Postuar mė parė nga
ruela
Akoma nuk e keni kuptuar .Lexoni pak historine e Aishes r.a dhe gruas cifute.Lexoni dhe nuk e caktoni ju kush eshte per xhenet e kush jo.Edhe nje prind qe rrit dy vajza derisa da arrijne moshen madhore profeti ka then une do jem me ta si fy gishtat.Ju lutem lexoni dhe perfitoni nga leximi i sakte i gjerave.Ky eshte nje forum i hapur per te gjithe ,ketu mund te lexojne edhe jo muslimanet dhe nqs doni dau atehere filloni duke larguar vrazhdesine.NUk ju takon juve kush eshte per xhenet dhe kush jo.Filloni nga sjellja me e bute.Dhe mos harroni fjala me larte ne islam eshte:ska zot tjeter pervec Allahut dhe Muhamedi a.s eshte i derguari i tij.Une kam njoft plot femra muslimane qe kane qene te parat qe kane ven shamin jane detyruar te lejne shkollat pro me fuqin qe kane pas dhe i ka dhene zoti i kane mbaruar ato ,kane filluar te punojne dhe kerkimi i gjerave te mira vjen se jane bere te afta ne jete.Por kush eshte ulur nje here me keto vajza ,a e din njeri qe kane halle por direkt tek gjykim,
Dhe ti boy nqs do shikosh jeten e grave ne kohen e profetit ta dish se ato jane marre me tregti me poezi,kane shkuar ne lufte.Profeti eshte keshilluar me to.Dhe sot ku eshte femra muslimane ?cfare vendi ka ne shoqeri.
Normal po u mor me hixhabin atydo ngele.Behuni te afte qe brezi i ri t'ju thote flm.
Krijoni Kontakt