Po nje teme per llojet dhe cilesite e burrave do na e hapesh moj shkodranja, se jena shume kurioze ne femrat e forumit.![]()
Po nje teme per llojet dhe cilesite e burrave do na e hapesh moj shkodranja, se jena shume kurioze ne femrat e forumit.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 14-05-2009 mė 14:34
Feelings change - memories don't.
po te ishin shkruar ne fillin keto cilesi dhe jo ato qe kam shkruar un gjith do te me mbeshtesnin sdo kishte kundershtime fare
patjeter inshallah do e hap edhe nje teme te tille
Ti the boy nga e kete eksperince se te pakten une nuk e kam ndeshur as mes kolegesh,as ne lagjen ku banoj,as ne familjen time...Mund te me thuash ku?
Po, e kisha per injorantet qe e sulmone femren dhe famuiljen muslimane, nuk e kisha per asnje moter muslimane.........
Nje keshille per motrat Ruela dhe per Shkodraneen, mos polemizoni me njera tjetren se nuk lejohet dhe nuk ka dobi........Keshilloheni njera tjetren me butesi, me sinqeritet dhe per hir te Allahut, cfare jane keto kunja ? Cfare jane keto tendenca ? I lini pra.........keto shigjeta midis jush........Allahu i ruajet muslimanet.........SELAM
Kurse ti Dea, ta kam thene edhe here te tjera, HIQE ATE FOOTN, se nuk ka lezet, i ke nxjerre fare ne shesh te gjitha........Allahu te udhezofte.....
Cilesi te mira fort, vetem dicka nuk kuptova une... Nje grua e bukur qenka nje nder karakteristikat e plehut te gjelber, dmth qenka gjynaf me qen e bukur, sepse s'futesh ne te dhenat qe jane aty mbi gruan e mire per bashkeshorte...
La vita č bella...
Pejgamberi, Muhamed Mustafaja s.a.v.s. ne njė Hadith thotė:
"Mashkulli e marton njė femėr pėr katėr arsye: pėr arsye se ėshtė e pasur, rrjedh nga njė familje bujare, ėshtė e bukur dhe ka besim tė fortė, ėshtė besimtare. Zgjedhe besimtaren, kjo do tė jetė mė e mira pėr ty."
Transmetohet nga Ebu Hurerja. Buhari dhe Muslim.
Ma merr mendja se ky hadith nuk don shum komentim. Njė femėr qė i beson Zotit, ėshtė besimtare, ajo automatikisht ėshtė ajo e cila karakterizohet si IDEALE pėr bashkėshortėsi sepse friga nga Zoti nuk e lejon tė zhytet nė punė tė kėqija.
ve Selam
Krijoni Kontakt