Epo pyetjen shtroje qarte sepse ketu nuk jam une fajtori. Perse trupi leviz te thashe pergjigjen, pastaj se nga e merr trupi kete energji te brendshme varet nga specifika e problemit. Ti interesohesh per gravitetin dhe nuk di se ku do te dalesh tani ne serine tjeter te postimit.
Ta thashë, nevojitet provë praktike dhe jo thashetheme që bazohen në llogaritje me numra e formula.Per te vertetuar kete nuk kam mundesine te shkruaj gjithe relacionet e Ajnshtajnit ketu dhe per kete mund te kerkosh ne libra fizike.
Nuk ka nevojë të përgjigjesh në çdo gjë që thonë njerëzit. Disa gjëra duhet të gëlltiten meqë janë të vërteta.Per lidhjen qe ben me cifutet nuk di se si te te pergjigjem.
Jo, mbase nuk e ke marre vesh ti por perse trupat levizin i eshte dhene nje pergjigje. Po te hyjme ne kuantike mes pse-ve te cilat i shtrojme nga ketu do te arrijme aty ku akoma nuk kemi pergjigje dhe kuptohet se per cdo te njohur te re e panjohura zhvillohet ne progresion gjeometrik.
Formula e drites,ashte shume e vjeter,dhe ska lidhje me ate qe folni,shpejtesia ashte matur prej DIELLIT ne TOKE,dhe ska lidhje me shpejtesi,galaktike e cila ka nji formule tjeter,e TI ZOTNI ,smundeshe me dite kure se qfare formule ashte,Hapesina e universit tone ashte e caktuem me formule,e ti thuej se AJNSHTAJNI ska dite kurgja,se formula e tina ende nuke ashte ZBERTHYE,e ti thuash Shabllon E drita? C shpejtesia M masa.?dhe ti thua shabllon,?
Per hoteli
Jo , jo i nderurar , formula e Ajnshtajnit eshte e zberthyer dhe e vertetuar, kuptohet. alibaba thjeshte ka hedhur dyshime ne vertetesine e formules. Mos e bej Ajnshtajnin mbinjerezor pa qene nevoja duke e quajtur formulen e tij te pazberthyeshme.
P.S: Shkruaj qarte , pa dialekt sepse mezi kam kuptuar gjysmen e atyre qe ke thene.
Edhe njihere po them se nuke ashte zberthye,sepse pa qen pika A,nuke mundesh te aritesh ne piken B,per te shkue ne piken,A ashte shume Lehte,shikoje,Orkanet ne amerike,pore per ti kthye ne piken B ashte e pamundur,ne fillim ashte kurgja,,pastaj,vjen E,cila ashte e padukshme,menjiher vjen C,shpejtesia ,mirepo keto te dyja te shendrojshe ne M,ashte e pamundur,kurre se ki edhe pike B.Pika A,te jete psh.298.sisa do te jet pika B.345.ndryshimi ashte 47 ,dhe pastaj ket ndryshim,duhet lypur dhe per ta kthye ne piken A ku ashte 298,kurse ti je 345,me mase,dmth 6 ,28 egzistone pore zgjidhma ti pasi ashte zberthye une ta dhashe nji formule te thjeshte FILLESTARE E TI ZGJIDHE faliminderit.
Krijoni Kontakt