Bashkohem me te tjeret dhe une. te shkuara e te pa haruara ...............gjithsesi ke fituar nje eksperience te dobishme,heren tjeter...............vaksinohu se te kalon me lehte .........apo e kishe per here te pare?
Bashkohem me te tjeret dhe une. te shkuara e te pa haruara ...............gjithsesi ke fituar nje eksperience te dobishme,heren tjeter...............vaksinohu se te kalon me lehte .........apo e kishe per here te pare?
Dija eshte injorance e mesuar.....
Apollo e mban mend muhabetine atij qe mori aspirinen... e futi ne prezervativ...i shtoi pak uje... e tundi mire e mire dhe e piu?![]()
Nrast se ti je virusi, hajde e provojm se kush e pallo njoni tjetrin.
Po jooooo une sjam virusi!!! po ti pse or e keqkupton?![]()
c'paske qene mi sueda , nuk mbake gje per vete, na e ngjite edhe neve![]()
[B][/Gripi i derrave eshte normal, ndersa i pulave do te ishte anormal.... s'merr dot antibiotik. Do te ece viti mbare me sa lexoj.B]
Po mora po si,e a do me ece mbar sdi!eshte edhe virusi i pulave edhe ajo e lopve plus e dhive.![]()
Keshtu si e ke treguar ti, po i ben meshkujt te fantazojne rreth.... gripit, lol.![]()
Endless po qka te vazhdoj?Amon mos se se po kapi nje tjeter prap do me ben qe te renkoj, sju dhimbem une e shkreta?
![]()
Krijoni Kontakt