Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 129
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Bashkohem me te tjeret dhe une. te shkuara e te pa haruara ...............gjithsesi ke fituar nje eksperience te dobishme,heren tjeter...............vaksinohu se te kalon me lehte .........apo e kishe per here te pare?
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga Sueda Lexo Postimin
    Vendosa te ju tregoj se qka me ndodhi naten e vitit te ri por me nje version qesharak,e ju qe jeni me te fort mos u beni paranojak..
    Ishe ftoht kur me kapi ne kok,me shtriu ne shtrat e me beri te kuptoj, se leht un e shkreta ket nat sdo t'kaloj.Me beri te dridhem edhe te renkoj,me veshtersoi frymarjen me dha presion n'krahnor,edhe zjarin ma ngriti me beri te djersitem syt sme linte ti hapi mu dukte se dhoma me rotullisej, nga emri i tj edhe te vjellat mi provokoj,e thash nga frika se keshtu sdua te mbaroj.Me beri ti lutem ne gjunje ti perkulem, qe te mbaron sa me shpejt e tme len te qet.Edhe kur mbaroji nga jeta ime doli, mbeta une ne shtratin tim edhe nja tre dite.Ju kur ta lezoni ne fund da ta kuptoni,se behej fjala per grripn e derrit qe shum vet i frikoj.
    Gripi i derrave eshte normal, ndersa i pulave do te ishte anormal.... s'merr dot antibiotik. Do te ece viti mbare me sa lexoj.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Lol po per bes por luften une e fitova,
    po ruaju ti se me ta pallu ty eshte me veshtir,(mendoj grip)i
    Nrast se ti je virusi, hajde e provojm se kush e pallo njoni tjetrin.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Apollo e mban mend muhabetine atij qe mori aspirinen... e futi ne prezervativ...i shtoi pak uje... e tundi mire e mire dhe e piu?

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Nrast se ti je virusi, hajde e provojm se kush e pallo njoni tjetrin.

Po jooooo une sjam virusi!!! po ti pse or e keqkupton?

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Red face

Vendosa te ju tregoj se qka me ndodhi naten e vitit te ri por me nje version qesharak,e ju qe jeni me te fort mos u beni paranojak..
    Ishe ftoht kur me kapi ne kok,me shtriu ne shtrat e me beri te kuptoj, se leht un e shkreta ket nat sdo t'kaloj.Me beri te dridhem edhe te renkoj,me veshtersoi frymarjen me dha presion n'krahnor,edhe zjarin ma ngriti me beri te djersitem syt sme linte ti hapi mu dukte se dhoma me rotullisej, nga emri i tj edhe te vjellat mi provokoj,e thash nga frika se keshtu sdua te mbaroj.Me beri ti lutem ne gjunje ti perkulem, qe te mbaron sa me shpejt e tme len te qet.Edhe kur mbaroji nga jeta ime doli, mbeta une ne shtratin tim edhe nja tre dite.Ju kur ta lezoni ne fund da ta kuptoni,se behej fjala per grripn e derrit qe shum vet i frikoj.

Te lutem vazhdo...
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    c'paske qene mi sueda , nuk mbake gje per vete, na e ngjite edhe neve

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    [B][/Gripi i derrave eshte normal, ndersa i pulave do te ishte anormal.... s'merr dot antibiotik. Do te ece viti mbare me sa lexoj.B]

Po mora po si,e a do me ece mbar sdi!eshte edhe virusi i pulave edhe ajo e lopve plus e dhive.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Keshtu si e ke treguar ti, po i ben meshkujt te fantazojne rreth.... gripit, lol.

Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Endless po qka te vazhdoj?Amon mos se se po kapi nje tjeter prap do me ben qe te renkoj, sju dhimbem une e shkreta?

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •