Postuar mė parė nga [era] hehe edhe ty t'pelqen vetja e di e di Shifu nje here ne pasqyre Si yll je, bjonde me sy bojeqielli lol hahahaha qa thu mjo se me ke ngaterru foton me tenden hehehehehe shikoje mi si jam une
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona shikoje mi si jam une Ne Velipoj ke dal kshu ? lol Gjynah qe nuk ke konkuru per Baywatch, sa do te shkonte veshja
D'Oh!
Postuar mė parė nga Homer Ne Velipoj ke dal kshu ? lol Gjynah qe nuk ke konkuru per Baywatch, sa do te shkonte veshja hehehheeehehe qa me ba u dogja nga ai konkursi per nje pal qorape.... po ti ku ke dal kshu...........
Postuar mė parė nga bombona po ti ku ke dal kshu........... Ktu kam dal ne Barbullush per Halloween Po ti, po i ban reklam kuzhins ktu ?
Postuar mė parė nga Homer Ktu kam dal ne Barbullush per Halloween Po ti, po i ban reklam kuzhins ktu ? hahhahahahahahahhahaa jo mor thash te bej si viktim qe te me ndihmojn me punet apo nuk kam punu sot shummmmmm..... po ti sa i mir u tregove sot qe me majte vellackon hehehhe
Postuar mė parė nga Homer Ne Velipoj ke dal kshu ? lol Gjynah qe nuk ke konkuru per Baywatch, sa do te shkonte veshja bombona ku e more kėt foto?
Postuar mė parė nga Kronikė bombona ku e more kėt foto? pyet ate qe e ka vu jo mu.................. un kam ken ushtar kur esht ba ngjarja e skam pa gja heheeh
ja dhe tre azganat helenistik,,,xhamia,kornika dhe homeri hehehehehe
Postuar mė parė nga bombona qa thu mjo se me ke ngaterru foton me tenden hehehehehe shikoje mi si jam une vallaj edhe ke foto qesharake do me dal e bukur ti mi banbon bukuria eshte ikone, jo qesharake
La vita č bella...
Postuar mė parė nga bombona pyet ate qe e ka vu jo mu.................. un kam ken ushtar kur esht ba ngjarja e skam pa gja heheeh popo ama nė cilėn website se e njoh personin
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt