Mua me habit fakti qe ai i paska thene qe ka qene Donzhuan. Kaq me nam paska qene ne qytetin e tij, sa kishte frike mos e zbulonte ajo, dhe ja tha vet? Adaes e keqja e donzhuanit eshte jo se nuk dashuron, por dashuron shume femra.
Ishte njeri donzhuan linte koken pas nje vajze. S'ju nda per vite te tera gjersa ajo e pranoi. Por donzhuanin nuk e ndaloi martesa dhe dashuria per ate vajzen te hiqte dore nga te tjerat.
Feelings change - memories don't.
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
bombona...a mos je ti vajza ne kte histori me? nqs po une te jap keshillen time, per shoqet tua qe si njof fare, une se vej ujin ne zjarr ne dac te ndahen ne dac te rrijne bashk![]()
Atehere po them ca gjera nga eksperienca ime dhe jo vetem teori...
Nje 17 vjecare kurre nuk e ka eksperiencen e jetes se nje 24 vjecari,kurre nuk mund te futet ne boten e tij... Nuk po flas per diference moshe,po per diference idesh,ajo eshte nje adoleshente qe e shef boten me syrin e nje idealisteje romantike,ku ne boten e saj perrallore thurr vetem endrra te bukura,por qe fatkeqsisht jane vetem endrra,kurse ai nje njeri qe deri diku eshte rrahur nga jeta,dhe si me shume gjera se ajo. Perderisa thu qe eshte edhe donzhuan,te siguroj un qe kta tipa,sado qe duken si te dashurum,sepse ashtu u intereson,kurre nuk marrin nje person qe ska eksperience ne shume gjera,sepse kerkojne nje moshatare qe ti kuptoje dhe ta kuptojne(ndoshta jo fare moshatare po aty afer)... Kta lloj tipash eee,jo te gjithe! ... Kjo nqs thot qe cdo gje eshte shum mir,kemi nje komunikim te mire jemi shum te hapur ndaj njeri tjetrit,mendon per tu feju... Jam 100 % e sigurt qe vetem sa shef endrra me sy hap,sepse nje gje e tille ska per te ndodhur kurre... dhe me vjen keq per kete gocen,sepse eshte akoma e re dhe eshte gjynaf qe te genjehet nga nje premtim dashurie ne kte moshe,sepse do i vuj pasojat per nje kohe te gjate...
E thashe qe po flas nga eksperienca vetjake,dhe per me teper duke jetuar ne te njejtin qytet, e jo njoftur me net dhe fol me sms vetem... Kjo me bind me teper qe ky cuni vetem sa do ti mbushe mendjen ksaj goce qe e do,dhe pastaj ti thot ik se skemi me pun bashk...(kuptoje vet)... Mendimi im,ktij cunit as qe ia ndjen fare per kte gocen!!!
Really Dude... Get A Life!!!
Krijoni Kontakt