Apollyon kur mori iniciativen per te bere vaksinen e gripit te derrave. Pas tij djelmoshat trima e sypatrembur te forumit. Fotoja eshte bere nga Bvizion![]()
Apollyon kur mori iniciativen per te bere vaksinen e gripit te derrave. Pas tij djelmoshat trima e sypatrembur te forumit. Fotoja eshte bere nga Bvizion![]()
[Perla] o yll o drite o ca te them un ty..![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
PAEON shum i vrrullshem kur sheh se forumi po sulmohet na myslimanet taleban
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Apollyon
![]()
Ketu jam une me burrin tim
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Era eshte martuar kohet e fundit (per te gjithe ju qe nuk e dini) ka marr nje nonnoooooo dhe tani noton ne verdhushka looooooool
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
burri i midja ne relax..
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
hahahaahahahaha hec se po ste martova edhe une ty tani e ta shofesh mire hahahahahahahaha
Shikoni pak [Perla] tek ekspozon mjeshterine e saj ne rritjen e thonjve. Duhet marr shembull eeeeee. Si pike ylli ka dal lol
Ndersa ketu poshte kemi Skender76 sipas modes se re. Bukur shume bukur ihaaaa hahaha
![]()
La vita č bella...
Krijoni Kontakt