Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23

Jashtoksoret ne Islam

qfar na thote islami jone, per jashtoksoret, dtth a ka argumente per egzistimin e tyre apo mos....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    sa cudi postimin e pare qe e paske ber direkt me pyetje,nejse nuk edi ndoshta dikush te jep pergjigje,vetem hoxh jakupin ne foto e paske cool

Po m'vjen shume bajat qe mbi foton e hoxhes se nderuar Mulla Jakupit ( All-llahu e shperblefte me Xhennetul-Firdous) qendron nje nick pak jo i pershtacem.
    Mos ma mer per te madhe , por do ishte mire ta ndroje nikun ne nje me Islame ose shqiptare.

Sa per pyetjen, mendoj se nuk ka argumente.

Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Po m'vjen shume bajat qe mbi foton e hoxhes se nderuar Mulla Jakupit ( All-llahu e shperblefte me Xhennetul-Firdous) qendron nje nick pak jo i pershtacem.
    Mos ma mer per te madhe , por do ishte mire ta ndroje nikun ne nje me Islame ose shqiptare.

Sa per pyetjen, mendoj se nuk ka argumente.
    i nderuar, kom arsye pse e kam ket nik, edhe nuk dtth se ka te beje diqka me molla jakupin e shume nderuar, thjesht nik me pak arsye.....

me respekt, mos em keqkuptoni

po se harova, njehere ti nderoje at EXPLORER ne gjuhen shqipe se une ne gjuhen shqip e kam, jo angleze

i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anėtarėsuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    pėr jashttokėsorėt sa e di unė nuk ka asgjė nė Islam qė tregon por vetėm qė Allahu na thotė nė Kranin e e tij qė ka shumė gjėra qė neve nuk na ka zbuluar apo nuk na ka treguar..ka shumė gjėra qė ne nuk i dimė qė janė sekrete tė Allahut dhe vetėm Ai din ..

eselamu alejkum

i/e regjistruar Maska e Sefedini_PZ
    Anėtarėsuar
    05-03-2009
    Postime
    205
    Jashtėtokėsorėt mund tė jenė xhinnė, pasiqė dihet se xhinnėt mund tė marrim forma tė ndryshme trupore dhe kanė mjete dhe teknologji tė sofistikuara gjė qė ėshtė e njohur qysh nga koha e Sylejmanit a.s.
    Por nėse e kam gabim kėrkoj falje nga Zoti.
    Allahu e di mė sė miri!
    Vetėm Zoti mund tė mė gjykojė!

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Kam lexuar diku nje kuriozitet qe ne Kuran shkruhet qe ka 7 "Toka" dhe 7 "njerezime"...dmth qe pranon ekzistencen e 6 njerezimeve te tjera ne univers pervec tonit...Nuk e di ku e kam lexuar po e mbaj mend qe diku e kam hasur por sidoqoft nuk e kam lexuar Kuranin prandaj nuk e mar si te vertet prandaj po ju pyes juve a ka ndonje varg ne Kuran qe pohon kete gje??
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

i/e regjistruar Maska e buja_20
    Anėtarėsuar
    13-03-2009
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga Chingy Lexo Postimin
    Kam lexuar diku nje kuriozitet qe ne Kuran shkruhet qe ka 7 "Toka" dhe 7 "njerezime"...dmth qe pranon ekzistencen e 6 njerezimeve te tjera ne univers pervec tonit...Nuk e di ku e kam lexuar po e mbaj mend qe diku e kam hasur por sidoqoft nuk e kam lexuar Kuranin prandaj nuk e mar si te vertet prandaj po ju pyes juve a ka ndonje varg ne Kuran qe pohon kete gje??
    nė Kuran thotė Allahu qė ka krijuar 7 qiellna por nuk thotė 7 toka edhe per 7 njerzime nuk kam ndegjuar..ne e dime vetem per 7 qiellna por me shumė Allahu nuk na ka treguar...

gezohem qe e lexonke Kuranin lexoje prej fillimin deri ne fund deri ne fjalen e fundit...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga perverzi Lexo Postimin
    qfar na thote islami jone, per jashtoksoret, dtth a ka argumente per egzistimin e tyre apo mos....
    Pershendetje .

Me sa kam lexuar une nga islami eshte se nuk perjashtohet aspak mundesia e krijesave tjera ne botrat , planetet, galaksite tjere.

Allahu thote ne Kuran se ka krijuar gjithēka ka ne toke e qiell dhe gjithēka ka ne mes tyre.
    Kurani na ben te qarte se ka edhe krijesa tjera.

Edhe hadithet flasin ne menyra indirekte per krijesa tjera ne univers qofshin ato Engjuj apo xhin apo si eshte rasti i miraxhit te Muhamedit a.s nga jeruzalemi e deri ne qiellin ma te larte .

Jashtetokesoret nuk do te thote qe medoemos te jene sikur neper filma sikur ato krijesat me sy dhe koke te madhe.

Krijesa jashtetokesore mund te kete ne planetat tjera por ato mund te jene milingona ,kermilla apo diēka tjeter dhe jo si ato me pjatat fluturuese qe i shohim neper media.
    Nje gje eshte e sigurt , Fuqia , , Krijimi , Dija e Allahut eshte e pakufishme dhe Ai mund te krijoj gjithēka ēka deshiron.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •