes, ne mungese te mirekuptimit, dhe ne rastet kur martesat behen me shkuesi, e vetmja menyre ka qene testi fizik i personit.
Me e mira eshte te jete femra e virgjer qofte ne mendje qofte ne trup, por ata qe nuk jane ne gjendje te bisedojne si duhet me nje femer nuk do te arrijne te gjejne rastin e tille.
Përshëndetje së bashku,
nuk ka gjë më personale sesa çështja a dëshiron të martohesh e virgjër (vajza) apo të martosh një të virgjër (mashkulli). Është e drejtë e secilit individ për të menduar i lirë në çështje të cilat kanë të bëjnë vetëm me atë vet dhe me askënd tjetër. Saktësisht ky rast është i përfshirë nga kjo e drejtë. Prandaj nuk i kuptoj ngacmimet e ndërsjellta. As të grupit pohues, e as të atij mohues.
Sa për temën i bashkëngjitem atyre, që mendojnë se gënjeshtra mbi virgjërinë, është gënjeshtër dhe mohim ndaj vetvetës. Sikur të isha femër në një situatë të tillë, do isha ndier gjithënjë e pasigurtë si pasojë e kësaj gënjeshtre. Kisha menduar, se ai më do apo më martoi vetëm për shkak të gënjeshtrës. Për shkak të asaj, të cilën unë ia ofrova, por e cila në të vërtetë nuk ekziston.
Nuk e kisha bërë këtë gënjeshtër. Por kisha hulumtuar paraprakisht se a e pengon fakti, që nuk jam e virgjër. Pa patur nevojë patjetërsisht të i tregoj se a jam apo jo. Dhe nëse e pengon, atëherë në çfarë mase e pengon. Sepse ka meshkuj të cilët dëshirojnë virgjërinë, por nuk e vëjnë në rend të parë këtë gjë. Dhe nëse e pengon në mënyrë qenësore, atëherë duhet të dijësh se gabon, nëse mendon të shkosh më tutje me të. Duhet të ndalosh zhvillimin e mëtutjeshëm të lidhjes, dhe të i tregosh se ku është arsyeja. E propozova këtë zgjidhje, sepse u mundëson të dy personave realizimin e vetvetës së tyre, pa flijim të asnjërit, pa gënjeshtër, pa ndjenjë të ilegalitetit. Nuk ka "drejtë" e "padrejtë" në këtë çështje. Të dy mentalitetet janë fare mirë të kuptueshme. Duhet thjesht të gjesh tipin tënd.
*
Krijoni Kontakt