Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    koh kan disa muaj dhe ai ka ardhur ta takoj disa her,po per sa i perket komunikimit ata kan nje komunikim shum te mir dhe hape per cdo gje me njeri tjertin(te pakten keshtu me ka then)
    Po ky cuni sa vjec eshte?
    Really Dude... Get A Life!!!

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Po ky cuni sa vjec eshte?
    me duket se 23-24vjeq
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Dea07,se di pse keni kte mendim per cunat "donzhuan"... Ne fund te fundit te gjith meshkujt jan donzhuane ne moshen e rinise,para se te marrin pergjegjesi mbi vete. Dhe njoh ca qe ndoshta e kane kaluar pak si shum cakun por kur ka ardhur puna te dashuria kan rene keq fare.

Gjths, kjo goca eshte akoma e vogel,te mendoje te mbaroje shkollen, te krijoje jeten e personalitetin e vet,pastaj te mendoje per familje. E mos te genjehet shum nga kto fjalet e bukra ne internet ose sms,sepse qe te jesh 100% e sigurt per tjetrin(tipi,karakteri,kokrra e mashtrusit apo njeri qe mund ti besohet),duhet medoemos ta kesh perball shumicen e rasteve.

Nje pytje kisha un. Sa kohe kane qe njifen dhe jane takuar ndonjeher?
    Mua me habit fakti qe ai i paska thene qe ka qene Donzhuan. Kaq me nam paska qene ne qytetin e tij, sa kishte frike mos e zbulonte ajo, dhe ja tha vet? Adaes e keqja e donzhuanit eshte jo se nuk dashuron, por dashuron shume femra.
    Ishte njeri donzhuan linte koken pas nje vajze. S'ju nda per vite te tera gjersa ajo e pranoi. Por donzhuanin nuk e ndaloi martesa dhe dashuria per ate vajzen te hiqte dore nga te tjerat.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Mua me habit fakti qe ai i paska thene qe ka qene Donzhuan. Kaq me nam paska qene ne qytetin e tij, sa kishte frike mos e zbulonte ajo, dhe ja tha vet? Adaes e keqja e donzhuanit eshte jo se nuk dashuron, por dashuron shume femra.
    Ishte njeri donzhuan linte koken pas nje vajze. S'ju nda per vite te tera gjersa ajo e pranoi. Por donzhuanin nuk e ndaloi martesa dhe dashuria per ate vajzen te hiqte dore nga te tjerat.
    dea si thash dhe pak me par ata kan nje komunikim shum te mir dhe qe ne fillim ia kan treguan njeri tjerit te gjitha te vertea.
    e sa per donzhuan ai mund te ket qene shum po tani ai do te krijoj familje dhe ai ja ka shprehur dhe vajzes kete.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    bombona...a mos je ti vajza ne kte histori me? nqs po une te jap keshillen time, per shoqet tua qe si njof fare, une se vej ujin ne zjarr ne dac te ndahen ne dac te rrijne bashk

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    dea si thash dhe pak me par ata kan nje komunikim shum te mir dhe qe ne fillim ia kan treguan njeri tjerit te gjitha te vertea.
    e sa per donzhuan ai mund te ket qene shum po tani ai do te krijoj familje dhe ai ja ka shprehur dhe vajzes kete.
    Ke pare ndonje donzhuan te ngelet beqar ti bonbona?! Ata ashtu ngelen dhe pas martese. Me vjen keq bombona por nuk do ja uroja te lidhej me te. Mendimi im.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Atehere po them ca gjera nga eksperienca ime dhe jo vetem teori...

Nje 17 vjecare kurre nuk e ka eksperiencen e jetes se nje 24 vjecari,kurre nuk mund te futet ne boten e tij... Nuk po flas per diference moshe,po per diference idesh,ajo eshte nje adoleshente qe e shef boten me syrin e nje idealisteje romantike,ku ne boten e saj perrallore thurr vetem endrra te bukura,por qe fatkeqsisht jane vetem endrra,kurse ai nje njeri qe deri diku eshte rrahur nga jeta,dhe si me shume gjera se ajo. Perderisa thu qe eshte edhe donzhuan,te siguroj un qe kta tipa,sado qe duken si te dashurum,sepse ashtu u intereson,kurre nuk marrin nje person qe ska eksperience ne shume gjera,sepse kerkojne nje moshatare qe ti kuptoje dhe ta kuptojne(ndoshta jo fare moshatare po aty afer)... Kta lloj tipash eee,jo te gjithe! ... Kjo nqs thot qe cdo gje eshte shum mir,kemi nje komunikim te mire jemi shum te hapur ndaj njeri tjetrit,mendon per tu feju... Jam 100 % e sigurt qe vetem sa shef endrra me sy hap,sepse nje gje e tille ska per te ndodhur kurre... dhe me vjen keq per kete gocen,sepse eshte akoma e re dhe eshte gjynaf qe te genjehet nga nje premtim dashurie ne kte moshe,sepse do i vuj pasojat per nje kohe te gjate...

E thashe qe po flas nga eksperienca vetjake,dhe per me teper duke jetuar ne te njejtin qytet, e jo njoftur me net dhe fol me sms vetem... Kjo me bind me teper qe ky cuni vetem sa do ti mbushe mendjen ksaj goce qe e do,dhe pastaj ti thot ik se skemi me pun bashk...(kuptoje vet)... Mendimi im,ktij cunit as qe ia ndjen fare per kte gocen!!!
    Really Dude... Get A Life!!!

Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    bombona...a mos je ti vajza ne kte histori me? nqs po une te jap keshillen time, per shoqet tua qe si njof fare, une se vej ujin ne zjarr ne dac te ndahen ne dac te rrijne bashk
    jo mor homza nuk jam un ne kete histori,po ti po te duash jep nje mendim ne kete teme .se nuk duhet sesban me qen njeriu personazh i temes qe te japash mendim

Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    Postime
    4,714
    Atehere po them ca gjera nga eksperienca ime dhe jo vetem teori...

E thashe qe po flas nga eksperienca vetjake,dhe per me teper duke jetuar ne te njejtin qytet, e jo njoftur me net dhe fol me sms vetem... Kjo me bind me teper qe ky cuni vetem sa do ti mbushe mendjen ksaj goce qe e do,dhe pastaj ti thot ik se skemi me pun bashk...(kuptoje vet)... Mendimi im,ktij cunit as qe ia ndjen fare per kte gocen!!!
    naqe po qe ai te bej gjith ate sakrific,te vin nga ana e anes (nderko qe ka vajza mjaft qe mund ti fuste ne dor ne qytetin e vet,)mendon se ai thjesh po luan?

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    naqe po qe ai te bej gjith ate sakrific,te vin nga ana e anes (nderko qe ka vajza mjaft qe mund ti fuste ne dor ne qytetin e vet,)mendon se ai thjesh po luan?
    Me siguri s'ka lene femer ne qytetin e tij pa propozuar, dhe ato qe kane ngelur ja njohin bemat.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letra dhe histori dashurie.
    Nga Era1 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 25-07-2014, 18:05
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Letėr dashurie -- Dhaskal
    Nga Arbushi nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 10:26
  4. A mund tė jetė njė marrėdhėnie dashurie «demokratike»?
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 13:18
  5. SMS dashurie
    Nga two-head-eagle nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 120
    Postimi i Fundit: 21-07-2004, 14:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •