Postuar më parë nga
Anesti_55
Pershendetje-Une kam ndihmuar direkt ne strukturat e UCK ne Durres per probleme te ndryshme!!!
Besoj se ne asnje rresht nuk kam permend me harrue.
Ajo cka une them eshte e nuk shkohet perpara ne arritjen e standarteve qe europa kerkon, nese ti jeton me nje mendje te militarizuar.Une e kuptoj se pasojat e luftes kane akoma nje ndikim te madh te ju,por dhe ne anen matane gjithashtu.Mos kujtoni ju se cdo serb eshte armik i kosoves?Kurre.Shume prej tyre nuk kane hyre ne lufte dhe kane pesuar tragjedi ne famijet e tyre.Fillozofia e gjithe kesaj eshte qe te behet nje analize e konflikteve te vjetra e te reja.Une mendoj se shembulli i te ndjerit RRugova eshte i pelqueshem.Qosja eshte percares dhe nuk vlen(ndoshta i shitur tek islamiket)Me ka bere shume pershtypje konflikti i tij me Kadarene.Eshte ky njeriu i devotshem,i vetmi intelektual, qe ka dhene nje kontribut te rendesidshem si ne mardheniet shqipetare po ashtu dhe ne ato te Kosoves.(sidomos ne ceshtjen e Rambujese) Por shkrimtari ka mbete i vetem, pasi kushdo qe i referohet atij sheh gabimet tek vetvetja.E i braktisur ai nuk mund te marre persiper probleme madhore qe e rrzikojne ate.Eshte mire qe njerez te tille si ai, te thirren dhe te merret nje mendim ku jane problemet tona te brendeshme ku jane ato ne mardhenie me fqinjet, si mund te riparohen ato,pra cduhet te bejme ne, drej paqes drejt shuarjes se konflikteve.Per mua si anest mendoj se perparsor eshte rikthim i identitetit fetar. Le te behemi te gjithe bij te Nene Terezes shenjtores me te re, e do te shihni se do te jemi me mire e do te kemi armiq me te bute,pasi ajo do dije te na mbroje e te na drejtoje me shembullin e saj.
Ju pareshndes.
Krijoni Kontakt