Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    S..
    Anėtarėsuar
    15-10-2008
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    12

Unhappy Shkollat jashtė shtetit.

Me sa besoj shume shqiptare qe jetojne jashte shtetit Shqiptar kane mbaruar ose vazhdojne universitete ose shkolla teknike.Desha te pyesja se sa nga ju jeni interesuar per vleren qe kane keto diploma ne Shqiperi??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2004
    Postime
    108
    Sa vjet eshte shkolla per tu diplomuar si Infermiere ose infermier ne Shqiperi? nuk jam shume i sigurte titulli infermier apo mjek ndryshimi nga njera tjetra, psh ne anglisht e kam fjalen per PN practical nurse dhe RN register nurse dhe ju lutem kur fillon kjo shkolle per Infermiere menjehere mbasi mbaron 8 vjecaren apo duhet te kryesh Gjimnazin apo dicka tjeter dhe hapi tjeter te fillosh per Infermier, ju lutem te mos shkruajne ata qe s'kane informacion te sakte. Une jam duke punuar me nje Avokat ketu ne North America qe te bejme te mundshme per te sjelle me leje pune Infermiere PN DHE RN jane disa kritere qe duhen plotesuar nga Aplikantet. faleminderit per info.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2009
    Postime
    6
    mesa di un ne shqipri esht bere 3 vjet dhe 2 te tjera i quajn master,se esht futur sistemi qe e quhet i bolonjes.Ka shum ndryshim nga mjeu se jane fakultete te ndryshme,se un jam mjeke vet.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga FIERI1 Lexo Postimin
    Sa vjet eshte shkolla per tu diplomuar si Infermiere ose infermier ne Shqiperi? nuk jam shume i sigurte titulli infermier apo mjek ndryshimi nga njera tjetra, psh ne anglisht e kam fjalen per PN practical nurse dhe RN register nurse dhe ju lutem kur fillon kjo shkolle per Infermiere menjehere mbasi mbaron 8 vjecaren apo duhet te kryesh Gjimnazin apo dicka tjeter dhe hapi tjeter te fillosh per Infermier, ju lutem te mos shkruajne ata qe s'kane informacion te sakte. Une jam duke punuar me nje Avokat ketu ne North America qe te bejme te mundshme per te sjelle me leje pune Infermiere PN DHE RN jane disa kritere qe duhen plotesuar nga Aplikantet. faleminderit per info.
    Cdo lloj shkolle apo kursi te kerkon te kesh kryer arsimin e mesem. Edhe per nje kurs per shofer kamioni ketu ne usa te duhet te kesh mbaruar shkollen e mesme. Edhe ne Shqiperi e njejta gje eshte.
    Sa per vleren qe mund te kene ne Shqiperi se di.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 14-05-2009 mė 11:32
    Feelings change - memories don't.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Diploma e universitetit tim njifet nga BE ,por nuk njifet nga Shqiperia.Duhet te besh konvertimin e diplomes dhe te kesh vlersimin me sistemin shqiptar.
    Really Dude... Get A Life!!!

Tema tė Ngjashme

1. Si pozuan burrat e shtetit shqiptar?
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-02-2009, 09:28
  2. Skandali i ambasadorit shqiptar nė SHBA, Fatos Tarifa
    Nga Pride nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 30-11-2007, 18:18
  3. Bashkim Gazidede prononcohet nė media pėr ish-detyrėn si kreu i SHIK
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  4. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57
  5. Zog I dhe Toptani sipas Durhamit
    Nga Bohemian nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-08-2002, 10:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •