Postuar më parë nga
Edvin83
Shtihet fall, ciganët i bien dajres dhe pushuesit paguajnë, madje në një çast shfaqet dhe foto "Arusha". Është një ari i mjerë, i tërhequr nga dy ciganë, njëri prej të cilëve mban një aparat polaroid, kurse tjetri e detyron ariun e gjorë, që vuan nga vapa, të verë putrën në zemër, kur dikush kërkon të fotografohet me të.
Së shpejti do të kthehesh në Tiranë, ku të pret një ferr tjetër, ndotja politike. Je më se i bindur se do të dëgjosh se këtë vit të ardhurat nga turizmi u shtuan kaq për qind, se fluksi i të huajve u rrit kaq e aq e kështu me radhë. Në fakt, nuk ka asnjë lloj turizmi, ka vetëm shifra fiktive.
Ashtu si dikur që thuhej se prodhimi i mishit u rrit kaq për qind, por nuk kish mish, ashtu siç thuhej se prodhimi i qumështit u rrit kaq e aq, po nuk kish qumësht, të jesh i bindur se asnjë lloj këmbe turisti të huaj nuk ka shkelur këtej pari.
Të vjen çudi se si, deri më sot, Organizata Botërore e Shëndetësisë nuk e ka futur këtë vend në listën e zezë! Ndërkaq, flamuri i PD - së valëvitet krenar në plazhet e shkatërruar, tashmë përfundimisht, të Durrësit dhe Kavajës.
Krijoni Kontakt