Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 110
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Qite n'leter put it on paper Qe te ket sukses.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    .....fantazi te pa pame ka shqiptari, ju a e keni verejte se si i shikoin femrat, i zgudullasin syte dhe ne fantazin e tyre e vdeshin ate njeit sikur ne skcaneret me modern qe kane fillu te perdoren ne disa aeroporte

i/e regjistruar Maska e Bora`
    Anėtarėsuar
    13-10-2011
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    .....fantazi te pa pame ka shqiptari, ju a e keni verejte se si i shikoin femrat, i zgudullasin syte dhe ne fantazin e tyre e vdeshin ate njeit sikur ne skcaneret me modern qe kane fillu te perdoren ne disa aeroporte
    hahahhahhahhhaah bukur fare dhe un mendoj qe aq larg shkon fantazia e tyre sa e zhveshin femren me sy dhe ja gjejn dhe nr perkates :P

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Te papame jeni ju femrat mire na ndaloni Seksin por tani doni te na ndaloni edhe Fantazine

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Citim Postuar mė parė nga Tipiku Lexo Postimin
    Te papame jeni ju femrat mire na ndaloni Seksin por tani doni te na ndaloni edhe Fantazine
    ....po me duket tipiku bene pjes ne kete grup, edhe pse paska problem ne dallimin e gjnive

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    ....po me duket tipiku bene pjes ne kete grup, edhe pse paska problem ne dallimin e gjnive
    Hahahahh Sa Prishtina ka ktu mer vlla

Nejse ishte thjesht nje lapsus por ideja kuptohet.............
    Une nuk jam Tipi qe shof gazeten edhe fishkellej
    Une jam tip qe te vertetn e verej.

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    dmth e mendon po sja thua partneres se mos ofendohet haha
    E di pse me vjen per te qesh me keto tema mua?

Po te shikoni pratnerin/ te dashurin duke chatuar apo koresponduar me dike on-line (zambaku ne Peqin e Zambakja ne Kine) , ja kerrcisni 'me ka tradhetuar maskarai, e kapa ne fejsbukur duke fol me ate putanen '.

Kurse kur te thote vishu si kim kardashja , e toleroni, pse jo edhe ju vjen mire!

Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Fantazite ne nje lidhje jane te domosdoshme,ndonese shume nga ne e kane per turp ta pranojne ose te flasin per to!
    Ato jane te ngjashme me endrrat por me nje suport akoma me te lehte per faktin se nuk e prekin ne menyre reale personin.Ato jane krijuar me qellim qe te na bejne te shpresojme,te jemi ne gjendje te idealizojme njerezit qe duam,situatat qe duam....
    Qenia njerezore ka shume nevoje per to.
    Fantazia seksuale ne veēanti ben te mundur mbajtjen e nje relacioni ose raporti me te njejtin partner/partnere duke ushqyer dhe mbajtur te gjalle deshiren ne origjinen e eksitimit.
    Eshte diēka e qujatur intime ne trurin tone,private,qe ne te njejten kohe nxjerr e skene "turpin" dhe "te ndaluarat" me te cilat hasemi ne mendjen dhe gjykimin e te tjereve.
    Sepse fantazite bejne pjese ne imagjinaten tone,ndaj dhe na bejne te mundur te shfajsohemi duke mos u ndjere fajtor dhe te ngarkuar me ndjenjen e nje faji!
    Shume femra psh nuk arrijne te shprehin ne menyre te qarte deshirat e tyre gjate nje raporti seksual.
    Fantazia ben te mundur ndarjen e pulsioneve me partnerin/partneren,si nje sekret i ruajtur dhe i kenaqshem per te dy palet.Ajo ben te mundur qe ato te thone...."Nuk isha une,por fantazia ime"!
    Neqoftese fantazite jane te domosdoshme,realizimi i tyre nuk mund te jete gjithmone i mundur kur ato i afrohen dhe jane ne nje grade me "Perversionin"!
    Fantazia duhet te jete e bukur dhe aspak e eger,ajo duhet te rrisi deshiren duke na mbajtur ne rradhe te pare ne rangun e njeriut pa kaluar ne stadin e kafshes!
    Kur ato kalojne ne rangun e perversionit imagjinacioni ben te mundur krijimin,ndaj jane te rrezikshme.
    Sot degjojme persona te moshave 40_50 vjeē qe thone...."Nuk kam me deshire te bej asgje,i kam bere te gjitha"!!!
    Duke shkuar deri ne fund te fantazive per fat te keq ata kane shkuar ne ne fund te vetes se tyre,ne fund te imagjinates se tyre....
    ....Dhe ju mbetet te paguajne vetem nje ēmim.......ate te "mungeses totale te deshires seksuale"!

Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me fantazite seksuale?!
    A ju duken te nevojshme ne nje lidhje?
    A jeni dakort me faktin qe ato ushqejne lidhjen dhe mbajne te mundur relacionin me te njejtin partner/partnere?!

Behet fjale per fantazite "seksuale/erotike" dhe jo fantazmat.

Ps : Do t'iu lutesha t'i permbaheni temes dhe te flisni ne menyre jo banale,per te mos e kthyer ne diēka vulgare!
    Nese behet fjale ( me aq sa kuptova ) per fantazi seksuale brenda ciftit, mendoj qe kjo i sherben shume jetegjatesise se tije, duke sjelle gjithnje emocione dhe duke e mbajtur te karikuar me surpriza te reja, gje qe nje cift ka nevoje gjithnje per te mos e ber jeten monotone.

Ndersa do ti ktheja pergjigje disa antareve qe: Fantazit jasht mardhnjeve ne cift, nuk bejne gje tjeter vecse venisin dita-dites dashurine aktuale.
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Fantazite ne nje lidhje jane te domosdoshme,ndonese shume nga ne e kane per turp ta pranojne ose te flasin per to!
    Ato jane te ngjashme me endrrat por me nje suport akoma me te lehte per faktin se nuk e prekin ne menyre reale personin.Ato jane krijuar me qellim qe te na bejne te shpresojme,te jemi ne gjendje te idealizojme njerezit qe duam,situatat qe duam....
    Qenia njerezore ka shume nevoje per to.
    Fantazia seksuale ne veēanti ben te mundur mbajtjen e nje relacioni ose raporti me te njejtin partner/partnere duke ushqyer dhe mbajtur te gjalle deshiren ne origjinen e eksitimit.
    Eshte diēka e qujatur intime ne trurin tone,private,qe ne te njejten kohe nxjerr e skene "turpin" dhe "te ndaluarat" me te cilat hasemi ne mendjen dhe gjykimin e te tjereve.
    Sepse fantazite bejne pjese ne imagjinaten tone,ndaj dhe na bejne te mundur te shfajsohemi duke mos u ndjere fajtor dhe te ngarkuar me ndjenjen e nje faji!
    Shume femra psh nuk arrijne te shprehin ne menyre te qarte deshirat e tyre gjate nje raporti seksual.
    Fantazia ben te mundur ndarjen e pulsioneve me partnerin/partneren,si nje sekret i ruajtur dhe i kenaqshem per te dy palet.Ajo ben te mundur qe ato te thone...."Nuk isha une,por fantazia ime"!
    Neqoftese fantazite jane te domosdoshme,realizimi i tyre nuk mund te jete gjithmone i mundur kur ato i afrohen dhe jane ne nje grade me "Perversionin"!
    Fantazia duhet te jete e bukur dhe aspak e eger,ajo duhet te rrisi deshiren duke na mbajtur ne rradhe te pare ne rangun e njeriut pa kaluar ne stadin e kafshes!
    Kur ato kalojne ne rangun e perversionit imagjinacioni ben te mundur krijimin,ndaj jane te rrezikshme.
    Sot degjojme persona te moshave 40_50 vjeē qe thone...."Nuk kam me deshire te bej asgje,i kam bere te gjitha"!!!
    Duke shkuar deri ne fund te fantazive per fat te keq ata kane shkuar ne ne fund te vetes se tyre,ne fund te imagjinates se tyre....
    ....Dhe ju mbetet te paguajne vetem nje ēmim.......ate te "mungeses totale te deshires seksuale"!

Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me fantazite seksuale?!
    A ju duken te nevojshme ne nje lidhje?
    A jeni dakort me faktin qe ato ushqejne lidhjen dhe mbajne te mundur relacionin me te njejtin partner/partnere?!

Behet fjale per fantazite "seksuale/erotike" dhe jo fantazmat.

Ps : Do t'iu lutesha t'i permbaheni temes dhe te flisni ne menyre jo banale,per te mos e kthyer ne diēka vulgare!
    Nuk ka aq shume lloje fantazish qe te zgjasin per nje perjudhe 30-40 vjecare para se te filloj impotenca. Pra ajo qe eshte per tju bere nje femre, po ta llogarisish rreth 200 mardhenje seksuale cdo vit i bie te kesh realizuar planin e fantazive ne masen 100% brenda nje viti. Sa fantazi seksuale ka ? 5, 10, 30, 50 apo 100 po pastaj ? 100 fantazi = me 100 mardhenje ose edhe me pak sepse gjat nje akti mund te perdoresh 1 ose me shume fantazi.

Megjithate une jam kujdesur qe cfardo qe te degjoje femra rrotull per sexin mos ti bej pershtypje apo cudi
    Revolution 1848

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Ne cdo cift duhet te ket cik fantazi
    Partizoni

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Meshkujt dhe seksi
    Nga Kryeplaku nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 19-11-2022, 04:41
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  4. Sondazhi: 60 % e adoleshenteve, ekseperienca e pare si homoseksuale
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •