Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    mije, po ti vet c'mendon?
    per mendimin tim perderisa nje mashkull nuk esht vet i virgjer do duhej ta pranonte edhe ai te kaluaren e te dashures se tij..nuk flas per ato femra qe kalojne nga njera dore ne tjetren por per ato qe kan humbur virgjerin per hir te nje dashurie e cila me pas nuk eshte realizuar..
    fundja me e rendesishme esht shpirti i nje femre,njeriu gabon por dikush duhet ti fal ato gabime dhe ta pranoj nje person ashtu sic eshte,se kur njeriu dashurohet tek dikush dashurohet tek shpirti dhe bukuria jo tek virgjeriteti..

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Postuar më parë nga DI_ANA
    Jo per gje por nga meshkujt e kam degjuar...Ose ndoshta e kane bere per te thene qe nuk ua hudh dot njeri..

Nejse per t'iu permbajtur temes vazhdoj te them qe te duash femren e virgjer eshte nje mendim i gabuar dhe qe ato qe qepen te denohen ne litar

Citim Postuar më parë nga PÆON Lexo Postimin
    DI_ANA jemi ne Europ nuk jemi ne Arabi, te denojme me varje, shkurt fare. Trokit ne deren e gjykates, ndiq procedurat perkatese per procesin e divorcit dhe mirupafshim

Pajtohem plotesisht me ty PÆON, Nese dikush don nje femer ai jam i sigurt se nuk do ta kete kete brengosje....
    Por varet nga njeriu..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ju lutem te respektoni rregullat e Forumit Shqiptar!!
    Te gjitha postimet me fjalor te pahijshem dhe karakter ofendues u fshine.
    Respektoni temen ne fjale dhe njeri tjetrin.

Flm per mirekuptimin
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2009
    Postime
    5
    Ti Diana s'kishe pse ti fshije ato postimet e tjera ishin shume interesante.

Ai cuni po jepte mendimin e vet, te drejte te cilen e ka, dhe te tjere iu kundervune, dhe ai po ashtu.

Apo nga qe te kane dhene nje password moderatori... he pra fshije edhe kete!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2009
    Postime
    5
    Edhe une respektoj virgjerine! Jam gati 20 vjec dhe akoma e kam dhe do e ruaj per burrin tim te vetem.

Keni ndonje problem me kete??

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga anjeza89 Lexo Postimin
    Ti Diana s'kishe pse ti fshije ato postimet e tjera ishin shume interesante.

Ai cuni po jepte mendimin e vet, te drejte te cilen e ka, dhe te tjere iu kundervune, dhe ai po ashtu.

Apo nga qe te kane dhene nje password moderatori... he pra fshije edhe kete!
    Eshte e drejta ime te fshij ato postime qe i quaj te pahijshme pasi jam ketu per te bere te respektohen rregullat.
    Ai anetar kishte ofenduar dhe kishte perdorur nje fjalor te pahijshem ndaj anetareve dhe nuk pashe asnje tjeter ti pergjigjej ne ate menyre!
    Ti po pate ndonje ankese mund ti drejtohesh nje smod_i.

Flm per mirekuptimin
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 17-05-2009 më 11:17
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Edhe une respektoj virgjerine! Jam gati 20 vjec dhe akoma e kam dhe do e ruaj per burrin tim te vetem.

Ty bravo te qofte dhe ne nuk kemi asnje problem!
    Thjesht permbaju temes dhe tekstit te saj.
    Ne kete rast nuk titullohet...."Cila nga ne eshte e virgjer"?!
    "Carpe Diem"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589

E sheh sa gabim i interpretoni gjerat!?

Ne nuk po flasim se cvirgjerimi eshte emancipim, rruget drejt europes nuk hapen me shalet perpjete.

Ne po themi qe, nuk mund te vlersohet nje femer vetem e vetem se ra ne dashuri me nje djale, edhe kryen mardhenie seksuale, tani ajo te mbese ne dere e mos ta marre njeri sepse nuk eshte e virgjer.

Njerez jemi, lidhjet e dashurise nisin qe ne gjimnaz, ka nga ata qe dalin te lumtur ne mature sepse kan kryer mardhenie seksuale, ka edhe nga ata qe deshperohen sepse nuk e bene kte gje. Nuk te detyron njeri te kryesh apo te mos kryesh mardhenie me nje person qe dashuron. Por eshte e gabuar nese nje femer vlersohet vetem te nje cipe e holle edhe e bardhe. Sepse ashtu i bie te vlersohet vetem vagina tek nje femer, edhe kjo eshte e gabuar.

Nuk ka pune karakteri ne kte gje, sepse cdokush ka momentet e dobesise, momentet e dashurise edhe mund te jape gjithcka qe te rrije me personin e zemres, por jeta ka edhe te papritura plot, ndaj sdo te thote qe ti u lidhe sot me nje djale qe do, edhe se sben do martohesh me te.

ps; sa per kte punen e "vetem burrit do ja jap" njoh nje vajze qe mendon ne te tille menyre, edhe ka gjet nje menyre tjeter per te kryer mardhenie seksuale qe i bie ne menyre anale.. ndaj mos na mbushni me pallavrat e virgjerise kot.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Mire do ishte ta ruaje per veten tende dhe jo per burrin.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230

Mos e ruaj virgjerin per te fituar respektin e burrit. Nese nje njeri te do, nuk te vlereson nga poshte, po te vlereson per ate qe je. Vertet qe dhenia e virgjeris eshte pjesa me e rendesishme e trupit te nje femre qe i jep nje mashkulli, po mos harro se ai qe te do te pranon ashtu si je. Nese pret te fitosh respektin dhe dashurin me nje cip, ateher je komplet gabim. Si ka ardhur koha sot, mos prit te gjesh burr qe te te presi deri ne momentin te te fusi unazen e marteses ne gisht, dhe te kryesh mardhenie seksuale, ka shum vite qe ka humbur ajo tradit, ka ardhur kohe tjeter. Dhe uroj te mos njohesh zhgenjim, se do ti hedhesh poshte shum shpejte keto qe ke shkruar, dhe ato ide qe ke krijuar ne koke.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te genjesh masat? Nje nevoje
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 12:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •