Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Për Ivanovin, Maqedonia nuk kufizohet me Kosovën!

Për presidentin e ri Gjorge Ivanov, Maqedonia kufizohet vetëm me Shqipërinë, Bullgarinë, Serbinë dhe Greqinë. Në faqen zyrtare të Internetit të presidentit të ri të Maqedonisë Gjorge Ivanov në pjesën e historisë së vendit, aty ku përmenden se me kë kufizohet Maqedonia, Kosova, edhe pse është njohur nga Shkupi, nuk është përfshirë në këtë listë të shteteve. Burime brenda kabinetit të presidentit Ivanov thanë për ALSAT se faqja është në përpunim e sipër dhe se bëhet fjalë për një gabim. Vetëm pas reagimit të ALSAT, kabineti i presidentit e ka përmirësuar gabimin dhe ka vendosur Kosovën mes shteteve që kufizojnë Maqedoninë.

Alsat
    Sui generis

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Akoma me skandaloz se nje leshim si ai i futjes se Kosoves ne ate liste eshte mosperfshirja e gjuhes shqipe ne sitin e presidentit te Maqedonise.

Ai eshte president edhe i shqiptareve te Maqedonise, prandaj websiti i tij duhet te jete dhe ne shqip pervec shkinishtes dhe anglishtes.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Akoma me skandaloz se nje leshim si ai i futjes se Kosoves ne ate liste eshte mosperfshirja e gjuhes shqipe ne sitin e presidentit te Maqedonise.

Ai eshte president edhe i shqiptareve te Maqedonise, prandaj websiti i tij duhet te jete dhe ne shqip pervec shkinishtes dhe anglishtes.
    Deri s'a te kete shqipetare s'i bdi ,stat gjithemone nje shka do te jete mby shqipetaret. Gjorgje Ivanov nuk eshte Presidente i shqipetareve,pore ai eshte Presidente i disa mbeturinave sllave te karpateve.

Gjuhen shqipe nuk e ka per detyre t'a mbroje nje shka , pore gjuha shqipe duhet te mbrohet nga vete shqipetaret. Kjo tradheti qe eshte duke ndodhur aktualishte me shqipetaret e Maqedonise ,nuk ka ndodhur edhe mbas luftes se dyte boterrore .

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin

Gjuha shqipe mungon në faqen zyrtare të presidentit Ivanov

Gjuha shqipe nuk është aplikuar në faqen e re zyrtare të presidentit të ri të Maqedonisë, Gjorgje Ivanov. Në faqen zyrtare të presidentit të ri është aplikuar vetëm gjuha maqedonase dhe ajo angleze, ndërsa nuk janë dhënë sqarime se përse nuk aplikohet edhe gjuha shqipe.

Ky është lëshimi i radhës i bërë nga administrata e presidentit të ri, ku në strukturën e kabinetit të tij zyrtarisht është evidentuar vetëm një këshilltare shqiptare, Luljeta Qufliu dhe një asistentë për çështje informimi, Ejup Berisha.

Presidenti Gjorgje Ivanov ka deklaruar kohë më parë se përfaqëson të gjitha komunitetet dhe se është zgjedhur edhe nga votat e shqiptarëve.

Një ditë më parë lëshimi i radhës në faqen zyrtare të presidentit të ri ishte edhe skandali ku Republika e Kosovës nuk ishte përmendur si shtet fqinj i Maqedonisë në përshkrimin e shkurtër për vendin, ndërsa pas ndërhyrjes së mediave, gabimi është përmisuar dhe tashmë figuron Kosova si një nga shtetet fqinje.

(A.Zenuni/INA)
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Postime
    9
    Presidenti Gjorgji Ivanov , esht thjesht nje budall i cili manipulohet nga partia e Nikola Gruevski ( VMRO-DMNE) dhe aj e komandon krejt , ky esht nje budall i madh i cili shkon gjithmon ne dem te shqiptarve dhe esht Anti Shqiptar !

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    e more shqiptar po kurr su mushet mend po kush po ju thot se ivanov prsidenti i maqedonis esht edhe president i shqiptarve rren koft

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  4. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  5. Maqedonia e don Kosovën, por jo edhe sovranitetin e saj
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 13:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •