Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 129
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    ah e bukur asht edhe mini europa dhe teper interesant ku qdo shtet parfaqsohet me nji godin interesante qe ka

kisha ble mill misri dhe doja ta gatuj nji laknur me purrih (prase) po ai mill diēka nuk ishte si tjera her , nejse e poqa e nuk prehet e nuk ndahet por si kaqamak ...e lexova letren e ne leter shkrunte Palenta , thash qka asht ky send more palenta me la pa mend .....skisha ndegju per ket gja asnjiher...

ne foto ishte tengjerja per kaqamak ..........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    ah e bukur asht edhe mini europa dhe teper interesant ku qdo shtet parfaqsohet me nji godin interesante qe ka

kisha ble mill misri dhe doja ta gatuj nji laknur me purrih (prase) po ai mill diēka nuk ishte si tjera her , nejse e poqa e nuk prehet e nuk ndahet por si kaqamak ...e lexova letren e ne leter shkrunte Palenta , thash qka asht ky send more palenta me la pa mend .....skisha ndegju per ket gja asnjiher...

ne foto ishte tengjerja per kaqamak ..........
    Po ashtu eshte kaēamak ,polenta i thone Italianet ,keto te veriut e hajne shume po e gatujne ne menyra te ndryshme ..
    Une se fus ne goje ,i them kjo ka qene gjelle e varfer ne shqiperi ,buka e misrit me pelqen me groshe psh ,dhe ashtu si thu ti lakror me pras ,por ai lloj mielli nuk ben ke te drejte ,duhet si ai i shqipris ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

pershendetje nga gjermania

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Nje ngjarje qe me ka ndodhur, nuk eshte per te qeshur , por mua me ka ardhur plasje se kur don te besh mire gjen keq.
    Kisha marre njehere nje shtepi me qera ne nje vend te europes , nuk ka rendesi se ku, dhe me duhet te largohesha sepse nderrova zonen dhe vendin e punes.

Ne apartamentin ku isha kisha nje si tip komodine te vogel te cilen ma kishte dhene dikush falas dhe kur ika nuk e mora me vete , , ti sherbeje atij qe do vije thashe se edhe keshtu falas e kisha dhe le te mbeteshe ne sherbim te tjereve, personi qe do vinte mbas meje , po ti mos pelqente le ta hidhte vete.

Por jo, kur je jashte njerezit e agjencise qe me kishte dhene shtepine per momentin kur bera dorezimin e shtepise nuk me thane gje, por atyre u kisha lene leke per sigurimin dhe duhet te mi kthenin nqs nuk e kisha demtuar apartamentin gje qe pata shume kujdes te mos demtoja asedhe nje gje.

Ok dhashe celesat e shtepise nga u largova dhe vajta tek shtepia e re qe ndodhej 500 km larg.

Ata te agjencise, qe te me merrnin sa me shume leke nga ato qe kisha lene per garancine filluan te me merrnin ne tel cdo dite dhe te me nxirrnin pretekse , jo gjeten nje njolle tek dera e banjos dhe duhet lyer , jo nuk e di se cfare dhe kulmi arriti kur ma thane qe duhet te vete qe te nxjerr komodine perjashta sepse nuk u perket.
    Po mire i thashe cte bej se ndodhem 500 Km larg , nuk do vije vetem per nje komodine qe mund te nxirret kollaj vetem me nje dore.
    Jo me thane ata, ne nuk jemi hamej dhe do angazhojme nje firme transporti per nje komedine te vogel dhe do tju reduktojme nga shume e garancise qe na keni lene.
    Keshtu qe nje komodine e vogel te cilen ma dhane falas dhe mendova so do ti hynte ne pune dikujt qe do vinte pas meje e pagova 120 euro
    Keta jane kapitalistet qe nuk te lene gje per te te rrjepur.
    Ah Marya,eshte edhe per te qeshe,edhe per te qare.Po prandaj jepet <>,qe ne qoftese dikush nuk e len shtepine ne gjermanishte<> te pastern sic e ka gjet duhet te paguhet nga kaucioni. Po me mire bleje nje shtepi se te bjen me mire hahahahaha.
    Nderime dhe respekt Alem.

Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Edhe une kam nje te forte per te qeshe:
    Desha te bej dicka ne bahce,por me ishte thyer bishti i kazmes.Shkova tek komshia qe ishin te shtrire ne diell dhe u thashe.a ka mundesi te me jepni nje kazem se me eshte thyer "bishti"i kazmes time?ata filluan te qeshin me kaq furi sa une u habita dhe mbeta pa fjale se nuk e dija se pse po qeshin ata kaq shume.Pasi u qetesuan pak me thane se kazma nuk ka bisht por ka stil.Se ne gjermanishte bishti i kazmes quhet stil dhe bishti i kalit quhet schwanz,e kisha ngateruar bishtin e kalit me te kazmes.

Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    ah Bruge asht Venicia e vogel Brukseli asht tjeter krejt tjeter, vend shum turistik me gjera shum interesante ketu ke turista nga bota qdo dit, vizitohet brukseli me autobuset dykatshe .une takova disa turista qe ishin grup te atomiumi dhe u afrova i pyeta se qka jan, me than estonian....ma dhan dhurat flamurin e tyre ...
    per kafen eja banoj perball atomiumit ...
    U cudita kure e pashe foton e Atomiumit qe kishe vene ketu.Une kam qene dy here per vizit ne Atomium dhe nuk e kam pare uje ne afersi.Me vone e pashe se e kishe shkruar se eshte e bashkangjitur.ne bruksel kam qene disa her dhe me pelqen shume por jo te gjitha pjeset e Brukselit.Kam pare edhe shume rruge te ndotura e sidomos ku jetonin Marokanet e afrikanet.

Nderime Alem

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    U cudita kure e pashe foton e Atomiumit qe kishe vene ketu.Une kam qene dy here per vizit ne Atomium dhe nuk e kam pare uje ne afersi.Me vone e pashe se e kishe shkruar se eshte e bashkangjitur.ne bruksel kam qene disa her dhe me pelqen shume por jo te gjitha pjeset e Brukselit.Kam pare edhe shume rruge te ndotura e sidomos ku jetonin Marokanet e afrikanet.

Nderime Alem

Vetem nje dite te nevojitet te vizitosh pikat turistike te Brukselit pastaj po u fute neper ca rrugica te ndotura do ikesh me vrap kshu qe dhe ne Paris ne qender qe parajse kur ngjiteshim per te Kisha Sacré Ceour te shikonin syte ca rruge te ndotura me plot dyqane Marokenesh dhe Afrikanesh por perseri nuk ka si Parisi ..

Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

Citim Postuar mė parė nga jul-linda Lexo Postimin
    Vetem nje dite te nevojitet te vizitosh pikat turistike te Brukselit pastaj po u fute neper ca rrugica te ndotura do ikesh me vrap kshu qe dhe ne Paris ne qender qe parajse kur ngjiteshim per te Kisha Sacré Ceour te shikonin syte ca rruge te ndotura me plot dyqane Marokenesh dhe Afrikanesh por perseri nuk ka si Parisi ..
    Jo e nderuar ne Bruksel kam qene te pakte 30 her,njoh edhe lagjrt,si Skanderbeg,Plac Dai,dhe shume te tjera.Natyrishte kam qene edhe ne Qytetin e dashurise sic i themi ne ketu, Parisin,megjithse e kam 1500 km large.Po te jetosh ne Gjermani dhe te mos keshe vizituar Parisin,Londren,Venecien e shume vende tjera nuk ben.Lagje te pista ka kudo,edhe ne Gjermani,se te huajt bien edhe kulturen e vete me vehte.
    Sa per Parisin me ka pelqyer shume,por edhe nuk kam pare shume nga Parisi,se kam kaluar disa here per ne Brest.

Me nderime dhe respekt Madam

Alem

Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Pershendetje m . Alem !

Alem kur iken si turist eshte ndrsyshe se viziton ato vende qe jane te bukura per syryn e turistit dhe ndryshe eshte te jetosh atje , une kam jetuar vitet e para te femijerise atje dhe e di se si eshte Brukseli njoh me shume lagje se dy apo tri dhe ke te drejte kur thua qe ne cdo vend te botes ka lagje te pista dhe ne Gjermani se atje iki shpesh por per cudi pse nuk ka ne Zvicer edhe ketu jetojn te huaj dhe eshte interesant sa i afrohesh kufirit Zvicer - Gjermani menjehere veren dallimin ..

Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

Citim Postuar mė parė nga jul-linda Lexo Postimin
    Pershendetje m . Alem !

Alem kur iken si turist eshte ndrsyshe se viziton ato vende qe jane te bukura per syryn e turistit dhe ndryshe eshte te jetosh atje , une kam jetuar vitet e para te femijerise atje dhe e di se si eshte Brukseli njoh me shume lagje se dy apo tri dhe ke te drejte kur thua qe ne cdo vend te botes ka lagje te pista dhe ne Gjermani se atje iki shpesh por per cudi pse nuk ka ne Zvicer edhe ketu jetojn te huaj dhe eshte interesant sa i afrohesh kufirit Zvicer - Gjermani menjehere veren dallimin ..
    Dallim per te mire apo per te keq e ke fjalen

Pershendetje dhe ta kaloni mire.
    Alem

Anėtarėsuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    hahaha aman se nuk jap dot me shume te dhena se i kom frike gjermonet ..

Kaloni mire dhe ju

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •