Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Wink Megan Fox: Jam biseksuale

Megan Fox, nje nder femrat me seksi te botes, ka deklaruar se eshte biseksuale. Ne nje interviste per “Enquirer”, aktorja ka deklaruar prirjen seksuale.

"Mendoj se njerezit lindin te gjithe biseksuale dhe bejne zgjedhje te pandergjegjshme, per shkak te presioneve qe vijne nga shoqeria. Nuk kam asnje pikepyetje, jam biseksuale dhe kaq. Nuk kam dale kurre me femra biseksuale, sepse kjo do te thote qe kam fjetur me femra, qe kane shkuar me meshkujt. Por meshkujt jane kaq te piste, saqe sinqerisht nuk deshiroj te dal me vajza, qe kane pasur raporte me meshkuj”.

Protagonistja e “Transformers”, qe ka qene e lidhur me aktorin Brian Austin Green, edhe ne te kaluaren kishte folur per dashurine per femrat, por kishte siguruar fansat se nuk ishte lesbike.

“Besoj se te gjithe njerezit lindin me aftesine per t’u terhequr nga te dy sekset. Une do te mund ta shihja veten ne lidhje me nje femer. Me ka pelqyer Olivia Wilde, qe eshte shume seksi. Kam qene e fiksuar edhe pas Jenna Jameson”, tha aktorja. TCH
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

ALBANIAN ATTITUDE
    Anėtarėsuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    291
    Po qenkan cunat kaq te piste si atehere ka qene e interesuar per Jena Jameseon e cila ka vajtur me 1 milion meshkuj? Ca debile qe eshte. I urrej njerezit qe pergjithesojne. Dakort, mund te zgjedhi midis cunave qe asaj i pelqejne por jo ti futi ne te njejtin kallep. Ka cuna qe jane te piste por ka dhe cuna qe jane shume te paster. Kam pasur rastin te kem te bej me femra qe te vinte per te vjelle kur ia afroheshe ose u shkoje ne shpi, por ama kam pare dhe femra modele nga ana estetike. Kjo eshte e vertete edhe per cunat.

Megan e dashur, sa per informacion; Nga natyra.... Meshkujt jane me te paster. Eshte vertetuar shkencerisht qe organi seksual i mashkullit eshte pjesa me e paster e trupit te tij. Ne ate kontrast; organi seksual i femres eshte vendi me i papaster i trupit te saj. Mos harro perioden e femres dhe mikrobet qe kalojne aty. Kjo nuk ndodh me meshkujt pasi organi i mashkullit eshte si banjo self cleaning ahahahaha......

Te kuptohemi, kjo eshte thjesht nga ana biologjike jo estetika ne pergjithesi. Nuk po pergjithesoj!

P.S se mos do e lexoj Megan kete mesazh....

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    e kujt ju bo von i her qe kjo do femra dhe burra per vete e ka...edhe ndoni yll bote nuk qenka jo pranej ju meshkuj nuk po humbni ndonji gje amon...ka akoma me te mira se kjo

i/e regjistruar Maska e Irene2060
    Anėtarėsuar
    02-07-2009
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    66
    I am in love with Megan Fox! She is adorable! <3 <3 <3
    There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Megan Fox eshte shume seksi,me kto fjale vetem sa i ngren menjen meshkujve qe e degjojne....dhe jo vetem menjen...
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Xingaro Lexo Postimin
    Megan Fox eshte shume seksi,me kto fjale vetem sa i ngren menjen meshkujve qe e degjojne....dhe jo vetem menjen...
    Ju jevxhit keni lind per ēef....hahaha lol
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Ju jevxhit keni lind per ēef....hahaha lol
    PO dhe ju te bardhit mo...boni iēik qejf se 1 jete kemi dreqi ta haje...edhe ate ngelem tu e harxhu duke u zi per politike...
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Xingaro Lexo Postimin
    PO dhe ju te bardhit mo...boni iēik qejf se 1 jete kemi dreqi ta haje...edhe ate ngelem tu e harxhu duke u zi per politike...
    Kshu eksitohemi me shume hahahaha
    Une shnet e pare du ,te tjerat e regulloj vete ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Tema tė Ngjashme

1. Pink: Jam biseksuale dhe e lumtur
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 18:22
  2. Homomofobia tek shqiptaret
    Nga Bekim Ismaili nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-10-2003, 07:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •