Postuar më parë nga
Yes*
PO dhe PO, jam nga ata njerez qe besojne dhe punojne per ndryshime, nuk rri e qarravitem nuk ben kjo e nuk ben ajo, se sikur te nisem sipas kesaj llogjike, i bie qe ky eshte muhabet i kryer, i perfunduar dhe nuk po lodhem fare. Per mua nuk ka gje te pamundur, dhe asgje te pakthyeshme, pamundesia dhe pakthyeshmeria, eshte motoja e pertaceve.
Nuk ta merr ty, por ma merr mua.
Thelle thelle , them qe jemi njerez per se mbari, se po ta thoja ne siperfaqe do thoja njesoj si ty, por ngaqe e mendoj me thelle, them qe jemi njerez qe e duam rregullin, pastertine, jeten e ndershme, por problemi qendron tek ata qe kemi zgjedhur te kemi mbi koke. Po keta shiqptare jemi, qe kur shkojme ne europe e me tej oqeanit, jemi qytetare po shembullor; tani se ka ca barbare te tille jane ne te gjithe boten, por eshte e tepert te thuhet qe perfaqesojne te gjithe popullin. Nese do kisha menduar qe ky vend nuk behet do kisha ikur me kohe jashte, sepse i kam pasur ato mundesi.
A ka me bukur se ta ndertosh vendin tend, dhe ta ndjesh qe je edhe ti pjese e ndryshimit; a thua do kete ndjenje me te bukur kur pas disa viteve te jesh me femijen tend dhe t'i tregosh me krenari qe edhe ti ishe nje qytetar i denje i vendit dhe punove per Te; a ka me kenaqesi te tille qe t'ia transmetosh kete mesazh pasardhesve te tu, pikerisht ne nje kohe ku po mundohen me te gjitha menyrat te na shkaterrojne Krenarine Kombetare??!!
Krijoni Kontakt