E gjithe fantazia seksuale tashme eshte konsumuar nga pjesa dermuese e njerezimit,te pakten nga ana vizive.Ndaj kot ti quajme akoma fantazi.
Ajo cka duhet te bejne partneret eshte ti provojne keto pozicione do ta quaja me troc.Sigurisht kur pasioni dhe ndjeja perfshihen ne akt,atehere do ishte kenaqesia dy fish me e madhe.
pa fantazi nuk mund te besh sex. shum e rendesishme
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
A mund te ndikojne dhe disa faktore psh:
Varferija,gje qe mund ti largon dhe fantazite,kur je ne kushte te tilla
Bukurija e partnerit\res,sa do qe te mundohesh te krijosh fantazi,shef perballe nje "Majmun\ne
Rutina e perditshme,gje qe kalon ne monotoni,bashk me te edhe seksi te vie sikur kemishe pune,,,
per ne fundereni shume trurin per fantazite,mos angazhoni koken,por dicka tjeter
![]()
Per kete punen e majmunllekut nuk jam dakort te Njof. . Nese eshte majmun tani i bie majmun te kete qene dhe kur e ka pelqyer per here te pare, keshtuqe s'duhet te jete problem.Te pesha jam dakort. Mund te jete big turn off.
Feelings change - memories don't.
Njeriu velet me te gjitha them une.
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me fantazite seksuale?!
Jane ok, kusht i nevojshem por jo i mjaftueshem.
A ju duken te nevojshme ne nje lidhje?
Edhe po edhe jo.
A jeni dakort me faktin qe ato ushqejne lidhjen dhe mbajne te mundur relacionin me te njejtin partner/partnere?!
Jo. Mendoj se robi lidhet me roben per te bere femije. Dmth dashuria per mua eshte si nje mjet qe zoti apo evolucioni perdor qe ne te bejme femije. Pastaj nese ka njerez qe mendojn se ekziston shpirti binjak apo edhe trinjak, puna e tyre...![]()
'Who is John Galt?'To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand
Fantazitė seksuale pėrmirėsojnė kualitetin e jetės tonė seksuale.
Krijoni Kontakt