Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 80
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    ashtu eshte, ke degjuar te urojne femrat njera tjetren, paq fatin e kurves. Qellimi eshte aty qe vertete ne shumicen e rasteve kurvat e marrin ndonje djal te urte te pa pervoje dhe jo vetem qe e mashtrojne por edhe luajne me te, e bejne si te ju doje qejfi.

Ndersa meshkujt me pervoje marrin vajza te ndershme, sepse dmth e njohin mallin e mire menjehere. Gjithashtu nga frika mos ju dalin doresh, i mbajne nen kontrolle.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    Bota nuk eshte e drejte ne kete aspekt hahah, sepse pikerisht ata mjeshtrit e marrin mallin me te mire, e ata te mjeret e marrin mallin e perdorur.
    Mallin e mire?! Kush e percakton vleren e mallit, cipa?!
    Feelings change - memories don't.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Keshtu thone ata ne sy te te tjereve, qe tu ngrene vlerat vajzave qe marrin per gra, se kane hall mos i ''tallin'' shoket. Kam qene i pari, por une s'kam pare ndonje femer qe ka patur me pare te dashur te kete ngelur beqare.
    Jam dakort, problemi eshte qe ta pranojne kete, edhe pse dihet qe s'kane per ta bere ndonjehere.

Ka dhe nga ata debila qe e kane si per kunje nenshtrimi virgjinitetin e gruas, te pakten ne shoqerine tone,fatkeqesisht vazhdojne keto ide :S
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga mije Lexo Postimin
    esht ber e famshme tash qepja neper gjinekologe per tu dukur e virgjer por me sa duket nuk eshte zgjidhja e vetme....
    femrat gjat kohes qe jane me menstruacione shtyjne partnerin per te kryer mardhenie keshtu qe nuk ka ndonje dyshim se nuk ka virgjeritet...
    a jan te verteta gjitha keto??!!!
    vertet nje femer ja hedh me keto mashtrime???
    do doja te di mendimin tuaj se cfare keni degjuar rreth kesaj teme??
    derisa te ekzistojne injoranca deri ne kete grade dhe mire ua bejne. Dhe injoranti ka cmimin e vet. Jeta eshte e poshter, e padrejte Mije , ske cben. Join dhe ti turmen e injoranteve, futu ne rradhe. Lol

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Po e respektove nje femer per ate qe eshte, dhe ajo s'ka pse te detyrohet te mashtroje. Mendimi im ky.
    Nuk jam dakort me ty fare.Sado mosrespekt te mos kesh nga tjeri asgje nuk e justifikon genjeshtren rreth ketij problemi.
    Ne rradhe te pare ketu ajo duke genjyer nuk respekton veten dhe shkel rregullat e dashurise nje nga te cilat eshte edhe sinqeriteti.
    "Carpe Diem"

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga mije Lexo Postimin
    Eshte bere e zakonshme tani "qepja" neper gjinekologe per tu dukur e virgjer por me sa duket nuk eshte zgjidhja e vetme....!
    Kjo eshte per shkak te nje mentaliteti fanatik dhe te gabuar ne shoqerine tone.

Femrat gjate kohes qe jane me menstruacione shtyjne partnerin per te kryer mardhenie keshtu qe nuk ka ndonje dyshim se nuk ka virgjeritet...
    Ketu ka diçka qe nuk kuptoj!!!Pse kaq " te trashe" na qenkan bere meshkujt e sotem sa te mos e kuptojne?!
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Nuk jam dakort me ty fare.Sado mosrespekt te mos kesh nga tjeri asgje nuk e justifikon genjeshtren rreth ketij problemi.
    Ne rradhe te pare ketu ajo duke genjyer nuk respekton veten dhe shkel rregullat e dashurise nje nga te cilat eshte edhe sinqeriteti.
    Jo, per mua jane budallacka ato femra qe e ulin veten para meshkujve injorant qe e vleresojne femren vetem per ate cope cipe. Ai nuk dashuron ate, por virgjerine e saj.
    Ai qe ka mend nuk e pyet femren per te tilla gjera.
    I kam urryer ata meshkuj. Kam ndeshur meshkuj qe me paturpesine me te vogel te thoshte qe dua te bindem qe je e tille me pare. Direkt u'a kam hequr vizen edhe pse mund te mos kisha shkuar me ndonje mashkull der atehere.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Mallin e mire?! Kush e percakton vleren e mallit, cipa?!
    Vlera e mallit eshte dicka relative. Dicka qe i pelqen dikujt, nuk i pelqen dikujt tjeter e keshtu me radhe. Por ajo qe desha te them eshte qe pikerisht ata qe kane pervoje, nuk mashtrohen nga "qepja" per te cilen behet fjale ketu.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Lexova te gjitha mendimet e mesiperme e disa me bejne te veje buzen ne gaz, tek disa te tjera ka ne nje fare menyre nje shpjegim konkret e te tjerat mbesin si kot, por nejse nuk jemi ketu per llojin e shpjegimeve e komenteve te secilit.

Ne te vertete mendoj se ky eshte nje aspekt i rendesishem. Cdo njeri duhet respektuar ne principet ne te cilat beson. E vertete eshte qe ti si femer vepron sepse dashuron, por nga ana tjeter pikerisht per kete dashuri duhet te jesh e sinqerte e mbase nqs ai ndjen te njejten gje per ty do e kuptoje ose ne te kunderten do ndjeki hapat e tij e do i vije momenti ne jete pastaj kur do mendoje qe ne te vertete ky lloj aspekti nuk ka fare rendesi, sepse gezimi e harmonia e dashuria kerkon me teper se sa nje fillim fizik keshtu apo ashtu.

Sa per temen e per mashtrimin, qe ne kohe te vjetra metoda te tilla kane funksionuar e vazhdojne te perdoren. Ne shumicen e rasteve ne fakt perdoren nga halli e nga mentaliteti akoma disi i vjeter. Edhe se ne fakt mentaliteti eshte i tille me shume per moshen e madhe, ose me sakte per prinderit tane, se sa per ne apo per moshataret e per mos folur per me te vegjelit.

Do ishte mire te mos arrishim kurr ne metoda te tilla, e shpresoj, ne fund te fundit, qe cdonjeri prej nesh te gjeje ate qe meriton
    La vita è bella...

Ku ka me virgjeresha sot?! Virgjeria ka ikur per lesh bubi prej kohesh. Uro te te bie per pjese ndonje femer e paprishur nga trute e kokes se keshtu si kane ardhur kohet sot............
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Te genjesh masat? Nje nevoje
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 12:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •