Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 88
    i/e regjistruar Maska e njemik
    Anėtarėsuar
    31-01-2006
    Postime
    403
    po ky ambasadori amerikan car ps ka qe vete viziton gazeten shqiptare
    pse sna sjellin prap si ambasador at tullacin qe i hengsha zemren sa lezet i kishte kur dilte neper mitingjet e pd-se me pardesy te bardh e dy gishtat larte

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    Aulona, une e kam thene qe kur plasi gerdeci qe persona si pune Mediut ,Pinarit dh politikanet e tjere teperzier ne ate afere te denohen me denimet me te ashpra.Nuk vuaj nga ndonje kompleks dhe spo mundohem te mbuloj diellin me shoshe, por s'mund te fsheh lakuriqesine e Edi Rames me copa nga Gazeta Anti Shqiptare e Karlo Bolinos.
    Tabulantet qe perziejne Mediun,Shkelzenin etj Prokuroriate mos i publikoje ne media por ti perdore ne proces.Eshte per tu ardhur keq qe i besoni kaq shume armates mediatike te Edi Rames.
    Nuk me intereson shume lakuriqesia e Edi Rames, se nuk te sjell ajo vdekjen, por ta sjell shperthimi si Gerdeci, po keni aq pak llogjike ta llogjikoni
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ja biseda:
    Rama: Mos u mėrzit.
    Mihali: Jo, or burrė, por kėtė dikush mua ma bėri.
    Rama: Hajde, ē’ke ti. Kėtu jam unė. Do bėhem kryeministėr.
    Mihali: Jam pėrpjekė vetėm tė punoj.
    Rama: Dhe prapė do punosh.
    Mihali: Epo ja, mbetėn gjithė ato projekte...
    Rama: Ē’ke ti, aty janė projektet. Lejet e ndėrtimit nuk lėvizin. Ato i kam firmosur e vulosur.
    Mihali: Ē’qe gjithė ky ters?!
    Rama: Hajt, se do ja fusim qeverisė... Se unė jam me ty deri nė fund. Mos u mėrzit. Do e shpėrndajmė lojėn. Do bėjmė ca shpikje. Do bisedoj dhe me atė mikun tim tė ngushtė, tė tė vijė ndihma nga tė gjitha anėt.
    Mihali: Ēar ndihme, ēar ndihme...
    Rama: Mos u dekurajo. Aksident ėshtė. Mund tė ndodheshe nė tren. Kryesorja ėshtė qė mua mė ke deri nė fund. Dhe pas meje, ti e di, sa e kush janė.
    Mihali: Mua mė duhet halli im.
    Rama: Ti e di. Unė nuk tė lė vetėm. Kemi bėrė kaq punė bashkė
    Nuk dua tė analizoj ėshtė biseda e vėrtetė apo jo se kėtė as prokuroria nuk e nxjerr dot, po kam shėnuar me tė zeza dy fragmente qė nuk mu dukėn realė.
    E para ku Delijorgji thotė "por kėtė dikush mua ma bėri" tingėllon pak e ēuditshme, dhe tingėllon si nė dialektin Kosovar apo njė Gegėrishte e malėsisė sė Gjakovės edhe pse fjalėt janė shqiptuar sipas gjuhės zyrtare renditja e fjalėve nė fjali lė pėr tė dyshuar qė nė njė bisedė tė lirė tė bėhet ky gabim, nė Toskėrishė nga duhet tė jetė dhe Delijorgji nisur nga emri i tij, apo dhe nė gjuhėn letrare do tė ishte "por kėtė ma bėri dikush mua" apo "por kėtė dikush ma ka bėrė mua"
    Fraza tjetėr qė mė bėn tė dyshoj ėshtė "Jam pėrpjekė" qė nuk ka Tosk ta thotė kėtė frazė, ska rėndėsi se nė ēfarė rrethanash ndodhet. Nė Toskėrisht, apo dhe nė gjuhėn zyrtare do tė ishte "Jam pėrpjekur"
    Ju bėjeni gjykimin sipas llogjikės suaj, por llogjika ime nuk e ha kėtė.
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Une nuk e kisha fjalen pe lakuriqesine trupore te Edi Rames, por per lakuriqesine e tij ne menyren koruptive e ka qeverisur Tiranen qe kur u be kryetar Bashkie.Eshte lakuriqesi e lejeve te ndertimit qe i ka dhene Delijorgjit,jane 13 milione euro qe nuk i deklaroi ne buxhetin e Tiranes,jane pallatet qe beri me Arjan Valentina Leskajn dhe me Blendi Gonxhen...
    Jane hyrjet qe ka shperblyer Mustafa Nanon dhe kompani, eshte lakuriqesia e tij se bashku me EuroTeoremen per bunkerin qe ngrti tek Zogu i Zi.Eshte lakuriqesia e tij me lidhjet qe ka me Koco Kokedhimen per pastrimin" e Tiranes.Dhe kete lakuriqesi as Gazeta Shqiptare nuk e mbulon dot por as ti.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga Bel ami Lexo Postimin
    Une nuk e kisha fjalen pe lakuriqesine trupore te Edi Rames, por per lakuriqesine e tij ne menyren koruptive e ka qeverisur Tiranen qe kur u be kryetar Bashkie.Eshte lakuriqesi e lejeve te ndertimit qe i ka dhene Delijorgjit,jane 13 milione euro qe nuk i deklaroi ne buxhetin e Tiranes,jane pallatet qe beri me Arjan Valentina Leskajn dhe me Blendi Gonxhen...
    Jane hyrjet qe ka shperblyer Mustafa Nanon dhe kompani, eshte lakuriqesia e tij se bashku me EuroTeoremen per bunkerin qe ngrti tek Zogu i Zi.Eshte lakuriqesia e tij me lidhjet qe ka me Koco Kokedhimen per pastrimin" e Tiranes.Dhe kete lakuriqesi as Gazeta Shqiptare nuk e mbulon dot por as ti.
    Te gjithe ne nje kazan levojne po te vije per korruptim, ky fenomen tek politikanet nuk duhet te na trondisi aspak.
    Ne ketu po flasim me teper per korruptime qe sjellin gjithnje qe vijne ne pushtet humbje jetesh e nuk marrin asnjegje persiper.

Nqs ne duam ta cojme ate vend ne demokraci te metejshme dhe qe te levizi te ndryshoj nga ai mentalitet qe nuk i takon asnjerit pushteti apo qeveria, por popullit qe te zgjedh, atehere keta nejrez gjithnje do ta quajne se ky post eshte i tyre per jete.

Ne e sollem demokracine jo per te pare nje fytyre sa here hapim TV apo gazeten, por per ta rifreskuar ate, me njerez qe do e cojne ate ne te ardhmen, e jo ne te shkuaren.

Kjo eshte njesoj si ne shtepi, prinderit tane tashme e bene punen e tyre te na sillnin deri ketu, tani na perket ne brezit te ri ta cojme me tutje me ide me te reja qe i perkasin kesaj kohe, dhe jo menyres qe nje njeri ne moshen e prinderve tane vazhdon me ate qe i eshte ngulur ne tru per sa ishte nen komandon e komunizimit.

Ma merr mendja kete ta kuptosh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _AuLoNa_ : 16-05-2009 mė 22:52
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Pra krimi i Shkelzenit ishte se ishte shok me kete Rrahmanin. Pra ky rrahmani ishte i implikuar ne ceshtje, atehere edhe shkelzeni implikohet automatikisht, dhe po u implikua Shkelzeni implikohet edhe Saliu. Dhe per kete bllokohet gazeta shqiptare!? Cuditem me vete sa te holle jeni, dhe une duhet ta ha kete per te vertete. Perndryshe do me thone Salist.
    Epo nje gje di te them une: me keto budallalleqe alla ediram Saliu rri ne pushtet edhe 100 vjet...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    Citim Postuar mė parė nga beni67 Lexo Postimin
    Pra krimi i Shkelzenit ishte se ishte shok me kete Rrahmanin. Pra ky rrahmani ishte i implikuar ne ceshtje, atehere edhe shkelzeni implikohet automatikisht, dhe po u implikua Shkelzeni implikohet edhe Saliu. Dhe per kete bllokohet gazeta shqiptare!? Cuditem me vete sa te holle jeni, dhe une duhet ta ha kete per te vertete. Perndryshe do me thone Salist.
    Epo nje gje di te them une: me keto budallalleqe alla ediram Saliu rri ne pushtet edhe 100 vjet...
    Po mire more 69-nenc, as protokolli i Ministrise se Mbrojtjes nuk ta mbush mendjen ty qe Shkelzeni dhe Fatmir Mediu jane takuar dia here ne MINISTRI pas ngjarjeve te Gerdecit dhe pas takimit te Mediut me Ina Ramen? Mund te me thuash cfare do te te bindte ty per katrauren Berishakoviaqis? Sa per qendrimin e Berishakovaqis edhe 100 vjet ne pushtet, them se vetem miopet dhe ata qe kane syze blu mund ta shohin, por per te tjeret, pas nje muaji Berishakovaqis eshte perfundimisht ne pension.

Per temen:
    Berishakovaqis, mori vesh per egzistencen e Gerdecit "vetem" diten qe shpertheu, nuk dinte gje as per baxhanakun e tij qe la kockat ne Gerdec, as Fari Balli gazetarucin qe ishte nje nga themeluesit e Gerdecit, as per lidhjet e te birit Shkelzen me aferat e trafikut te armeve, as per Kosta Trebicken dhe automjetin qe u "pernbys" duke ecur me shpejtesi 25 km ne ore! Por per fatin e keq te mjeranit Berishakovaqis, faktet flasin kunder tij megjithese dergon kriminelet per te ndaluar shperndarjen e gazetes (fjales se lire) ashtu sic i mbylli gojen Tan Hoxhes, Gramoz Pashkos, Pjeter Arbnorit, Safet Zhulalit, Azem Trim Hajdari dhe sa te tjereve qe i dinin palacolleqet kriminale te ketij katili shqiptar te kohes moderne.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    merua si dhe gjithe edvinistet e tjere.. nuk bejn tjeter vec bindin perdite miletin se.. gerdeci ..sic e kam then me kohe..ka dy mesele..
    njera..meseleja e vjeter se o burra te fitojme nga tenderat e nga allishverishi me mallin e shtetit.. e ne kte mesele le te fusin ke te duan merot e edvinet e karlo bolinos se albe mallteze anil bashes..
    po kedo qe te fusin dhe vet jan aty brenda..
    mirpo meseleja tjater eshte me spec..

pra kush e kish te nevojshme me ja vu shkrepsen stivave me predha..
    pra kujt i duhej eksplodimi..
    pra kush fitonte nga nje tragjerdi ne gerdec..
    pra cili grupacion politik do ta kishte si "shi ne kallamoq te vet" ( po te perdorim shprehjen kosovare) e nje hiroshime ne gerdec..

e kte e kemi te qarte e na e qartesojne vet perdite.. edvinėria.. me meron brenda..

sigurisht qe edvinėria me meron brenda nisen nga ajo se.. hiroshim-gerdeci nuk le gjurme.. per kriminalistet.. e flejne te qete nga kjo ane.. mirpo kriminalistika vertet bazohet ne gjurme e shenja e copra objektesh ne nje vend krimi.. por kriminalistika historikisht ka nje celes ne cdo zhbirilim qe i ben nje krimi...
    e kjo eshte.. pyetja.. kush ka motiv ta bej x krim..

e ne kte muhabet.. populli eshte i bindur se as xen as pinar as deli as selmanllar as berish as medi as argit e as oficer spahi.. nuk kan dashur nje gerdec pluhur e hi..

sikurse ai gega qe ra nga dega.. qe shet akullore me qumeshtore.. ska interes ta gjej ne mengjez.. tre rrotakun e tij te ber pik pes..

pra le ti denojm pinar e delira selmanllar e medira qe deshen te fitojne euro e lira..
    po ata qe cakmakun e vune.. ate dit te shtune.. le te perdridhen tash si majmunė..
    ata e kane.. perjete pergjegjsine.. qe vrane ne te pabes.. burra-gra e feminė..

mos e vet se kallxon vet.. thot shprehja e bukur kosovare..

fare mos i pyesni ata qe e shperthyen gerdecin..

tregojn vet perdite e bile me zell te madh.. merua dhe anil basha alb bollino malltezja e arte dadja..

pacin faqen e zeze..qe per te marre ca karrike.. kupola enveriste.. selia roze me mero baz alb malltez anil bash hafije.. beri shkrumb e hi.. nje fshat me burra gra e femije..

tmerr..

cdo krim zbulohet.. sepse asnji krim nuk behet dot pa len bishta e gjurme.. e motiv..

kte e harrojne te babeziturit per pushtet.. po dhe ata per para..

boll u mundua stalini te fshehi krimet ..mirpo duall e bija e ja plasi..
    e bota e mori vesh se cfar djalli ishte stalini..

krejt papritur u cfaq pushke venesi mbas shum vitesh kur nuk ja priste sigurimit special te enverit.. e tha.. pushket ne bodrum te franceskanve i kam vu un o popull me urdher te PPSH-se..

dje konkretisht gsh-ja dhe news24 pa dashje nxorri se ne kto punet para gerdecore ishte ne tave..dhe mafiozi i vlores e i shqiperise arben malaj..mjeshtri i madh i 97 tes.. dora e djathte e ed-verit..

cdo me o milet.. ata tregojn vet..

..

Filmime te fshehta qe tregojne punen qe behej ne Gerdec.

Ato qe kishin dijeni per nje pune te tille, pse nuk bene asnjehere nje denoncim apo pse nuk u treguan te pakten minimalisht keto pamje ne TV qe ne kohen kur u bene keto filmime dhe kjo te sherbente si mase parandaluese ndaj katastrofava te tilla.

Mirepo sic duket atje eshte lujatur loje e ndyre nga te gjitha palet, per me teper media qe sic del nga kjo pamje eshte shfrytezuar per pune te poshtra e jo per informim dhe sensibilizim te publikut.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 19-05-2009 mė 00:21

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Ne e sollem demokracine jo per te pare nje fytyre sa here hapim TV apo gazeten, por per ta rifreskuar ate, me njerez qe do e cojne ate ne te ardhmen, e jo ne te shkuaren.

Kjo eshte njesoj si ne shtepi, prinderit tane tashme e bene punen e tyre te na sillnin deri ketu, tani na perket ne brezit te ri ta cojme me tutje me ide me te reja qe i perkasin kesaj kohe, dhe jo menyres qe nje njeri ne moshen e prinderve tane vazhdon me ate qe i eshte ngulur ne tru per sa ishte nen komandon e komunizimit.

Ma merr mendja kete ta kuptosh.
    Me Gramoz Rucin do ta freskosh ti Tv-ne? Me shoqen Arta?,me Namik Doklen,me Katriot Islamin? Me Erion Bracen? Me shoqen Mrika?Me Skender Gjinushin? Me Paskal Milon? Ja keta jne ata qe sipas mendjes tuaj do ta cojne Shqiperine perpara, ky eshte brezi i ri juaj.Ju po na "shisni" nje vere te thartuar, por te ambalazhuar bukur.Cilesia e veres eshte brenda shishes e nderuar dhe jo vete shishja.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  3. Qėndrimi i shtypit tė huaj ndaj lidhjes sė Prizrenit
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 23:28
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •