Pershendetje !
Tema qe po lexon ka te beje me menyren e ndertimit te lidhjeve ne konceptin tone...ate Shqiptar pra !
Ca ben ti per tu lidhur( fjale e shemtuar kjo po nejse skemi tjeter ) me nje djale/vajze qe te pelqen shume...?
Cilat jane ato qe ti jep...?
Cilat jan ato qe ti do te marresh ?
Cilat jane ato qe ti realisht merr ?
Je i / e kenaqur me ato qe merr...? Mendon se dikush eshte tallur me ty ...do tallet?
Shoqeria jone qe do doja ta perkufizoja si ME ABSURDEN NE BOTE nuk di te bej jete te lehte. Shqiptaret me komplekset e veta te pafundme nuk arrijne te jetojne momente per vete...dua te them qe sdine te marrin ate qe duan nga nje mardhenie dashurore me nje njeri...do te shtoja dhe qe ata sdin ca duan nga nje lidhje!
Do doja ti pyesja te gjithe nje nga nje : Ckupton me lidhje me nje person per te cilin ke simpati?
Dhe e di pergjigjen.... : Niku ( emri im ) ti tashi mos bo kot...ska ngel njeri pa te dashur ...pse te rri une? Dhe kjo eshte vertet per te ardhur keq.
Djem qe rrine bashke...i thone shoqes se pallatit : Na rregullo ndonjeren atje ke shkolla jote ( qe mbase eshte edhe 8 vjecare ).
Vajza qe lidhen me djem se kane makina...lek apo ku di un se cfare...dhe e di...ato me lehte e kane ti thone mamit ne javen e pare njif burrin tim te ardhshem sesa te bejne qef e te perfitojne nga ai ( jo perfitim material ... emocional )
Epo koncepti i lidhjes nuk eshte ky.
Nuk eshte se jam un Filozof i lidhjeve dhe te them dicka Strikte qe gjithkush ta kuptoj ashtu dhe ta thote po si une. Po gjithsesi un mendoj qe nje "lidhje"mashkull-femer eshte per te krijuar ndjesi te reja ... gjithmon e me shume ekzaltim shpirteror...mbeshtetje reciproke...!
Te gjitha permblidhen me : Bej qef se neser eshte dite e re - me kete nuk dua te nenkuptoj qe te shfrytezojme njeri tjetrin sa me shume...por te perfitojme nga ajo qe jemi..dhe ai/ajo qe kemi ... te marrim dicka nga cdokush...dhe gjene me te shemtuar te ai/ajo ta shohim si gjene me te bukur...! Kjo eshte e veshtira.
Thone qe djemte e kane mendjen per tu tallur...: Mu sme pelqen kjo...te gjithe e bejne...po asnjeri nuk e pranon.Te gjithe kalojme nga nje lidhje ne tjetren...disa thone u ndame se nuk shkonim...disa thone ishte xheloz...e cke bere ne fund te fundit...vazhdon ti ndrrosh...kalon te tjetri ...tjetri...e tjetri. Cte keqe ka ktu ? Asgje do thoja une...pervecse pak paragjykim nga shoqeria jone "PA KOMPLEKSE"
-Femrat shqiptare : Jane me palidhje sbehet( do thoja jo te gjitha...po shum pak jane ato per tu vecuar sinqerisht ) . Te vetmet femra ne bote do thoja qe sdin ca duan. Tek je ne Club e i shef...qeshin...llastohen...kercejne me ty qe nga tavolina tjeter...e kur ti i thua : U lodhe vetem...do kercejme bashke ?
Ajo te thote : Ik mer debil , idiot kush je ti ? E te vjen tu thuash : un jam ai qe ....nejse !
Ka femra qe dine...dhe dun me bo qef...po ngatrrohen me kta tipat e djemve qe do them me poshte !
-Djemt shqiptar : Do thoja nga 100 - 20 jane laca - 40 jane katunar - 10 ti mbash per shoqe - 30 jane cuna tamom. Seriozisht te ardhurit jan shume te trashe ...akoma nuk jane ingranuar me jeten e tiranes...dhe nuk i ve faj. Por duhet te dine qe smund te bejne nje rrotullim 360 grad dhe te ndryshojne sa hap e mbyll syte...duhet te pershtaten pak e nga pak...jo nga domatja direkt me avogado...nuk shkon...se del shum bllof. Dhe kur po flas per domatet...duhet te kuptohet qe skan te bejne shume menyren si te sillen me nje femer.
Peronalisht njof shume femra dhe meshkuj qe skane pasur asnjehere te dashur...dhe i kan mbushur mendjen vehtes qe jane me kazanovat...me te kerkuarat...! Kjo eshte nje veti tjeter e shqiptarve....hi e zgjebosur dhe bishtin perjete. Kjo eshte vertet e trishte. Ka goca nga 20-21 vjec qe skan pasur asnjehere te dashur dhe kan frike ta fillojne tani jeten e tyre sentimentale...se nuk e din ci pret...kjo eshte ceshte. Ka djem qe flasin per sex kur e vetmja femer qe kan patur mardhenie eshte dora e majte. Kjo eshte vertet per te ardhur keq.
Mos genjeni kaq shum veten o popull i mjere...
Merreni me lehte rinine cuna goca...mos u vishni me komplekse se do vije nje moshe qe do thoni ci bera vetes.
Kur do dalim nga kto gjera te shemtuara ne? Kur do vije koha te shofim te rinjte shqiptar te bejne ate qe duan pa u mberthyer nga komplekset? Kur do shofim te rinjte shqiptar te BEJNE QEJF ?
Jeni te lutur te jepni komentet tuaja ...tull...troc Drejt per drejt...ashtu sic vetem ju ktu ne forum i jepni...Epra rrofte ekrani qe na fsheh te gjitheve.
Ps.Pa komplekse shkruani cte doni !
Respekte LlaCiPaCi![]()
Krijoni Kontakt